math

posted by .

4 In e= In (ã(3))/(x)-4 In e Solve the equations by finding the exact solution.

  • math -

    On my screen your intended symbol did not show up correctly.

    did you mean:

    ln e = ln (√3/(x) ) - 4ln e ?
    if so, then

    5ln e = ln (√3/x)
    ln e^5 = ln (√3/x)
    anti-ln it
    e^5 = √3/x
    x = √3/e^5

    Let me know if your equation was meant differently.

  • math -

    Thank you for answering my question.But I really do not know what happend to the 4 in front of the equation?

  • math -

    ahh, my error, I thought it was question #4
    easy to fix

    4 ln e = ln (√3/(x) ) - 4ln e
    8ln e = ln (√3/x)
    ln e^8 = ln (√3/x)
    anti-ln it
    e^8 = √3/x
    x = √3/e^8

  • math -

    Thank you for your help.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. algebra

    Solve the equations by finding the exact solution. (a) (1)/(2) x - 3 = 3
  2. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. ln\(x\) - ln\(9\) = 3
  3. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. (a) 1 = x - 1 (B)
  4. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. ln\(x\) - ln\(9\) = 3
  5. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. (a) (1)/(3) x - 1 = 1 x = (b) (1)/(3) log\(x\) - log\(10\) = 1
  6. algebra

    can someone plzs help me solve the equations by finding the exact solutions ln(x)-ln(5)=7 the next one is ln(e)=ln(with a v like symbol with 2/x)-ln(e)
  7. math

    solve the equations by finding the exact solution 3=x-3
  8. math

    solve the equations by finding the exact solution this is question from log 3=x-3
  9. algebra

    Solve the equations by finding the exact solution. a 3= x -3 what is x b In e = In like a check mark 7 with a 6 under the 7 -3 In e x is what Thank you very much for your time
  10. math

    Solve the equations by finding the exact solution. 4 = x − 4

More Similar Questions