Math

posted by .

If a mixture of a 6% acid solution with an 11% solution is to be made, how much of each solution is needed to make 10 liters of an 8% acid solution?

  • Math -

    21

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math

    A chemistry teacher needs 2.5 liters of a sulfuric acid solution that is 20% sulfuric acid and 80% water . He has 2 liters of a 15% sulfuric acid solutionleft over from earlier laboratory exercises. He also has 44 liters of a 50% solution. …
  2. Algebra

    Suppose a 2% acid solution is mixed with a 3% acid solution. Find the percent of acid in each mixture. -a mixture that contains an equal amount of 2% acid solution and 3% acid solution -a mixture that contains 3 times more 2% acid …
  3. Algebra

    Suppose a 2% acid solution is mixed with a 3% acid solution. Find the percent of acid in each mixture. -a mixture that contains an equal amount of 2% acid solution and 3% acid solution -a mixture that contains 3 times more 2% acid …
  4. math

    A lab needs a 20 liters of a 15% acid solution. The lab only has a 10% acid solution and a 30% acid solution. How much of the 10% acid solution will they need to mix with the 30% solution to obtain 20 liters of a 15% solution?
  5. Algebra 1

    Roman mixes 12 liters of 8% acid solution with a 20% acid solution, which results in a 16% acid solution. Find the number of liters of 20% acid solution in the new mixture. show your work
  6. HELP MATH PLEASE

    You have two beakers of acid solution. One beaker contains a 17% acid solution, and the other beaker contains a 91% ACID SOLUTION. How many liters of the 17% acid solution must you mix with the 91% acid solution to make 2 liters of …
  7. Algebra

    A chemist wishes to mix a solution that is 4​% acid. She has on hand 66 liters of a 2​% acid solution and wishes to add some 8​% acid solution to obtain the desired 4​% acid solution. How much 8​% acid …
  8. Algebra 2

    One hundred liters of a 57.84% acid solution is obtained by mixing a 75% solution with a 42% solution. How many liters of each must be used to obtain the desired mixture?
  9. Algebra 2

    One hundred liters of a 57.84% acid solution is obtained by mixing a 75% solution with a 42% solution. How many liters of each must be used to obtain the desired mixture?
  10. MATH

    A scientist needs 80 liters of a 30​% acid solution. He currently has a 20% solution and a 60% solution. How many liters of each does he need to make the needed 80 liters of 30​% acid​ solution?

More Similar Questions