Medical coding

Which of the following would be coded within the HCPCS Level II series code range of A4206-A8004?
A. Ambulance ride to an emergency department.
B. Artifical Kidney machine
c. Commode chair
d. Sterile needle

HCPCS Level II drugs are listed mainly in which of the following coding sections?]
a. A codes
b. F codes
c. J codes
d. Q codes

HCPCS Level II modifiers may be used with
a. Level I or Level II HCPCS codes.
b. Level I, II, or III HCPCS codes
c. CPT codes only.
d. CPT and ICD-9-CM procedure codes.

Services like transportation and wheelchairs are reported under
a. ICD-9-CM
b. CPT
c. HCPCS Level I codes
d. HCPCS Level II E codes

An ambulance picks up a patient at her sister's house. Which of the following is the correct modifier for this type of service?
a. -H
b. -P
c. -R
d. -RH

The code A4642 is classified under which of the following categories?
a. drug
b. supply
c. ambulance service
d. durable medical equipment

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. 1. d
    2. a
    3. c
    4. c
    5. c
    6. c
    7. c
    8. b
    9. a
    10. b

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Physics

    In the absence of air resistance, a projectile is launched from and returns to ground level. It follows a trajectory similar to that in the figure below and has a range of 15 m. Suppose the launch speed is doubled, and the

  2. Chemistry

    The energy levels of one-electron ions are given by the equation: En=(-2.18*10^(-18)J)(Z^2/n^2) The series in the He spectrum that corresponds to the set of transitions where the electron falls from a higher level to the nf = 4

  3. History

    The Code Talkers were members of which Native American tribe? Apache Hopi Navajo******** Pueblo 2. Why was the Code Talkers' code so hard to break? It was based on a language that lacked an alphabet and was hard to learn. The

  4. Chemistry

    An astrophysicist working at an observatory is interested in finding clouds of hydrogen in the galaxy. Usually hydrogen is detected by looking for the Balmer series of spectral lines in the visible spectrum. Unfortunately, the

  1. Computer Literary

    Which of the following is Not an example of debugging A)Looking for errors in programming code B)Fixing misspelled commands in programming code C)Solving faulty logic in programming code D)Upgrading to improve the programming code

  2. biology

    What can be said about mitochondria and its genetic code? Select all that apply. Mitochondria are unable to synthesize proteins using their genetic code. Mitochondrial proteins are made up of entirely different amino acids. The

  3. chemistry

    Using a periodic table, determine the number of electrons held in energy levels 1-3 of each atom. B----2 in level 1--3 in level 2--0 in level 3 C--2 in level 1--4 in level 2--0 in level 3 Mg--2 in level 1--8 in level 2--2 in level

  4. Math

    Pleas check my answers Directions: Calculate the mean, median, mode & range for the following data sets. If a data set does not contain a mode, write 'no mode' for mode. 1) 61, 98, 60, 60, 57, 81, 93 Mean Median Mode Range 2) 72,

  1. Science

    1.What is the genetic code? (1 point) The order of amino acids in proteins makes up the genetic code. The order of amino acids in mRNA makes up the genetic code. The order of nitrogen bases in tRNA makes up the genetic code. The

  2. Math

    A function is created to represent the height above sea level of a mountain climber every hour. What restrictions would be made to the range? A-range includes all real numbers B-range includes positive integers C-range includes

  3. Ed Tech

    What does the code of conduct include? A. A secret code for internet users B. The conduct that should be used with a code C. A set of rules for behavior when using the internet D. A rule that tells you the code I think C Thanks!

  4. Medical Billing and Coding

    1. You're an outpatient coder in Dr. Smith's office. When you code procedures, you're probably using _______ codes. A. ICD-10-CM B. ICD-9-CM C. HCPCS D. CPT ANSWER 2. You're a coder who's reviewing the record of a 62-year-old

You can view more similar questions or ask a new question.