# Math

For 31 hours of work you are paid
\$ 361.15. How much would you receive for 33 hours of work?

(a) \$ 372.80 (b) \$ 384.45
(c) \$ 42.65 (d) \$ 11.65 (e) \$ 384.54

1. 361.15 / 31 = \$11.65 per hour

Multiply the amount per hour by 33.

posted by Ms. Sue

## Similar Questions

1. ### Math

Assume you work at a company where you are paid hourly. You are paid \$8.60 per hour for regular time (less than or equal to forty hours) and time and a half for overtime hours up to fifty hours in one week. If you are asked to
2. ### algebra

Assume you work at a company where you are paid hourly. You are paid \$8.60 per hour for regular time (less than or equal to forty hours) and time and a half for overtime hours up to fifty hours in one week. If you are asked to
3. ### Math

Ok I need help to figure out how to solve this problem 4 working move into town looking for work. A local business offers them 200 hours of work. The catch is, they have to work the same number of hours as they do days. I.E. if
4. ### math

Mr waheed is paid Rs.4420 for a total normal working hours of 170 hours in a month. He is paid twice the rate per hour for overtime work. Mr waheed received Rs.6500 as salary last month. how many hours of overtime did he work?
5. ### Quick Geo Question! :-)

Using Cavalieri's Principle, determine which of these prisms does not have the same volume as the others? a. dimensions 10 cm, 6 cm, 4 cm, 8 cm b. dimensions 6 cm, 8 cm, 8 cm c. dimensions 4 cm, 8 cm, 12 cm d. dimensions 8 cm, 3
6. ### calculus

The top and bottom margins of a paster are each 6 cm and the side margins are each 4cm. If the area of printed material on the poster is fixed at 384cm^2, find the dimensinos of the poster with the smallest area. I would like to
7. ### MATH

Blake earned \$199.20 for 24 hours of work. How much would he be paid for 15 hours of work?
8. ### math

A company produces three types of color TVs: Models X, Y and Z. Each model X requires 2 hours of electronic work and 2 hours of assembly work. Each Y model requires 1 hour of electronic work and 3 hours of assembly work. Each
9. ### math

A company produces three types of color TVs: Models X, Y and Z. Each model X requires 2 hours of electronic work and 2 hours of assembly work. Each Y model requires 1 hour of electronic work and 3 hours of assembly work. Each
10. ### Algebra

If you got paid \$15 for 3 hours of work one day and \$45 for 8 hours work on another day. Find your hourly rate of pay for the 2 days. My work: 15+45=60 8+3=11 60/11=5.45 What was done wrong?

More Similar Questions