math

mean
18,25,32

answer:25

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 139
  1. what is your question? it seems you've already figured this out.

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1

  2. Algebra 1B Radical expressions & data analysis

    1. Simplify 2/√5 A. 2/√5 B. √10 C. √10/5 D. 2√10/5 *** My answer 2. Simplify -11√112 A. -44√7 B. -176 √7 C. -27 √7 D. 4√7 *** My answer 3. Simplify 17√17 -9 √17 A. 8 *** My answer B. 8√17 C. 26√17 D.

  3. help me for this stupid worksheet

    the question is.. why did the ghost decide to haunt city hall? urgh i don't fee like doing it so im hoping someone has the answer :] You might have gotten an answer if you'd told us the source of your question. To which story,

  4. Grammar (Last one :) )

    Except for Ronnie and _____, everyone was on time. him(my answer) he Between you and _____, I know the answer to the mystery. I me(my answer) Leave your message with Ms. Horioka and _____. me(my answer) I It was Geraldine Ferraro

  1. Physics - bobpursely

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4? Physics Help - bobpursley, Sunday, September 11, 2011 at 4:59pm

  2. English

    Need to label the verb wish A for action of L for Linking... 1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A 2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A 3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked

  3. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers)

  4. math check please

    1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4. Answer: 4^5 2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3 Answer: 0 3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350 Answer: Thousands 4. Fencing a rectangular field that measures 37

  1. PLEASE HELP ME! PLEASE!

    1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42 4x - 14y = 64 Answer: No Solution ?? 5) 9x + 12y = 15 3x + 4y = 5 Answer: Identity

  2. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +

  3. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer

  4. algebra

    Need some one check my homework. Evaluate 3p/q when p=2 and q=6. Answer:1 Use < > or = for __ to write a true sentence: 0.001 __ 0.0010 Answer:< Question 3 Evaluate -3/8 - 5/8. Answer:7 Question 4 Evaluate: 84 + (-99) + 44 - (-18)

You can view more similar questions or ask a new question.