Social Studies

Please help!
Which event spread Islam to India?

A. conquest by Turkic forces

B. the rise of the Mughal empire **

C. the fall of the Gupta empire

D. the conversion of Akbar to Islam

  1. 👍 1
  2. 👎 0
  3. 👁 2,361
  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_India#Early_history_of_Islam_in_India

  2. I’m not 100% sure, and I know I’m late, but I think the answers are 1.A 2.B 3.B 4.B. Please correct me if I’m wrong.

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  3. 4 is c

    1. 👍 0
    2. 👎 2
  4. A B B C for connexus! I promise.
    You are welcome.

    1. 👍 21
    2. 👎 12
  5. A.
    B.
    B.
    C.
    100% guys I did this already

    1. 👍 12
    2. 👎 12
  6. Yes!!!! ABBC is Correct! Thank you!

    1. 👍 7
    2. 👎 4
  7. wrong the answers for Co-nexus are ACCB

    1. 👍 5
    2. 👎 9
  8. Lyn is correct anonymous gave the wrong answer now I ha a 25

    1. 👍 5
    2. 👎 5
  9. REALLY I GOT 25% THANKS TO SAM, HOPE YOUR HAPPY

    1. 👍 5
    2. 👎 4
  10. THEY LIED, got 25% when I did ABBC, real answers are ACCB, Trust me

    1. 👍 4
    2. 👎 2
  11. Yeet is wrong

    1. 👍 2
    2. 👎 2
  12. I was confused at first then I went with A B B C 100% on me

    1. 👍 3
    2. 👎 1
  13. it is A B B C trust me

    1. 👍 1
    2. 👎 3
  14. I din't know which one to pick so i picked the ABBC one. I thought ok i'll just get 25%. But ABBC got me 100% ABBC are the right answers if you go to connections academy.

    1. 👍 4
    2. 👎 1
  15. 1.A : Conquest by invading Turks

    2.B : maritime trade networks

    3.B : Bhakti

    4. : Hinduism and Judaism

    These are the correct answers if you are in connections academy, thank you the right answer, oogaaboogaaaaa, anonamys, R.i.p mindcraft, sam, and thanks. Thank you every body for the ABBC, answers you are all correct. Trust them 100% if you are in connections academy. :)

    1. 👍 1
    2. 👎 3
  16. Sorry by the 4
    its

    4.C : Hinduism and Judaism

    srry i forgot the c oops XD

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  17. You all suck I got a 25 % do you know what that dis to my grade??? If you don't know the answer then shut up please because you are failing people when you don't know what you're talking about so

    Answers are
    1(B
    2(A
    3(C
    4(C
    For Connexus students 2019 8th grade God you guys are anoyying -.-

    1. 👍 1
    2. 👎 4
  18. the guy above me is lying i got a 25 percent dont use his

    1. 👍 3
    2. 👎 1
  19. Sam gives you a 25%, unless you wanna see your grade plunge, don't do it.

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  20. The correct answers are 1.A 2.C 3.C 4.B
    For Connexus Users these are your answers!!

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  21. Sam is right I used his answers and I got 100%. A B B C is right now stop being jerks and relies you are wrong

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  22. wat about the quiz

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  23. for the quiz
    1. A
    2. C
    3. C
    4. B
    5. C
    6. B
    7. D
    8. A
    9. B
    10. A

    1. 👍 16
    2. 👎 1
  24. Is it right?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  25. Frost is 100% right

  26. Thank you!!!!

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  27. there are correct trust me

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  28. Frost is 100% correct.

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  29. for Lesson 4: Later History of South Asia
    45.0080202 Social Studies 7 B Unit 2: South Asia 7th grade Quiz
    frost is 100 percent correct if you do not believe me, these are my scores.....
    1 Correct 1/1 point
    2 Correct 1/1 point
    3 Correct 1/1 point
    4 Correct 1/1 point
    5 Correct 1/1 point
    6 Correct 1/1 point
    7 Correct 1/1 point
    8 Correct 1/1 point
    9 Correct 1/1 point
    10 Correct 1/1 point

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  30. .A.C.C.B is right, i trusted the wrong person... Dont trust them, trust me. I promise

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  31. i got a 25% from abbc lmao oof im in so much trouble,, anyways the question summary tells me that the correct answers are not ABBC but ACCB, they probably changed the answers recently
    1Which event spread Islam to India?
    A. conquest by Turkic forces
    2What was the main issue that divided people in South Asia?
    C. religious differences between Hindus and Muslims
    3Which of the following did Mohandas Gandhi do in his effort to end British colonialism?
    C. He encouraged peaceful protests and boycotts against the British.
    4Which factor contributed to the lack of stability and freedom in Afghanistan?
    B. the Taliban take-over of the country

    1. 👍 4
    2. 👎 0
  32. ABBC is wrong i dont it rn and got 25% u dumbaz kids

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  33. ABBC Is in fact wrong. It is really ACCB.

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  34. ACCB Is Correct for Later History of South Asia Quick Check Lesson 5 Unit 5.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  35. 1)A
    2)C
    3)C
    4)B
    100% Correct. Thx @uh.

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  36. FROST IS 100% CORRECT!!!!! Thx frost you saved my grade, a million thanks!

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  37. I am silly

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Social studies

    Which event spread Islam to India? A. conquest by Turkic forces B. the rise of the Mughal empire ** C. the fall of the Gupta empire D. the conversion of Akbar to Islam

    asked by Hi on October 29, 2019
  2. Social Studies

    Which event spread Islam to India? A. conquest by Turkic forces B. the rise of the Mughal empire C. the fall of the Gupta empire D. the conversion of Akbar to Islam

    asked by Lexi on September 20, 2018
  3. Social Studies

    1. Which of the following statements best describes the spread of Islam during the Arab conquests? A. Islam spread only within the lands conquered by Arabs. B.** Everyone in conquered lands was forced to convert to Islam. C. Few

    asked by Junko :D on November 30, 2018
  4. Social Studies

    Which event spread Islam to India?

    asked by Lexi on September 20, 2018
  5. social studies

    Which is one factor that contributed to the rise of Sikhism? A. the spread of Christianity into India B. opposition to the Hindu caste system C. objections to the Five Pillars of Islam D. a return to polytheistic religion help

    asked by spearitt on January 25, 2019
  1. Social Studies

    Which of the following statements best describes the spread of Islam during the Arab conquests? A.Islam spread only within the lands conquered by Arabs. B.Everyone in conquered lands was forced to convert to Islam. C.Few non-Arabs

    asked by Briiii on April 10, 2019
  2. SS

    Which of the following statements best describes the spread of Islam during the Arab conquests? A. Islam spread only within the lands conquered by Arabs. B. Everyone in conquered lands was forced to convert to Islam. C. Few

    asked by Zoe on October 31, 2018
  3. SS

    Which of the following statements best describes the spread of Islam during the Arab conquests? A. Islam spread only within the lands conquered by Arabs. B. Everyone in conquered lands was forced to convert to Islam. === C. Few

    asked by HELP on October 2, 2018
  4. Social Studies

    Please check my answers (: 1. Why did muhammad retreat to a cave outside of Mecca? A. He wanted to Escape corrupt Meccan society. B. He was looking for wisdom from god. C. He had been told by an angel to go there. --- D. He was

    asked by Mr. Answer on September 5, 2018
  5. Social Studies

    Analyze how Islam spread along Southwest Asia's trade routes. I know Islam is a religion. Muslim traders, I think, brought religion with them, and then an important person converted to Islam, which spread it through the islands.

    asked by Anonymous on April 29, 2019

More Similar Questions