Art

What principle of design is present in this image?
1. Symmetrical balance from shape usage
2. Radial balance from line usage
3. emphasis from color usage
4. Movement from texture usage.
Sorry i don't know the picture don't send hate all i need is some help...

  1. 👍 1
  2. 👎 0
  3. 👁 2,483
  1. How do you expect us to help you without seeing the picture? Please do not post this again.

    1. 👍 1
    2. 👎 19
    👩‍🏫
    Ms. Sue
  2. Sorry! I thought this website was supposed to help people i know i didn't have the picture but geez you could have said it nicer... :(

    1. 👍 14
    2. 👎 0
  3. You've already been told this -- no image, we cannot help -- in the earlier thread that I removed.

    Remember, too, that "help" doesn't mean "gimme the answer."

    1. 👍 1
    2. 👎 12
    👩‍🏫
    Writeacher
  4. btw i need help the answer are
    B
    A
    D
    C
    A
    B
    D
    A
    C
    D

    1. 👍 28
    2. 👎 2
  5. oops i mean *i need some help*

    1. 👍 3
    2. 👎 0
  6. oh and shut up ms sue

    1. 👍 5
    2. 👎 3
  7. Thanks Anime Gawd, and Ms. Sue, Writeacher, QUIT BEING SO RUDE!!
    WE DONT NEED YOUR HELP

    1. 👍 5
    2. 👎 3
  8. Sup Narnia

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  9. :p
    hi Matrix

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  10. btw, I agree with Narnia, we dont need your help
    who needs a tutor? I dont, We have the other students to help us!

    1. 👍 5
    2. 👎 0
  11. hey are the answers right

    1. 👍 3
    2. 👎 0
  12. anime gwad or what ever her name is.
    SHES RIGHT

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  13. Uhhh…… so is anime gawd right...

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  14. Wait Anime Gwad is correct! for connexus grade 7 .

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  15. are this answers correct

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  16. hes answers are right thx anime Gwad

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  17. The real answers:
    1.B.
    2.A.
    3.D.
    4.C.
    5.A.
    6.B.
    7.D.
    8.A.
    9.C.
    10.D.
    I just did this and I got a 100% Trust me! :3

    1. 👍 11
    2. 👎 3
  18. She is correct. 10/10

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  19. THANK YOU SO MUCH WOLFSIA!!!!!!!!!!!!!!
    I MADE 100%!!!!!!!!! I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  20. @ac helps
    Yeah, air conditioning is cool and it really helps.

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  21. shes right i got a 100

    1. 👍 2
    2. 👎 2
  22. SHES WRONG I GOT A 30 :C

    1. 👍 1
    2. 👎 3
  23. biiiiiiig hairy nuts!!

    1. 👍 0
    2. 👎 4
  24. I love you guys well the ones who gave the answers I just got 100% And guys Miss. Sue is just trying to be helpful said no one ever haha> And CRISPY JARLED I am disgusted by you and your name .

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  25. Wolfsia is right for lesson 8 unit 3 the essentials of visual art

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  26. you are right

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  27. vit my youtube chahal its my name I do geomertydash vids

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  28. shes a lier i got 3/10 bro

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  29. Wolfsia is wrong!!

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  30. It’s for CONNEXUS GRADE 7 jeez

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  31. hi!

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  32. this person said hi☝

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  33. btw Anime Gawd is right

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  34. Wolfsia is right i got 10/10 on my quiz thx!

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Art

    Many different techniques can be used to attract the viewer's attention. What element of art was used in this image to create emphasis on the girl? A. texture B. color C. negative space D. curved lines*** What principle of design

  2. Art

    1. Which of the following best describes the artists use of variety in the painting? A. The Basket. B. The Table Cloth. C.The Flowers.D The Grapes. 2. In this image, the artist used a variety of which element to create the

  3. Art

    1. Many different techniques can be used to attract the viewer's attention. What element of art was used in this image to create emphasis on the girl? A. texture B. color***** C. negative space D. curved lines I think it is B

  4. Art

    Through the artist's use of cool colors, which of the following principles of design is most evident In this image? A. radical balance ** B. harmony C. emphasis D. proportion the pic is Green Wheat Fields, Auvers By: Vincent van

  1. ART CHECKING!!! PLEASE CHECK IT!!! :(

    1. How has the artist used value in this painting?(Adoration of the Shepherds by Nicolaes Maes) A. The background is lighter than the foreground to draw the viewer's eye. B. The artist did not use value in this painting. C. The

  2. Art

    1. Which of the following design principles is evident on this dish? A. texture and harmony B. asymmetrical balance and pattern C. radial balance and pattern D. symmetrical balance and harmony My answer: C 2. The usage of white

  3. ART

    What helps you see the shape of the dog easily? 1. Perspective 2. Textures present 3. Positive/negative space 4. Line usage

  4. Art

    Three Pears By Paul Cézanne 1. Which of the following statements is not true? A. The pears occupy the positive space in this image. B. Recognizing the negative and positive spaces could have made it easier for the artist to paint

  1. Art- plzz help

    In this image with the trash can, the principles of design 1. Emphasize the message through color and shape 2distract the viewer from the message 3.were created through strong use of texture 4. communicate the message with a large

  2. ART HELP

    4. Which of the following elements and principles are NOT shown in this art piece? (A view of Muhlendamm By Johann Friedrich Stock) A. Line and texture B. Proportion in many areas C. Geometric Shape D. Radial balance *** 7. This

  3. Physics

    An object 0.600 cm tall is placed 16.5 cm to the left of the vertex of a concave mirror having a radius of curvature of 22.0 cm. (a) Draw a principle-ray diagram showing the formation of the image. (b) Calculate the position,

  4. ART PLZ HELP

    1. Color was used in this image to create all of the following except? (Image: Figures viewing lake by Pete Fabris and William Hamilton) A)Emphasis on the central figure B) Symmetrical balance C) unity D) Radial balance*** 2)What

You can view more similar questions or ask a new question.