Social Studies And Business

1. Which of the following incentives is a reward? Select all that apply. (2pts) (2 answers)
Feeling like you're looking great
Getting a lower grade than expected
Being paid a bonus for good performance
Being fired from a job for angering a customer
Feeling left out of conversations because you are behind on a tv series

2. How would a sudden increase in the price of canned soup affect people's behavior?
A: People would buy less soup
B: People would buy more soup
C: People would value the soup they eat more
D: People would find emotional incentives to buy soup

3. Which incentive is non-monetary?
A: Flexible work hours
B: Buying a suit on sale
C: Getting cash-back rewards for making purchases with a credit card
D: Being paid a bonus for dressing well at work
I think
1. C and B
2. C
3. A

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. 1. C - yes and B - no
    2. C - no
    3. A - yes

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. oh wait 2 would be A

    1. 👍
    2. 👎
  3. And 1 would be A and B

    1. 👍
    2. 👎
  4. Yes, 2. A

    I told you that 1 is not B.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  5. Im so sorry I didn't mean to type B haha I meant to say A

    1. 👍
    2. 👎
  6. A,C
    A
    A

    trust me, young ninja.

    1. 👍
    2. 👎
  7. Sasuke YOur THE best trust her 100% she is a good ninja teacher

    1. 👍
    2. 👎
  8. C,A
    A
    A
    He is right!!!

    1. 👍
    2. 👎
  9. Mister James is Correct the answer is
    C,A
    A
    A

    1. 👍
    2. 👎
  10. 1. A,C
    2. A
    3. A

    1. 👍
    2. 👎
  11. 1 bc 2c 3a

    1. 👍
    2. 👎
  12. 1. A,C
    2. A
    3. A

    1. 👍
    2. 👎
  13. Tch Brats. The answers are
    1) AC
    2)A
    3)A

    1. 👍
    2. 👎
  14. 1. A,C
    2. A
    3. A

    1. 👍
    2. 👎
  15. Hal is always right for you cheaters out there I reccomend to only trust Hal

    1. 👍
    2. 👎
  16. Huh, strange, mine has the questions switched, but not the answers.... ah well, if you have what I have, then I'll save ya the trouble of sorting the answers:
    1. A
    2. C & A
    3. A
    ( those others are correct, but some states change them, and some people are, no offense, a bit lazy, and I'm lazy as well, but I did this, so there )

    Anyway, 'ere is ya tunes for the day: Underswap - Androphonovania | My Take

    ( My Take = Skleeck )

    1. 👍
    2. 👎
  17. After_sans7 is 100% correct

    1. 👍
    2. 👎
  18. thx sasuke

    1. 👍
    2. 👎
  19. Sasuke is right like

    1. 👍
    2. 👎
  20. Thanks Sasuke 😊! I hope everyone has a great Day 😎🌞/ Night 🌑🌙

    1. 👍
    2. 👎
  21. Also it was backwards for me
    1. A
    2. A, C
    3. A
    Still right the way Sasuke said it but mine was backwards

    1. 👍
    2. 👎
  22. Thx Sasuke

    1. 👍
    2. 👎
  23. thx

    1. 👍
    2. 👎
  24. 1. A
    2. A,C
    3. A

    Enjoy :)

    1. 👍
    2. 👎
  25. Here are the CORRECT answer 100% Please trust me!!!
    ༼ 👇 ◕‿◕ ༽👇
    1. A
    2. D
    3. B
    4. C
    5. C
    6. B
    7. C
    8. C
    9. D
    10. D
    11. A
    12. D
    13. A
    14. B
    15. D
    16. B
    17. D
    18. A
    19. D
    20. C
    Please trust me I am correct I took the test please trust me do the last two on your own but trust me I am right 100% If I am wrong press thumbs down if I am correct press thumbs up pls trust me 🥺🥺

    1. 👍
    2. 👎
  26. Thats for Lesson 12 Unit 3: Number Theory and And fractions Unit Test if your wondering sowwy if i got you confused

    1. 👍
    2. 👎
  27. for me it was
    A
    A,C
    A

    1. 👍
    2. 👎
  28. Sasuke is the best! I just took it and got 100%, thnx!

    1. 👍
    2. 👎
  29. umm ...im sorry but sasuke uchiha is a boy... r-right?

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Health PLZ ANSWER ASAP

    1. Short-term effects of smoking include (select all that apply) A. bad breath ** B. yellow teeth ** C. feeling tired D. cancer 2. Oxygen enters the blood in the A. bronchi B. pharynx C. larynx D. alveoli ** 3. A respiratory

  2. Language arts

    1.Which of the following should be included in your research presentation? Select all that apply (2 answers) ***A.a broad topic **B.details and examples from a variety of sources C.a works cited list D.data from an atlas E.an

  3. ELA

    1.In Youre a Good Man Charlie Brown why does Charlie Brown hesitate when answering Lucy's survey.Select all that apply. A.he wants to make sure his answers are truthful B.he does not fully understand the question C.(he is afraid

  4. Texas History

    Check my answers? Which of the following shows the influence of the U.S. Constitution on the Texas Constitution? A. the executive branch has the most power B. existence of a bill of rights ** C. provisions promoting legislative

  1. social studies

    Why did the United States become involved in Mexico's civil war? Select all that apply. 1)Relations had weakened between the United States and the new government. 2)Mexico was unable to end the war without U.S. intervention. 3)The

  2. American Government

    which of the following are examples of civil liberties? select all that apply. A) shooting a person in anger B) protesting on a busy street C) speeding in traffic D) not incriminating yourself in court E) serving in the army My

  3. Chemistry

    For each electron in a ground-state Be atom, select the set of quantum numbers that represents it. Check all that apply. n=1 l=0 ml=-1 ms= +1/2 n=1 l=0 ml=0 ms=-1/2 n=2 l=1 ml=0 ms= -1/2 n=1 l=0 ml=0 ms=+1/2 n=2 l=1 ml=1 ms=+1/2

  4. Math:)

    Which functions have the same transformations as f(x)=2csc(x-1)-3? Select all that apply. (2 answers) a. f(x)=2(x-1)^2-3*** b. f(x)=[2(x-1)]/[x-3] c. f(x)=2sin(x-3)*** d. f(x)=2e^(x-1)-3 e. (x-1)^2+(y-3)^2=2

  1. chemistry

    Which of the following substances can act as a Bronsted acid in aqueous solution? (Select all that apply.) C3H8 NH41+ HCl H2 H2O H2CO3 PH3 Which of the following substances can act as a Bronsted base in aqueous solution? (Select

  2. math

    Which points are on the graph of y=tan x? Select all that apply. (2 answers) a. [4pi/3, sqrt(3)]*** b. [pi/4, -1] c. [pi/6, -sqrt(3)/3] d. [pi/3, sqrt(3)]*** e. [1, -pi/4]

  3. PE/Health

    Reading and following the directions on a drug label can help you avoid select all that apply A. Getting arrested•• B. Drug synergism C. Drug antagonism •• D. Drug interaction •• GHB and Rohypnol are example of select

  4. maths

    jayden and caden share a reward of $140 in a ratio of 2:5.What fraction of the total reward does jayden get?

You can view more similar questions or ask a new question.