ALGEBRA CHECK ANSWERS

Solve each equation by graphing the related function. If the equation has no real-number solution, write no solution.

NOTE: when I write + it has a minus on the bottom too

x^2+7=0

a. x= +7
b. x = +3.5
c. x= 0
d. no solution ***


3x^2=0
a. +3
b. +1/3
c. 0 ***
d. no solution

1/4x^2-4=0

a. x=+3
b. x=+4 ***
c. x=+2
d. no solution


Solve each equation by finding square roots. If the equation has no real-number solution, write no solution.

4g^2=25
a. g=+1/2 ***
b. g=+1/3
c. g=+5/2
d. no solution


64b^2=16
a. b=+1/4
b. b=+1/2
c. b=+1/8 ***
d. no solution


144-p^2=0
a. p=+14
b. p=+6
c. p=+12 ***
d. no solution

5z^2-45=0
a. z=+3
b. z=+1/3
c. z=+9
d. no solution ***

Tell how many solutions this equation has
h^2=-49
a. one solution ***
b. two solutions
c. no solution

s^2-35=-35
a. one solution
b. two solutions ***
c. no solution

  1. 👍 0
  2. 👎 2
  3. 👁 3,253
asked by a
  1. Some are ok. I have listed the errors below

    --> 4g^2=25
    your answer solves 4g^2=1

    --> 64b^2=16
    your answer solves 64b^2=1

    --> 5z^2-45=0
    5z^2 = 45
    z^2 = 9
    z = ±3

    --> h^2=-49
    see your solution to x^2+7=0

    --> s^2-35=-35
    s^2 = 0
    ...

    Are you trying to take shortcuts in your head? These are all pretty straightforward, if you just take the proper steps.

    1. 👍 0
    2. 👎 4
    posted by Steve
  2. Which ones are okay?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by a
  3. duh - all the ones I didn't comment on.

    1. 👍 0
    2. 👎 3
    posted by Steve
  4. 1.A
    2.D
    3.C
    4.B
    5.C
    6.C
    7.C
    8.A
    9.C
    10.1

    1. 👍 14
    2. 👎 6
    posted by Baka
  5. those are wrong

    1. 👍 0
    2. 👎 3
  6. i got 2 out of 10

    1. 👍 0
    2. 👎 3
  7. baka is wrong

    1. 👍 0
    2. 👎 4
    posted by alex
  8. What is the answer

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  9. The correct answers are
    A
    D
    C
    B
    C
    B
    C
    A
    C
    A

    100% I promise!

    1. 👍 51
    2. 👎 1
    posted by Lyla
  10. thats right^

    1. 👍 3
    2. 👎 2
  11. baka is correct for arkansas connections academy solving quadratic equations practice, only wrong answer is 6, its b instead of c

  12. layla is right. i got a 100%

    1. 👍 3
    2. 👎 2
    posted by hbl28
  13. Actually Baka is right besides 6. it's B instead of C.

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  14. Lyla is 100% correct for connections academy

    1. 👍 3
    2. 👎 2
    posted by john
  15. Lyla is correct for me atleast

    1. 👍 1
    2. 👎 2
    posted by Rebecca
  16. These are incorrect both baka and Anon are wrong. I will post the right ones once I am finished with the quiz

    1. 👍 0
    2. 👎 2
    posted by Hi
  17. 1
    2
    3
    4

    1. 👍 0
    2. 👎 2
    posted by Hi
  18. Oops I accidentally didn't write them here:
    B
    C
    A
    B
    A
    C
    B
    B
    B
    C

    All correct I promise :)))))

    1. 👍 0
    2. 👎 3
    posted by Hi
  19. @Hi
    Is correct for Alabama Connection Academy

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  20. Lyla is super incorrect I got a 1 out of 10 I'm pissed

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  21. she is wrong I got 10%

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  22. Hi is right!

  23. lyla is wrong i got a 1 out of 10 the answers are:
    1. B
    2. D
    3. A
    4. B
    5. A
    6. C
    7. B
    8. B
    9. B
    10. C
    promise 100%

    1. 👍 0
    2. 👎 2
    posted by hi
  24. hi is correct other than 2. 2 is C NOT D. I got 9/10.

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  25. 1.c
    2.c
    3.a
    4.b
    5.a
    6.c
    7.b
    8.b
    9.b
    10.c

    1. 👍 0
    2. 👎 2
  26. idk who is right at this point im pretty sure someone is making multiples accounts i got 3/10 after getting confused with all these answers here is the correct ones
    a
    d
    c
    b
    c
    b
    c
    a
    c
    a
    btw this is for arizona algebra 1B U4 L3 i honestly dont give two shiats if you believe me or not im sure there will be someone to either say im right or another troll to say im wrong good luck

    1. 👍 12
    2. 👎 0
  27. The answers for Colorado Connexus:
    A
    D
    C
    B
    C
    B
    C
    A
    C
    A

    1. 👍 3
    2. 👎 0
    posted by Jinx
  28. jinx is right for colorado connections

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by yeet
  29. Don't trust @Hi I got 1/10 ;(
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOF
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFF
    oof

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  30. Layla is right for New Mexico Connexus.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Bibble
  31. Layla is correct 2019 Nevada Connections

    1. 👍 0
    2. 👎 1
    posted by Summer
  32. Because everyone is getting confused:
    1. A. x=+3
    2. D. no solution
    3. C. x=0
    4. B. x=+4
    5. C. g=+5/2
    6. B. b=+1/2
    7. C. p=+12
    8. A. z=+3
    9. C. no solution
    10. A. one solution

    1. 👍 9
    2. 👎 0
  33. Layla is 100% roght for North Carolina Connexus. (NCCA) (Conections Academy)

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Mech
  34. What guys, its a me a mario... anyway layla and how about this are 100% correct

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  35. thank you soooo much, Lyla!! 100%

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Ally
  36. I highly recommend looking at @How About This.

    Plus that phrase reminds me of professor Layton for some reason.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by O Boi
  37. can yall write out the answers instead of the letter cause a sister tryna graduate

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  38. you can't graduate if you don't know how to read

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by doodoo
  39. Guys really cheack out how about this. They gave me 10/10.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  40. You guys are all wrong for certain people. If you are doing a connections academy quiz (which this post is) The answers all vary for different schools. Some are for Alabama and some are for others. To better clarify, some of you should post the actual answers instead of their letters. If your to lazy to do so, then just don't bother to comment. Your causing a lot of people, in search for homework help, bad grades. Also, if you are skeptical about the letters and don't know if they are the right answers, then go to another source and double check to see if they are the right answers. But the answers for my Connections Academy quiz (Which is Michigan) is

    1.X^2 - 9= 0 Answer: A. x = +/- 3
    2. x^2 + 7 = 0 Answer: D. No solution
    3. 3x^2 = 0 Answer: B. x = 0
    4. 1/4 x^2 - 4 = 0 Answer: B. X = x = +/- 4
    5. 4g^2 = 25 Answer : C. g = +/- 5/2
    6. 64b^2 = 16 Answer: B. b = +/- 1/2
    7. 144-p^2=0 Answer: C. p = +/- 12
    8. 5z^2 - 45 = 0 Answer: A. z = +/- 3
    9. h^2 = -49 Answer: No solution
    10. s^2 -35 = -35 Answer: One solution

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  41. you guys are braindead

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by shut up

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. algebra

    Solve each equation by graphing the related function. If the equation has no real-number solution, write no solution. 1 .x^2-9=0 2. x^+7=0 3. 3x^2=0 4. 1/4x^2-4=0 5. 4g^2=25 6. 64b^2=16 7.144-p^2=0 8. 5z^2-45=0 9. h^2=49

    asked by king teen on April 21, 2017
  2. Algebra II

    1)What method(s) would you choose to solve the equation: x2 + 2x - 6 = 0 A. Square roots; there is no x-term. B. Quadratic formula, graphing; the equation cannot be factored easily since the numbers are large. C. Factoring; the

    asked by Hally on January 15, 2013
  3. Algebra 1--Please, help me!

    Solve the following equation by graphing the related function. 1. 4x^2 + 8x = 32 A: ? Use the Zero Product Property to solve the following equation. 2. x(x + 3) = 32 A: ? 3. Solve 3x^2 + 5 = 21. Round to the nearest hundredth. A:

    asked by Victoria on May 12, 2014
  4. Algebra 1

    Solve the following equation by graphing the related function. 1. 4x^2 + 8x = 32 A: ? Use the Zero Product Property to solve the following equation. 2. x(x + 3) = 32 A: ?

    asked by Victoria on May 12, 2014
  5. Math

    1. Find the next number in the pattern. -1, 3, 7, 11 a. 16 b.77 c.15

    asked by Zoe Mckenzie on December 2, 2015
  6. Algebra 1

    Solve the equation by graphing the related function. x^2-9=0 I have no idea how to do this. Please help!

    asked by Nicolette on March 26, 2016
  7. math

    1. Solve for the indicated letter D=4e, for e The solution is e= 2. G(x) = 6/(6-5x) Choose the correct domain below {x|x is a real number and x ≠0} {x|x is a real number and x≠6/5} {x|x is a real number and x≥6/5} {x|x is a

    asked by Letty on September 8, 2009
  8. algebra

    solve for x (24+2x)(10+2x) - 240 = 152 First multiply. 24(10) = ___ 2x (2x) = ____ Now subtract 240. Can you finish the problem from here? dont i need to put this in equatic equation to solve for x. cause i need to find the width

    asked by q on August 3, 2007
  9. Math

    Hello! I am trying to write a study guide for an upcoming test, because my class does not provide one. This is the practice test question. I know the answer to this equation; however, I wish to know HOW to solve it for the real

    asked by Celia on February 25, 2019
  10. algebra 2

    use a graphing calculator to graph the function y=x^2-3x+15. a. what does the graph let you conclude about real number solutions of x^2-4x+13=0? explain. b. substitue 2-2i for x in the equation x^2-4x+13=0. simplify. is the

    asked by kelli on May 9, 2011

More Similar Questions