Art

1.An art historian notices that two neighboring cultures use a similar style when sculpting horses. This is likely an example of
A. Shares interests in the equine form
B. Baroque style
C. Cultural exchange****
D. Orientalizing Style

2.An artist loved to work with smooth, flowing paint that had vibrant color. Knowing that she had many months to finish a commision her best choice for a material would be:
A.tempera paint
B.old paint****
c.acrylic paint
D.watercolor

3.Which is the definition of the term contemplate?
A.to quickly complete a task
B.To consider throughtfully
C.a new style of art
D.to consider throughtfully over an extended period of time****

4.the orientalizing period was characterized by?
A. greeks borrowing images from oriental cultures****
B.artwork with lots of shading and perspective
c.oriental cultures borrowing images from greek art
D.artwork with many reds and golds

5.Frank lloyd wright's architecture is on a list for a consideration as a world heritage site because
A.Wright usually designed buildings for religious reasons.
B.Wright pioneered a style of architecture that was in tune with nature****
c.Wright made more money than any other architect during his time
D. Wright perferred to design structures for the rich and famous

6. World Heritage sites are recognized because they are examples of
a. unique culture or religious traditions
b. Cultural heritage, natural heritage, and scholastic value****
c. controversial architecture
d. scholastic innovation or academic tradition

7.The right of artists to speech, art, or other means to communicate opinions without restraint is best described as
A.an american value
b.expressionism
c.the free market
d.freedom of speech****

8.A visitor walks into a art show, quickly views the work, and is gone within 5 minutes. The visitor is an example of
A.a passive observer****
B.a active perserver
C.a responsive viewer
D.a unresposposive viewer

9.A visitor walks into an art show and spends time sketching a few pieces. When she is done she walks over to the exhibiting artist and begins asking questions. She is an example of
A.a passive observer
B.a active preserver****
C.a responsive viewer
D.a unresposposive viewer

10.Which comment is the best example of a unbiased opinion?
a.I will visit the contemporary art show because I love abstract art
b.This artist work is unprofessional
c.I can only look at artwork from the renaissance
d.this artist pays close attention to capturing the shadows on the subjects face****

  1. 0
  2. 0
  3. 73
asked by Anonymous
  1. Your answers to 1 through 9 look right to me. #10 - no. Although I think, for question #2, oil paint might be a better choice than old paint.

    1. 0
    2. 0
    posted by Reed
  2. What might 10 be then?

    1. 0
    2. 0
    posted by Anonymous
  3. 10 was D, like I said. They were 100%

    1. 0
    2. 0
    posted by Anonymous
  4. i took the test the answers are correct

    1. 0
    2. 0
    posted by yay
  5. these are the answer to the quiz i got 100 i promise
    ANSWERS
    1.C
    2.B
    3.D
    4.A
    5.B
    6.B
    7.D
    8.A
    9.B
    10.D

    1. 0
    2. 0
    posted by Joana
  6. joana was right i used them also got 100

    1. 0
    2. 0
    posted by ben
  7. yeah they where right i got one wrong but that's becuz i put the wrong answer lol miss clicked

    1. 0
    2. 0
    posted by butt lover jk lol
  8. that cb for the Patriots can dab. and that b**** can dab too. I think her name is D. Get it? Hope you do!

    1. 0
    2. 0
    posted by funny aint it
  9. the cb, dab, b, dab, and d all are the answers.

    1. 0
    2. 0
    posted by funny aint it
  10. i just copied your name Jazzzmin and I hope you see it

    1. 0
    2. 0
    posted by Jazzzmin

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. art

    1.An art historian notices that two neighboring cultures use a similar style when sculpting horses. This is likely an example of A. Shares interests in the equine form B. Baroque style C. Cultural exchange D. Orientalizing Style

    asked by Jake on March 6, 2015
  2. Art

    notices that two neighboring cultures use a similar style when sculpting horses. This is likely an example of A. Shares interests in the equine form B. Baroque style C. Cultural exchange -•• D. Orientalizing Style

    asked by Steve h on February 8, 2016
  3. Art 7

    1.An art historian notices that two neighboring cultures use a similar style when sculpting horses. This is likely an example of A. Shares interests in the equine form B. Baroque style C. Cultural exchange D. Orientalizing Style

    asked by Random on March 7, 2015
  4. Art

    1.An art historian notices that two neighboring cultures use a similar style when sculpting horses. This is likely an example of A. Shares interests in the equine form B. Baroque style C. Cultural exchange D. Orientalizing Style

    asked by Anonymous on January 27, 2016
  5. Art

    1. A museum professional has been working extended hours to remove dirt and grease that a vandal left on a painting. This Professional is most likely an A. Curator B. Conservationist C. Historian D. Archaeologists 2.Pick the

    asked by Nerd on January 19, 2018
  6. Fine Art

    17. During _______, the historian is concerned with the finding out if the artwork represents a particular style of art. a. analysis b. criticism c. interpretation d. inspiration ? 20. Effective organization of the elements of art

    asked by mysterychicken on November 17, 2010
  7. art

    you have come to understand a particular style of art thoroughly through your studies. You have created a set of evaluation criteria, researched the historical impact, and evaluated artworks created in that style. You are now

    asked by pls on October 11, 2018
  8. Art Help!

    When creating an artist portfolio to demonstrate your individual art style, what should guide your selections? A. The knowledge you have of other art styles. B. The ability you have to copy famous masters. C. The art style you

    asked by Callie on December 5, 2014
  9. Art

    Which style of art is often described as a comic book style? A. Cubism B. Fauvism C. Op Art D. Pop Art ••• D is my answer.

    asked by Savannah on January 17, 2017
  10. Ancient Civilizations

    Hey, did the Ancient Greeks invent/came up with different methods of sculpting that affects the techniques of sculpting today? And also with tools? Thanks

    asked by Nom on June 11, 2010

More Similar Questions