Spanish

In Spanish, how are the words "esta" and "estan" similar but different?

a. They are both third-person forms of the verb "estar," and one is singular and the other plural.

b. They are both first-person forms of the verb "estar," and one is often used and one is seldom used.

c. They are both second-person forms of the verb "estar" and one is masculine and the other is feminine.***

d. They are both singular forms of the verb "estar," and one is formal and the other is informal.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Nope!

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. is it a?

    1. 👍
    2. 👎
  3. Yes. It's a.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  4. I think its C

    1. 👍
    2. 👎
  5. tanks

    1. 👍
    2. 👎
  6. its A

    1. 👍
    2. 👎
  7. C
    C
    B
    D
    C
    A
    A
    B
    D
    C

    1. 👍
    2. 👎
  8. @Overview is wrong
    C
    A
    B
    D
    B
    D
    A
    D
    C
    D

    1. 👍
    2. 👎
  9. connexuskid is right I just took the quiz ;)

    1. 👍
    2. 👎
  10. connexuskid is right

    1. 👍
    2. 👎
  11. c
    a
    b
    d
    b
    d
    a
    d
    c
    d
    just took the unit 5 lesson 5 quiz

    1. 👍
    2. 👎
  12. C
    A
    B
    D
    B
    D
    A
    D
    C
    D

    100% i promis u :) if nobody has said it today, i love u <3

    1. 👍
    2. 👎
  13. thanks yall

    1. 👍
    2. 👎
  14. I just took the quiz.
    5.5.11 - Quiz: Repaso de A estudiar Quiz
    1. C
    2. A
    3. B
    4. D
    5. B
    6. D
    7. A
    8. D
    9. C
    10. D

    Trust me I got an 80% the first time.
    I saw the correct answers. My answers are 100% for connexus.

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Spanish

    Click on the audio button below to listen to the following Spanish word: el hogar. Which word is the English translation of the Spanish word? A. dining room B. kitchen C. home**** ========= What popular Mexican dish uses stuffed

  2. Spanish

    Lesson 6: Our Patio Middle Spanish I Unit 2: My Home {CHECK MY ANSWERS}plzzzz 1.what does the spanish phrase celebrar en el patio mean in english A. Celebration in the yard ~my answer B.Celebration on the balcony C.Celebration in

  3. Check spanish answers

    5. Which of the following would be best to drink while running a marathon? un bistec una gaseosa un batido agua 6. What is the best response to the following question? ?De donde eres? Soy de los Estadoes Unidos Estoy de los

  4. Spanish

    Which popular physical activity in the Spanish-speaking world would you prefer to participate in? Why? Write you answer using as many Spanish words as possible. What are some Spanish-speaking world activities?

  1. Spanish

    1. Clara ____ de Paraguay. a. soy b. es*** c. está d. estamos 2. ¿___ tú en Asunción? a. estás b. eres c. sois d. están*** 3. Nosotros ____ altos. a. son b. estamos c. somos*** d. estáis 4. Ellos _____ cansados. a.

  2. Spanish

    Which of the following Spanish exclamations would you use to say that you think something tastes bad? A. ¡Chévere! B. ¡Qué sabroso está! C. ¡Qué malo está!

  3. spanish plz help!!!!!

    1. Which of the following is the Spanish word for "I" A. el B. tu C. yo **** 2. when you speak to someone older or a person in authority, which of the words would you use to address that person? A. tu B. usted***** C. yo 3.besides

  4. Spanish Dos Questions

    1. Which of the following is a common greeting in the Spanish speaking world? a) ducharse b) despedirse c) pelearse d) besarse *** ^^^ IDK because to say goodbye seems kinda correct too except it's not as much of a greeting? 2.

  1. Spanish

    1. Choose the most logical answer for this question: ¿Dónde está el teclado? (1 point) El teclado está en el ratón. El teclado está debajo del ratón. El teclado está al lado del ratón. El teclado está encima del ratón.

  2. Spanish

    I would appreciate it if someone could check my answers immediately please!!!!!!! I don't need answers, I just need someone to see if mine are correct. 1. Translate the following into Spanish: "Where is the door?" A-Dónde es la

  3. Spanish

    Can someone please check my work? Write questions about Guillermo and his friends. Follow the model. modelo: guillermo está en la oficina. ¿Está Guillermo en la oficina? 1. Jorge está en el pasillo. ¿Está Jorge en el

  4. SpanishiA

    Which type of animal does the rain forest contain more than 4,000 different species of? a. birds **** b. cats c. butterflies d. spiders Choose the correct form of the verb estar that would be used in this sentence? I am at home.

You can view more similar questions or ask a new question.