computer

1. Default tab stops are set in Word every _______ inch. A. 1

B. 1/2 C. 1/4 D. 3/4

2. Once you've saved a block of text or graphics for easy insertion in other documents, you'll see it in the _______ gallery.

A. Photo Space
B. ClipArt
C. Multimedia Online D. Quick Parts

3. To set up Automatic Backup on your computer, what option would you choose from the Word Options screen?

A. General
B. Customize Ribbon C. Backup
D. Advanced

4. Suppose you want to view a document that has several headings. What view would you use? A. Draft
B. Read
C. Outline

D. Web

5. _______ allows you to add formatting such as shapes and colors to text. A. WordShapes
B. WordDraw
C. WordArt


D. WordDesign

6. What is the default file extension for a file saved in Word 365? A. .docx
B. .docext
C. .doc

D. .doc365

7. To recover a deleted document, what would you choose in the Info window? A. Undelete
B. Retrieve
C. Manage Versions

D. Uninstall

8. Which of the following is the shortcut key combination for pasting copied text? A. Ctrl+C
B. Ctrl+X
C. Ctrl+V

D. Ctrl+P

9. _______ allows you to specify how a photo is positioned in the text of your document. A. Align Photo
B. Wrap Text
C. Align Text

D. Wrap Photo

10. _______ view focuses on the text and content of a document, without much information on the page layout.

A. Draft B. Print C. Outline D. Read

11. How do you access the dictionary and thesaurus in Word?
A. Click the Dictionary/Thesaurus icon in the upper-left page.
B. In the View tab, click the Dictionary icon.
C. In the Review tab, click the Define icon next to the Spelling & Grammar tool. D. In the Insert tab, click the Help icon to the left of the Spelling & Grammar tool.

12. Users with a Microsoft account have access to an online storage and sharing system known as A. OfficeAnywhere.
B. Producer.
C. OneDrive.

D. WebApps.

13. In Word, a red wavy underline indicates a/an A. AutoCorrect suggestion.
B. hard page break.
C. possible grammatical error.

D. possible misspelled word.

14. When pointed over text within a paragraph, the cursor takes the shape of a/an A. right-pointing arrow.
B. I-beam.
C. left-pointing arrow.

D. four-headed arrow.

15. You send a report to your boss for feedback and she returns it to you with her edits noted in the electronic file. This Word feature is called

A. Markup Changes. B. Online Markup. C. Track Changes. D. Online Edits.

16. To remove any hidden data from your document before sharing it, what should you do? A. Click the View tab and then click Protect Document.
B. Click the File tab, click Check for Issues, and then click Inspect Document.
C. Click the File tab, click Check for Issues, and then click Check Accessibility.

D. Click the File tab, click Check for Issues, and then click Protect Document.

17. If you want to insert a column into an existing table, what would you do? A. Click Column in the Insert tab.
B. Click one of the insert buttons in the Rows & Columns group of the Layout tab.
C. Click one of the insert buttons in the Data group of the Layout tab.

D. Click in the Table Style Options group of the Design tab.

18. To ensure that your computer is saving files by default to your hard drive, A. choose Save in the Options window and check the box next to Save by default.

B. choose Options from the File Info screen, choose Save in the Word Options window, and make sure the box next to Save to Hard Drive is checked.

C. click on File, choose Options, click on Save, and make sure the box next to Save to Hard Drive is checked.
D. choose Options from the File Info screen, choose Save in the Word Options window, and make sure the box next to

Save to Computer by default is checked.

19. How do you change the top and bottom margins of an entire document? A. Click the Page Layout tab and then the Orientation button.
B. Click on the Tools tab and then on Options.

C. Click on the View tab and then on Header and Footer. D. Click the Page Layout tab and then the Margins button.

20. Which of the following allows you to view and access important information about your document all in one location?

A. Menu bar
B. Backstage view C. Status bar
D. Help icon

Computer

1. B
2. Between B and C
3. D
4. C
5. C
6. A
7. B
8. C
9. B
10. A
11. C
12. C
13. D
14. Between B and C
15. C
16. B
17. Between B and D
18. D
19. D
20. B

can you please help me ?

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 2,663
  1. All these answers depend on which version of Word you are using. I use Word 2003 on a PC and Word for Mac 2011. What are you using?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    👩‍🏫
    Writeacher
  2. 2010 to 2013

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  3. Remember, I'm not using the version you're using! These are my opinions based on what I do use.

    1. B OK
    2. Between B and C which one?
    3. D Where's the Word Options screen?
    4. C OK
    5. C OK
    6. A I have no idea since I don't use that version. Sorry.
    7. B Where's the Info window?
    8. C OK
    9. B OK
    10. A OK
    11. C No idea. Sorry.
    12. C OK
    13. D OK
    14. Between B and C ??
    15. C No idea. Sorry.
    16. B I'd choose A.
    17. Between B and D ??
    18. D OK
    19. D OK
    20. B Probably yes.

    1. 👍 1
    2. 👎 0
    👩‍🏫
    Writeacher
  4. 2.C
    14.B
    17.D

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  5. 2.C I have no idea what those things are. I find these things on the Clipboard, which is not one of your choices. Sorry.
    14.B OK
    17.D I'm sorry, but frankly, I'd don't use "The Ribbon" in my 2011 version. It's very confusing and not helpful. I even bought a book to help me learn this thing, but it was not helpful, either!
    I use the File | Edit | View | Insert | Format ... menus that are across the very top of the screen. I'd use Table, then Insert, then choose one of the column choices.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    👩‍🏫
    Writeacher
  6. thank you

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  7. I'm so sorry I don't know more about the newest versions! I wish I could have been better help.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    👩‍🏫
    Writeacher
  8. To set up Automatic Backup on your computer, what option would you choose from the Word Options screen?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  9. The data which we put into the computer is processed by _________

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Math

    Shawna reduced the size of a rectangle to a height of 2 inch. What is the new width if it was originally 24 inch wide and 12 inch Tall?

  2. Language

    What does denotation mean? The sound of a word when you read it The tone of a word in writing The dictionary meaning of a word The set of ideas associated with a word •• Correct me

  3. math

    A television set is 36 inches wide and has a diagonal length of 42 inches. To the nearest inch, how tall is the set? A.9 B.13 C.22 D.55 Is the answer D?

  4. Computer

    1: A thesaurus is best used to ________. A Help find the meaning or a word b help find a word that means the same or a similar definition as another word c help find the spelling of a word d help find the pronunciation of a word

  1. Pre Algebra Plz help asap!-:)

    1.Which set represents a Pythagorean triple? 27, 38, 42 33, 44, 55*** 35, 38, 42 68, 72, 81 2.Which number completes the Pythagorean triple: 12, 16, ____? 18 20*** 22 24 3. Which set represents a Pythagorean triple? 1, 2, 4 2, 4,

  2. Emergent computer tech

    1. Text that is located between and appears in the browser’s ______________. answer: Tab title 2. There are _______ levels of headings in HTML. answer 6 3. If the tags are around a word, then it will be ________. answer

  3. spanish 2

    Please fill in the blanks with the correct spanish form of the word in pernethesis!!!! Help Hoy yo______(ir) a un guateque campesino. ______ (ser) un ________ (event) especial en Cuba. Hay mucha _________ (food) y _________

  4. Technology

    To indent the first line of a paragraph, which key should you use? A. Shift key B. Tab key ** C. Enter key D. Space key The _______ key is used to create spaces between lines within a document. A. Enter ** B. Tab C. Shift D. Ctrl

  1. Math

    A blueprint of a bedroom has a scale of 1/4 inch is equivalent to 1 foot. If the closet measures 1/2 inch by 3/4 inch on the blueprint, what are the actual dimensions of the closet? The bedroom closet will measure _______ feet by

  2. Accounting

    On March 1, 2003, a company paid a $16,200 premium on a 36-month insurance policy for coverage beginning on that date. Refer to that policy and fill in the blanks in the following table: Check 2005 insurance expense: Accrual,

  3. Math

    Twelve equally spaced holes are to be drilled in a 34 1/4 inch metal strip, after 2 inches are cut off on each end. What is the distance, to the nearest hundredth of an inch, from center to center of 2 consecutive holes? _______

  4. math

    A triangle has a 13-inch side, a 14-inch side, and a 15-inch side. To the nearest tenth of an inch, how long is the median drawn to the 14-inch side?

You can view more similar questions or ask a new question.