Can you check these?
1. Olivia typed 2 pages in 15 minutes. Write an equation relating the number of minutes m to the number of pages typed. How long will it take her to type 10 pages at this rate?
Ans: 15/2 = 7.5
= 7.5 * 10
= 75 minutes
2. If the ratio of Type O to non-Type O donors at a blood drive was 37:43, how many donors would be Type O out of 300 donors?
Ans: 37/43 = x/300
43x = 11100
x = 258 donors
3. The ratio of 7th grade students to 8th grade students in a soccer league is 17:23. If there are 200 students in all, how many are in the 7th grade?
Ans: 17/23 = x/200
23x = 3400
x = 148 7th grade students
2. D+N=300 where D/N= 37/43
N=1290/8=161 non donors
D= 300-161= not your answer.
on your ratio,you should have used
On the last, you did the same error, you need to do 7th/total=17/40
I'm confused and not sure of the difference. When do i use the ratio vs when do i have to add ratios? I posted a couple of questions like that and was told they were wrong.
Example#4. 5 out of 6 students prefer pepperoni to sausage.
If Ms. Greene has 120 students, how many prefer pepperoni?
5/6 = 5/5+6 = 5/11
5/11 = x/120
11x = 600
x = 55 students
5/6 = x/120
6x = 600
x = 100posted by Alexis
First for number 1 you would have to divide 15 by two since it is two pages. then you would multiply that by 10. so 15/2=7.5 7.5x10=75. so the answer to number 1 is 75 minutes. you are correct! hope this helps!posted by ..........
Joel and two friends went to the movies. They each bought a medium popcorn. Altogether, they spent $45. Write and solve an equation to determine how much each boys spent on a movie ticket?
posted by Eve
wihch of the following pairs represent the same. rational number -7\21 and 3\9
posted by Anonymous
Number 5,2,7,4 are wrongposted by Youll never know!
Hi I love youposted by Karina Kichuk