Science

Hello. I need help with science questions. Could you please check these answers for me? Thank you very much!

1. Which of the following traits is acquired

A. the number of petals that grow in a plant's flowers
B. the wing shape of a wild bird
C. the ability of some gorillas to use sign language
D. a cheetah's ability to run faster than any other animal

2. The height of a plant is dependent upon

A. its genes
B. its environment
C. both its genes and its environment
D. neither its genes nor its environment

3. Chromosome pairs are made up of

A. two versions of many genes
B. two alleles
C. two genes
D. two traits

7. How can an offspring inherit a recessive trait?

A. An offspring can inherit a recessive trait if one of its parents has the trait and the other is homozygous for the dominant allele.

B. An offspring can inherit a recessive trait if one of its parents is heterozygous for the recessive allele and the other is homozygous for the dominant allele.

C. An offspring can inherit a recessive trait if both of its parents are homozygous for the dominant allele.

D. An off spring can inherit a recessive trait if both of its parents are heterozygous for the dominant allele.

10. I f two people with wavy hair have offspring, what percentage of their off spring would you expect to have wavy hair?

A. 100%
B. 75%
C. 50%
D. 25%

My Answers

1. C
2. C
3. A
7. D
10. C

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. @Ms. Sue
    Ms. Sue please help

    1. 👍
    2. 👎
  2. All help

    1. 👍
    2. 👎
  3. 1. C
    2. C
    3. A
    4. D
    5. A
    6. A
    7. D
    8. C
    9. C
    10. C

    10/10 I <3 helping

    1. 👍
    2. 👎
  4. Are those correct?

    1. 👍
    2. 👎
  5. @Spodermen?

    1. 👍
    2. 👎
  6. yes he is correct

    1. 👍
    2. 👎
  7. actually he is not i got 4/10

    1. 👍
    2. 👎
  8. Well, you didn't read your own questions because this is 10/10 ign dude.

    1. 👍
    2. 👎
  9. Ayye Spodermen is right 10/10

    1. 👍
    2. 👎
  10. Spodermen is right

    1. 👍
    2. 👎
  11. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS RIGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHT.

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Science

    The transfer of heat by direct contact is called____? A. Radiation B.Vibrating Molecules C.Conduction D. Kinetic Energy I need the answer to all the questions for this science quick check

  2. Science

    3. How does the study of science benefit society? A. Non scientists in society often use the same experiments conducted by scientists in the laboratory. B. The study of science helps slow down a fast paced society. C. The study of

  3. BIOLOGY

    which of the follwing is best definition of science? A.a body of knwolege gathered throgh experiments. B.a process of accidental discorery. C. a search for answers to questions about the natural world. D. a method of asking

  4. Penn Foster

    I am looking for the questions to these exams..all I keep getting are the darn answers...I want to compare my answers before I submitt anyone have the orginal questions? to these Anyone have the questions for the penn foster exams

  1. Science

    Why is the use of the inquiry process a practical way to approach science? 5 points My Answer: The inquiry process is a practical way to approach science because the inquiry process begins by asking questions and moving on from

  2. Science

    Hi, I have two questions about biology I need help with. 1) Some questions fall outside the realm of science, which of the following questions could not be answered using the scientific method? A)What is the function of the

  3. Algebra

    I have a few questions that I need help with. Solve the radical equation, and check all proposed solutions. 5. x- square root 3x-2=4 I don't understand this problem. Solve and check the equation. 10. (x^2+14x+49)^3/4-20=7 would I

  4. HELP MATH, DUDE I NO YOU KNOW ZEE ANSWERS!

    help please like right NOW! I gooo to Connexus school and I need the answers for... Analyzing Theme Quick Check, please help um also 6th-grade thanks questions coming!

  1. Math

    I need to check my answers for Lesson 5: Adding and Subtracting fractions mid unit review so if anyone has something so I can check my answers that would be nice. Thank you.

  2. Introduction

    The Academy of Science Official Publication of the Academy of Science We were telling you grade 6 questions and answers Most of the questions is from book; NEW SECONDARY SCIENCE 1 DAVID COPPOCK OXFORD UNIVERSITY PRESS This book

  3. Environmental Science

    Ninety seven percent of the world's water resources are found in a.fresh water b.salt water c.icecaps and glaciers d.groundwater This is my Science test that i got back from my Science teacher. My grade is a 69 0n it. She told me

  4. Algebra 2

    In a quiz program, 3 questions on sprots, 3 questions on general knowledge, and 4 questions on science are printed separately on 10 cards and placed upside down. John is asked to select 2 cards at random. What is the probability

You can view more similar questions or ask a new question.