Post a New Question

Health

Recent Questions

Statistics
1. A sports researcher gave a standard written test of eating habits to 12 randomly selected professionals, four each from baseball, football, and basketball. The results were as follows: Eating Habits Scores Baseball Players Football Players Basketball Players 34 27 35 18 28 ...

Payroll Accounting
Julie Whiteweiler made $930 this week. Only social security (fully taxable) and federal income taxes attach to her pay. Whiteweiler contributes $100 each week to her company's 401(k) plan and has $25 put into her health savings account (nonqualified) each week. Her employer ...

Health
There are ________ of muscles that are responsible for chewing movements or mastication.

matg
Kay is trying to decide between two job offers. The compensation package for job A includes 80% of the cost of a $300-per-month health insurance plan, 90% of the cost of a $40-per-month life insurance plan, a salary of $65,000 per year, and a 5% match on 401(k) contributions. ...

health
Drinking in moderation or not drinking at all will typically lead to? A. Weight gain B. Heart disease C. Weight loss D. High blood pressure

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...

health(MS.SUE)
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm muscles ...

health
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm muscles ...

stat
A physician routinely makes physical examinations of children. She is concerned that a three-year-old girl has a height of only 87.8 cm. Heights of three-year-old girls have a mean of 97.5 cm and a standard deviation of 6.9 cm (based on data from the National Health and ...

history
"Such is the Old Town of Manchester, and on re-reading my description, I am forced to admit that instead of being exaggerated, it is far from black enough to convey a true impression of the filth, ruin, and uninhabitableness, the defiance of all considerations of cleanliness, ...

Financing
A person is considering buying the stock of two home health companies that are similar in all respects except for the proportion of earnings paid out as dividends. Both companies are expected to earn $6 per share in the coming year, but Company D (for dividends) is expected to...

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...

health
An example of a depression screening tool includes the ? A. Patient health Questionnaire B. Center for Epidemiologic Studies Depression scale C. Geriatric Depression Scale D. All od the above

Health (STD's)
I need a few words that I can put in my crossword puzzle that go along with Chlamydia... Can anyone help?

health care
I have to do a debate on breaking bad news medically. I have the con side to it. Can you recommend some sites

English
I'm writing a personal essay for an internship. Is everything in this essay clarified? Where can I expand? I don't know about you but I like living. And in order for me (and those who proceed me) to live a nice, long and happy life, we have to do something about the still ...

Health part 2
The walls of veins have the same three layers as the ________. A. Arteries B. Capillaries C. Tissue D. Soma

Health & P.E. pls check my answers!!!!!
hi, can someone pls check my answers asap!!??? 1.Select the community activity that is a healthy choice to promote fitness for all ages A.annual 5K fun run for charity*** B.annual state fair C.monthly movie in the park D.monthly laser light show at the planetarium 2.Reginald ...

psychology
A researcher strongly believes that physicians tend to show female nurses less attention and respect than they show male nurses. She sets up an experimental study involving observations of health clinics in different conditions. In explaining the study to the physicians and ...

health
How can communities and government help promote physical activity initiatives? A. Raise taxes B. Lower taxes C. Eliminate sidewalks D. Create walking trails

health
What is premature death? A. Dying before one’s self-projected age of death B. Dying at the average age of death for a specific population group C. Dying after the average age of death for a specific population group D. Dying earlier than the average age of death for a ...

Health Ethics
I have to write a 2 page cited paper on the pros and cons of confidentiality in the medical profession. I am having a hard time starting. Can you recommend websites on this topic

health
People who regularly engage in at least moderate intensity aerobic activity have a significantly lower risk of developing ________ than do inactive people. A. Type 2 diabetes B. Lung cancer C. Hip fractures D. Breast cancer

health
whos on here for ashworth.?

health
Which one of the following items should be included in a personal contract? A. A sample contract from another person B. The stage of change when you finish C. The time of day you begin your plan D. The opinion of related specialists and experts

health
Posture, ________, is maintained as a result of muscle contraction.

PLS HELP NUTRITION
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCy ANEMIA: a)Identify factors that have contributed to the condition (social; geography; etc.) b) Describe factors (including diet and nutritional needs) that aid in the prevention and/or treatment/management of the health condition and explain how.

English
Which of the following is an example of an internal conflict answers are, Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell, Sophie takes a carpenter course and the male instructors is rude and unhelpful, Kyle rescue an abused horse and struggle to ...

english
28. Which of the following is an example of an internal conflict? (1 point) A)Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell. B)Sophie takes a carpentry course, and the male instructor is rude and unhelpful. C)Kylie rescues an abused horse and ...

health
What are the reasons for the rapid emergence of AIDS as a worldwide epidemic?

health
Where in the world have there been polio outbreaks in the last year?

health
Where in the US have there been measles outbreaks in the last year or two? What was the source of the outbreak?

health
Where in the US is rabies endemic in animals? Have there been any cases of human rabies in the last year or two?

Health
As mixed-doubles teammates in tennis, Kara and Tran are trying to devise their best strategy against an opponent that has two excellent servers but his physical fitness level is not as good as Kara and Trans. How can Kara and Tran use their superior cardiovascular endurance to...

Health
Explain how homelessness is a health-related social issue.

help me with this language arts.
Multiple Choice Vocabulary 1. Another word for buoyed is (1 point) tired. bothered. lifted. 2. If someone is an optimist, he is generally (1 point) happy. distant. outgoing. disappointed. 3. Something that is nutritious is (1 point) hard to find. good for you. bad for you. ...

health care law and ethics
I have to wtite a 2 page paper regarding the pros and cons of confidentiality. I am having a hard time find websites to help. Can you recommend any

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. A high percentage of student population in the College of Health and Behavioral Sciences _____ planning to obtain an internship in the hospital while completing their degree. 1)is 2)are

Health/Writing
So I'm writing a story about a guy who gets brain tumor because of a car accident. I know it may be a stupid question, but how can someone retrieve tumor in such a situation? Or where can radiation, enough to give cancer, be found. Maybe a place or a truck or something that ...

Health
10. Which of the following sentences should not be used in "I" messages? (Choose 2) A) You make me feel humiliated when you criticize me. B)It's hard for me to think clearly when you are singing. C)I would like us to leave on time in the future. D)I do not like it when you ...

Ethics
1. Those things that we hold to be worthwhile and worth pursuing, such as freedom, happiness, and health, can be thought of as: A. virtues. B. values. C. vices. D. obligations. is it B 2. Which of the following would NOT be an example of a moral value? A. Happiness B. ...

Health
While taking medications, people with HIV______

Language Arts
These Questions Are Relating To the Story "In Praise of Companion Animals" 14. Which of the following statements from the editorial uses reason to persuade the reader? A. First of all, a pet is good for your health. B. They give love without reservation. C. It needs your love ...

Physical Education
I have to da a 10 page paper on Integration of health and physical education in curriculum. I need help finding 10 journal articles that are peer-reviewed, current trends and political background. Help please???

math
Last spring Steve joined a health club. The club charges a one-time enrollment fee of $150.00 plus a $25.00 monthly fee. Which of the following best represents the rate of change in this situation?

Health
Some examples of diseases/illnesses caused by bacteria?

mental health
what treatment options are used to assist patients with anxiety disorders?

Research Project: Anatomy & Physiology 1
Could someone read this paper and tells me if this is good or do I need to change some stuff: Introduction: ALS is distinguish by insistent collapse of both upper motor neurons (UMN) and lower motor neurons (LMN) leading to progressive muscular paralysis and death usually ...

Health/PE
I am completing a project for PE/Health and I am stuck. Can you help me? The problem is below: Choose any eight that stretch different parts of your body. Be sure to balance your body by stretching opposite body parts. For example, if you stretch your chest, stretch your back ...

math
Ali and her friend handed out nutrition pamphlets at the health fair. they were given 560 pamphlets and they handed out 35% of them. How many pamphlets were left at the end of the health fair?

Statistics
As part of studying the relationship between mental and physical health, you obtain the following heart rates: 73 72 67 74 78 84 79 71 76 76 79 81 75 80 78 76 78 In terms of differences in heart rates, interpret these data using the following: (a) the range, (b) the variance, ...

Health
what would be the best resource to learn more bout martial arts. a- phone book b- dance studio c- local bait shop d- public golf course my answer is a

English
Write the possessive form of the noun in parentheses. 1/ (Estelle) dentist looked at her teeth. Answer: Estelle's 2/ The (dentist) nurse helped him. Answer: dentist's 3/ Her ( mother) car was parked outside. Answer: mother's 4/ her (brother) appointment was next . Answer: ...

Statistics
As part of studying the relationship between mental and physical health, you obtain the following heart rates: 73 72 67 74 78 84 79 71 76 76 79 81 75 80 78 76 78

American Government
A recent trend in addressing problems such as public health and youth violence has been

SS
What is the main advantage of using money instead of bartering? A. Many more people today use money than bartering to get goods and services. B. Not all countries use the same types of money in their economies. C. Money comes in many different values to pay for goods and ...

health
Do you think that the HIPAA has been effective?

CERT IV in allied health
Make one suggestin to change workpractice in allied health facility How would you encourage team members to have positive attitude to the change you are suggesting?

Health - CHECK MY ANSWERS PLEASE
Chris wants to know his BMI. He is five feet, six inches tall and weighs 130 pounds. What is Chris's BMI? Answer choices: 1. 18 2. 21 3. 28 4. 30 **MY ANSWER** Is it: 2. 21?

Health
The coach noticed that Caleb really started to kick the soccer ball with great amount of power after the kicking drills. Caleb adjusted the power of his soccer kick by increasing the speed of his kicking leg prior to and upon contact with the ball starting his kick from a two ...

Health
the patient received preventive medicine services. the physician's fee is $150. the patient's copayment is $10 (0f the $75 fee schedule). the payer reimburses the physician 80% of the $75 fee schedule.

Health
Devon and Hunter have been going to the local skateboard park for several weeks and learning new tricks on their skateboards. Some of the older skaters at the park have been giving them tips to be successful. To increase the amount of time Devon stays on the skateboard, he ...

Health
1 Select the skill-related component which is defined as the ability to perform a combination of movements with different parts of your body? A-Balance B-coordination*** C-power D-speed Please help! ASAP!

HEALTH SCIENCES
. Who or what determines the information to be included in an incident report? A. Department of Health and Human Services B. Health care facility C. HIPAA D. JCAHO

Health
If you have tiny white bumps on your lips, probably caused by frequent lip biting, how can you treat it? Please help

health
the national weigth control registry found that those wno maintain aweigth loss reported improvememt in what

English
Write this in your own words. what is Pollution? Pollution is the introduction of contaminants into the natural environment that cause adverse change.[1] Pollution can take the form of chemical substances or energy, such as noise, heat or light. Pollutants, the components of ...

Early childhood education
What is one possible factor that may make a child vulnerable to stigma? a.being the same religion as the majority of the class. b. having brothers and sisters who were stigmatized c. getting a B on a spelling test d. having a health condition

Social
Crimes are committed because... -mental issues -for protection -financial difficulties -revenge -attention seeking as for this people receive punishments for each of these reasons for committing crimes write down a solution this is what i got for: -mental health issue-make ...

health
why should you quit/drink less or limit the amount of alcohol that you keep at home?

health
how can you save time when preparing healthy meals?

Social
Crimes are committed because... -mental issues -for protection -financial difficulties -revenge -attention seeking as for this people receive punishments for each of these reasons for committing crimes write down a solution this is what i got for: -mental health issue-make ...

Social
Crimes are committed because... -mental issues -for protection -financial difficulties -revenge -attention seeking as for this people receive punishments for each of these reasons for committing crimes write down a solution this is what i got for: -mental health issue-make ...

English
Circle the main idea and underline the controlling idea in each of the following topic sentences. 1. Exercising three times a week is the only way to maintain good physical health. 2. Sexism and racism are still rampant in today’s workplace. 3. Raising the legal driving age ...

Health
Do doctors prescribe steroids to help people recover from injuries?

Health-Ms. Sue
Coach Downey had his team practice bunting while working on basic fundamentals. Nearly all of the bunts were reaching the fielders so quickly that the base runners were easily thrown out before they could advance. Coach Downey emphasized better bunting fundamentals by having ...

Health
Harvey has his heart set on making the state finals for his track team in the 100 yard dash. Although Harvey knows there are many factors to improving his time and becoming an elite sprinter, one skill is paramount to his success. This skill is used at the very beginning of ...

Health
Harvey has his heart set on making the state finals for his track team in the 100 yard dash. Although Harvey knows there are many factors to improving his time and becoming an elite sprinter, one skill is paramount to his success. This skill is used at the very beginning of ...

Science - 7th grade
Is radiation damaging to the health of humans? If so, in what way/ways? My answer is: Yes, radiation though helpful in treating certain diseases is damaging to the health of human beings in many ways one of which being that it mutates our DNA and is unhealthy. It can also make...

Healthcare
Suggest an organizational strategy that you think would be effective for a health care organization. Recommend a key HIT tactic that would support the implementation of the strategy selected. Justify your response. •Analyze the role of a CEO or CIO in a health care ...

Health
Ok so if im a female, and i look at females in a way i should look at males and don't pay any attention to males? am i gay?

Health and Physicsl Education
Harvey has his heart set on making the state finals for his track team in the 100 yard dash. Although Harvey knows there are many factors to improving his time and becoming an elite sprinter, one skill is paramount to his success. This skill is used at the very beginning of ...

HEALTH
People who are taking medication to stop smoking should stick with it for at least ________. A. 2 weeks B. 6 weeks C. 12 weeks D. 20 weeks

science(check ansers)
1.which of the following could be true of two different species that have a competive relationship in the same ecosystem? A.one species preys on the other B .the relationship is mutually beneficial. C.They share the same niche D.one species benefits, while the other is neither...

science(CHECK ANSWERS)
hi,can someone check my science work...and please label like this 1.right 2.wrong thank you 1.which of the following could be true of two different species that have a competive relationship in the same ecosystem? A.one species preys on the other B .the relationship is ...

health
What three processes does food undergo in the digestive system?

physical education
Tomas struggled to bend over and tie his shoes the other day. He also noticed that the waist band was a lot tighter on his favorite pair of jeans. Tomas may be experiencing an inadequate level of which health-related fitness area? A.body mass index B.power C.muscular strength ...

health care administration
Why is uniform benchmark measurement a challenge to healthcare

Health
Pulmonary circulation transports oxygen-poor blood from the right ventricle to the ________, where blood picks up a new blood supply. A. Heart B. Lungs C. Brain D. Extremities I said A but it was wrong. I want to say B

health
Neurons carry out the functions of the nervous system by conducting ________. A. Nerve stimulation B. Nerve tissue development C. Nerve impulses D. All of the above I wanna say C, but I want to make sure I am right.

Health (Ms. Sue)
Compare the steps you should follow when helping a choking adult with those you should follow when helping a choking infant.

Health (Ms. Sue)
Make a list of things in your home that may be considered poisons ans where they are located. What can be done to keep these items from small children? Check you responses with information you obtain from the poison control center. A: 1. Pine-Sol (located beneath the kitchen ...

Health (Ms. Sue)
List three things you should do to protect yourself while operating a small, open vehicle that you would not have to do while driving a car. Explain.

Health (Ms. Sue)
Compare the steps you should follow when helping a choking adult with those you should follow when helping a choking infant.

Health (Ms. Sue)
Discuss at least four things you can do to contribute to HIV and AIDS education and prevention. A: There are several actions you can take to contribute to HIV and AIDS education and prevention. Such actions include: 1. encouraging those who are sexually active to use condoms: ...

Health (Ms. Sue)
Discuss at least four things you can do to contribute to HIV and AIDS education and prevention.

Health
What are some examples of medical benefits?

health
Research two hospital explain how the hospital rate according to JCAHO standards?

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16
  12. 17
  13. 18
  14. 19
  15. 20
  16. 21
  17. 22
  18. Next>>

Post a New Question