Grammar

posted by Anonymous

11.The physician started to perform the operation, but the patient was not yet completely under anesthesia.
a)Started to
b)Perform
c)Was not
d)Completely under

12)Before his death at age 82, comedian Rodney Dangerfield’s motto was, “I don’t get no respect.”
a)No
b)Was
c)At
d)Before

13)The mailperson’s job is to put the envelope’s in every mailbox on the block.
a)Every
b)Block
c)Envelope’s
d)Mailperson’s

14)The charge nurse overheard the nursing assistant discussing the private details of a client medical condition with personnel friend in the hospital cafeteria.
a)Details
b)Overheard
c)Client’s
d)Personnel

15)The car that he had seen at the Ford dealer was the one that he final decided to buy.
a)Was
b)Had seen
c)To buy
d)Final

16)He had already finished studying at an university when he was called to join the army.
a)Was called
b)Studying
c)Had already
d)An

17)The nurse asked the patient to choose ate items from the menu that are his favorites.
a)Ate items
b)To choose
c)His favorites
d)That are

18)He ate for pieces of fried chicken at dinner, and no vegetables.
a)Ate
b)For
c)No
d)At

19)The most important things in my life are making money, traveling abroad, and to live well.
a)In
b)To live
c)The most
d)Are

20)It’s true that children depend in their parents for food, clothing and shelter.
a)It’s
b)In
c)Clothing
d)That

Select the word or phrase that is not used correctly
My answers
11.D
12.A
13.C
14.D
15.D
16.D
17.A
18.B
19.A
20.B

  1. Ms. Sue

    All are right except for 19.

  2. Anonymous

    Thank, you so much for your help!

  3. Ms. Sue

    You are very welcome.

Respond to this Question

First Name

Your Answer

Similar Questions

  1. medical billing and coding

    Under CPT's definition, after a consultation, who takes responsibility for the patient's care?
  2. Math

    I need help with a few problems. Please help. Perform the indicated operation. -13 - (-22) _______________ -11 - (-11) A)9/22 B) 450 C)-13/-11 D)Undefined Multiply (4)(–5)(10). Find the reciprocal of (-1/5) (15) Find the receiprocal …
  3. health

    According to the AMA, what is a key reason behind a physician’s duty of confidentiality to a patient?
  4. statistics

    According to the Smart magazine, 70% of smokers started smoking before the age of 18. Suppose 10 smokers are randomly selected and the number of smokers who started to smoke before the age of 18 is recorded. a) explain why this is …
  5. grammar

    The patient was brought to the operating room, and Bier block anesthesia was performed. Identify Part of Speech: was brought = verb and = conjunction anesthesia = noun Thanks
  6. Math

    In a recent year there were the following numbers (in thousands) of licensed drivers in the United States. MALE: Age 19 and under - 4746 Age 20 - 1625 Age 21 - 1679 FEMALE: Age 19 and under - 4517 Age 20 - 1553 Age 21 - 1627 Choose …
  7. medical insurance

    the patient is seen by his family physician for follow-up treatment of recently diagnosed asthmatic bronchitis. the physician's fee is 75$. the patient copayment is 20$, and the patient is not required to pay any additional amount …
  8. hcc

    The physician started to perform the operation but the patient was not yet completely under anesthesia. which part of sentence is wrong?
  9. Ethics

    The traditional view of medical ethics is that a physician has a duty to his or her individual patient, rather than to society as a whole. Under that view, a physician should not deny a potentially beneficial treatment for one patient, …
  10. English

    Select the word or phrase in the sentence that is not used correctly 1) The physician started to perform the operation, but the patient was not yet completely under anesthesia. a) Started to b) Perform c) Was not d) Completely under …

More Similar Questions