5th grade LA

posted by Jared

Can you check the following?

Past Perfect Tense
1. My teacher __ us three chapters, but I only finished one of them. (assign)

answer:had assigned

2. Before their fossils __, we knew nothing about dinosaurs. (discover)

answer:had been discovered

3. The team celebrated because they __ the state championship. (win)

answer:had won

4. The judge __ Jordan's entry before reading through it. (reject)

answer:had rejected

Future Perfect tense
5. By the time the press arrives, the mayor __ his speech. (memorize)

answer:will have memorized

6. Andre __ three cars by this afternoon. (sell)

answer:will have sold

7. By the time I get home, I __ your phone number (forget)

ansewr:will have forgotten

8. After seeing the movie, you __ your mind about the war (change).

answer:will have changed

Present Perfect tense
9. I __ a cash register before. (use)

answer: have used

10. Alexis __ for school already. (leave)

answer:has left

11. The manager __ to her group about the new charges. (speak

answer:has spoken

12. This town __ ever since the steel mill opened. (grow)

answer:has grown

  1. Writeacher

    All are correct.

  2. Anonymous

    so you go around treating other people like crap for needing help but then you help someone else cheat because you are helping her do a test which I am pretty sure she is supposed to do herself I ask for help because my mom is going through a hard time and you try to threaten the people trying to help someone in need you are a hypocrite .

Respond to this Question

First Name

Your Answer

Similar Questions

  1. ESL-grammar

    can anyone plz tell me what's the differences between past perfect tense and past perfect continuous tense?
  2. English

    10. I have run for this track team for eight years. Possible answers: A.) present perfect tense B.) past perfect tense C.) future perfect I think its B.
  3. English Ms. Sue

    10. I have run for this track team for eight years. (HAVE RUN is underlined) Possible answers: A.) present perfect tense B.) past perfect tense C.) future perfect tense I think it is A.
  4. particular tense was chosen

    Why a particular tense was chosen for each of the following statements. Select the best answer. A. Jack has known Mike for about a year. 1. Use the present perfect when the exact time of a past repeated action isn't important 2. Use …
  5. identify tenses

    1. The dou had been given the second best time slot. a. past perfect in the passive voice b. past continuous in the passive voice c. an infinitive in the passive voice Answer a 2. The promotional poster was designed by Zach a. past …
  6. English (Check)

    Underline the verbs in the past tense and circle the verbs in the past perfect tense. 1. He _told_ how he (had found) permanent houses and that he (had also seen) maize.
  7. English

    Choose the correct tense of the underlined verb Everyone in the climbing expedition /developed/ frostbite from their exposure to the cold past perfect future present past*** This recipe /will produce/ two dozen chocolate chip cookies …
  8. English

    Select the correct verb tense used in the sentences below That company has been making surfboards since the 1960's present perfect progressive present progressive*** past perfect progressive past progressive We had been listening to …
  9. English

    1) What is the principal part of the underlined verb in the sentence?
  10. English

    1. Which mood is used in the following sentence?

More Similar Questions