Language Arts CHECK ANSWERS

posted by .

PLEASE CHECK MY ANSWERS

1. Adolescence is the period of life that follows
A. infancy.
B. adulthood.
C. childhood.***

2. Students can feel overwhelmed by
A. a day off.
B. an easy test.
C. a lot of homework.***

3. Everyone admired the grandeur of
A. the rose garden.***
B. the mountains.
C. the car.

4. To endure a marathon, you must
A. train and be prepared.***
B. be able to talk about the muscles of the body that are used when running.
C. get a medical release from your doctor

5. When you have the means to do something, you
A. do not want to do it.
B. have the resources to do it.***
C. are too poor to do it.

For questions 6–8, choose the pronoun that belongs in each underlined space.

6. Both of the girls must give ____ speeches today.
A. their***
B. she
C. her

7. Amanda has gone to the movies with ______ friends.
A. she
B. her**
C. hers

8. All of the beach has white sand covering ____
A. its.
B. it.***
C. it's.

9. Which sentence corrects the following sentence?
The final decision must be made by Ellen and he.

A. The final decision must be made by Ellen and him.***
B. The final decision must be made by him and Ellen.
C. The sentence is correct.

10. Which sentence corrects the following sentence?
Isn’t that she by the side of the pool?

A. Is that her by the side of the pool?***
B. Is that hers by the side of the pool?
C. The sentence is correct.

My Answers
1.C
2.C
3.A
4.A
5.B
6.A
7.B
8.B
9.A
10.A

  • Language Arts CHECK ANSWERS -

    1.C
    2.C
    3.A - No
    4.A
    5.B
    6.A
    7.B
    8.B
    9.A
    10.A - No

    The rest are correct.

    10 is tricky.
    Turn it around --
    That is _____ beside the pool.

    The pronoun is a predicate nominative and must be a subject pronoun.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. early childhood

    What examples of apprenticeships can you think of in infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence and late adolescence?
  2. English

    procedure: Formative Test Now. let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You should pick up a handout on the table. You have to fill in the blanks with suitable expressions. Are you …
  3. English

    You are going to take a quiz. I'll distribute exam papers. You should write down the answers. Fill in the blanks with suitable expressions. Take one and pass the others to the other students. First write down your number and name on …
  4. AED 202

    I am having trouble with this assignment. Outline what is considered normal cognitive development at each of the five stages of development:infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence and late adolescence. I looked …
  5. Psychology 210

    For each of three developmental domains: physical, cognitive, and social/personality, identify two major changes or challenges associated with that developmental stage (adolescence, young adulthood, middle adulthood, and late adulthood). …
  6. English

    Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. Are you finished?
  7. Education/College

    I have to invent a fictional character and do charts on them from infancy to early childhood,middle and late childhood adolescence, and early adulthood. I have to give this character a name , race, gender and parents. I will have to …
  8. English

    Formative Test Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. You will have 5 minutes. Are you finished?
  9. Human Growth

    During which developmental period do children begin to develop self-control and develop a gender identity?
  10. health

    PLEASE HELP 1. One of your friends plays video games for at least six hours each day and gets upset when he has to eat dinner with his family. This is a sign of?

More Similar Questions