PHYSICS

posted by .

Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #6:

A 30 kg kid on rollerskates is moving 1 m/s. His brother pushes him with a force of 5 N. What will be his kinetic energy after his brother pushes him 4.0 m? (35 J)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Need Preperation Help

    I have a test on Hamlet soon and I'm just wondering if anyone know sites that have test-like questions?
  2. Mrs.Sue

    mrs sue i have to go soon can u plzzzz helpppp me i just need ou to answer my questions and show ur work so i can print it and make it a study guide plz
  3. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #1: A skier with a mass of 60.0 …
  4. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #2: Suppose the spring in a pinball …
  5. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #3: A 30 kg kid on rollerskates …
  6. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #4: What is the increase in thermal …
  7. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #5: A roller coaster car starts …
  8. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #7: A 30 kg ball is launched at …
  9. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #8: A 20 kg block of ice slides …
  10. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with this. All I need is a formula, please. :)Thank you! Here …

More Similar Questions