math

posted by .

tell wheter the system has one solution, infinitely many solutions, or no solution:

y=3x-14
y-x=10

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  2. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  3. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 1.5x+2y=11 3x+6y=22 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  4. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 1.5x+2y=11 3x+6y=22 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  5. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution.. 1.5x+2y=11 3x+6y=22 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  6. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 1.5x+2y=11 3x+6y=22 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution.
  7. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  8. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution
  9. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 9x+8y=15 9x+8y=30 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions …
  10. Algebra

    2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution*** can you please solve this thank you

More Similar Questions