6th grade math

posted by .

Estamate the sum or diffrence by rounding to the greatest place value.
639,069+283,136
Would it be
600,000+300,000=900,000

  • 6th grade math -

    yes.

  • 6th grade math -

    who r u?

  • 6th grade math -

    Bobpursley is one of the Jiskha experts.

  • 6th grade math -

    I be a Sailor.
    All my bloomin' life.
    Me mother was a mermaid.
    Me father was King Neptune.
    I was born on the crest of a wave
    And rock the cradle of the deep.
    Seaweed and barnacles are me clothes,
    The hair on me head is hemp,
    Every bone in me body's a spar,
    And when I spit, I spit tar.
    I'se hard, I is, I am, I are.

  • 6th grade math -

    LOL!

    He's also quite versatile.

  • 6th grade math -

    IS THAT TRUE??????????

  • 6th grade math -

    what kind of tuter puts lol?

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. accounting

    Cournot Company sells 100,000 wrenches for $12 a unit. Fixed costs are $300,000, and net income is $200,000. What should be reported as variable expenses in the CVP income statement?
  2. finance

    One yaer fom now, how much value creation is expected from the expansion?
  3. 6th Grade Math

    Estimate each sum or difference by rounding to the greatest place value. 10,982+4,821= should the answer be... 11,000+5,000=16,000 or 10,000+5,000=15,000
  4. 6th gr,ade math

    Estimate each sum or difference by rounding to the greatst place value. 38,347+17,039 would it be 40,000+20,000=60,000
  5. 6th grade math

    Estamate each sum or diffrence by rounding to the greatest place value. 998,927-100,724 would the answer be 1,000,000-200,000=800,000 :)
  6. 6th grade math

    Estamate each sum or diffrence by rounding to the greatest place value. 998,927-100,724 would the answer be 1,000,000-100,000=900,000 Thank you for helping me on my homework!
  7. Math/Accounts

    Estimate the cost of ending inventory based on the retail method using the following information: Cost Retail Beginning Inventory $ 600,000 $ 800,000 Purchases $ 450,000 $ 600,000 Net Sales $1,000,000 A. $150,000 B. $262,500 C. $300,000 …
  8. accounting

    On April 25, 2010, Bullseye Company purchased all of the outstanding common stock of Vista Company, paying $14,000,000. The book values and fair values of Vista's assets and liabilities acquired are shown below in dollar amounts: Accounts …
  9. Math

    Using the following cash flows for projects A and B, use payback period, discounted payback period, NPV, IRR, and MIRR to see if these are good projects or not. > Project A: (283,000); 46,000; 89,000; 104,000; 123,000; 187,000; …
  10. Math

    In my textbook, I was given these directions to follow when doing these problems: **Multiply. Express each result in Scientific Notation** 1. (4 x 10^9)(6 x 10^6) My work: (400,000,000)(600,000)= 240,000,000,000,000 My answer: 2.4 …

More Similar Questions