Human Resources

Marketing
How would various company objectives affect the development of a marketing mix for a new type of internet browser software? If this company were just being formed by a former programmer with limited financial resources, list the objectives the programmer might have. Then ...

U.S History - Pls check my answer, tks :)
Document A - President Jackson’s First Annual Message to Congress (December 7, 1829: Our conduct toward the Indians is deeply interesting to our national character. Surrounded by the whites with their arts of civilization the whites have destroyed the resources of the savage...

English
Hello I need some ideas to elaborate on in an essay about the following question "1.According to Frankenstein what makes the Creature more “human,” his weaknesses or his strengths?Why?" Now I believe it is his weaknesses but i don't know what Victor Frankensteins thoughts ...

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. Either the additional resources provided or the textbook _____ the information required to respond appropriately to this week’s discussion prompt. 1)has 2)have

Chemistry
If the surface area of a human body is 17,500 square centimeters, what is the total weight of the atmosphere on a human body expressed in pounds?

geography
1-20 can you please check my answers marked with *** which of the following were the main proponents of NAFTA? a. labor unions b. human rights groups c. environmentalists ***d. large corporations in the 1950s 40 percent of the u.s workforce was engaged in manufacturing by the ...

English
Can someone check these sentences, please? I thank you in advance. 1) Lady Macbeth "becomes sleepwalking" 2) Cowardice is the ability to bear the sorrows of our life and to stay alive, while courage is facing death by committing suicide 3) We can't be sure about afterlife. A ...

chemistry
If the surface area of a human body is 16,700 square centimeters, what is the total weight of the atmosphere on a human body expressed in pounds?

CIS/105
Hello I need help with my upcoming finals project here is what I have to do: Use information and data obtained from at least four reliable Internet sources to produce a 12- to 15-slide PowerPoint® presentation about multimedia tools that aid classroom instruction. Include ...

english part 1
Which of the following best expresses the writer's main idea in “Single Room, Earth View”? A. Space exploration leads to human progress. B. Space travel offers a unique view of Earth. C. Astronauts are highly trained scientists. D. Pollution is endangering Earth.

English help explaining
I don't get what this sentence means to say. With the new spaces created by immigration, the enforced alienation from ‘normal’ ties of human socializing brings the memory of what has been left behind to the fore as the new spaces of existence acquire relevance in contrast ...

Physics
The peak wavelength and observed color of a 50,000 K star is 58nm and too blue to see with the human eye. True or False.

Molecular Bio
You are planning to digest human genomic DNA with the EcoRI restriction enzyme but realize you do not have any 10X buffer available to add to the reaction. The components of the 10X buffer are: 50 mM NaCl, 100 mM Tris, 10 mM MgCl2, and 0.025 % TritonX-100. You search around ...

Social Studies Help
What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England?

LA-check my answers
A factory might emit pollution.*** smokestacks. resources. Which of the sentences below is punctuated correctly? I have visited three countries including: Spain, Portugal, and France. I have visited three countries: Spain, Portugal, and France.*** I have visited three ...

Math
10 cm^3 of a normal specimen of human blood contains 1.2 g of hemoglobin. How many grams does 32 cm^3 of the same blood contain?

Math
My son is having a math test tomorrow I am unable to tell properly. Thank u so much for u r help ~Be able to identify and draw the following: triangles, rectangles, squares, trapezoids, pentagons, hexagons, and cubes. ~Tell how many sides and angles the shapes have. ~Explain ...

CHEMISTRY
4. The human eye is a complex sensing device for visible light. The optic nerve needs a minimum of 2.0 x 10-17 J of energy to trigger a series of impulses that eventually reach the brain. (a) How many photons of red light (700.0 nm) are needed? (b) How many photons of blue ...

Social Studiesss
11. What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England? (5 points) 12. During the early 1800s, the United States tried to make peace with other countries in order to grow and develop. Give an example of one of these peace efforts and briefly ...

Social Studies
11. What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England? (5 points) 12. During the early 1800s, the United States tried to make peace with other countries in order to grow and develop. Give an example of one of these peace efforts and briefly ...

Human Relations Part 1
The main reason self-confidence is important in human relations is because A. self-confidence makes you seem more interesting to other people. B. forming relationships involves risk. C. self-confidence makes you appear important in the eyes of other people. D. the alternative...

Human Relations Part 1
When you complete a job, but use more time and effort than is truly necessary, how have you worked? A. Effectively, but not efficiently B. Neither effectively nor efficiently C. Efficiently, but not effectively D. Both effectively and efficiently

Human Relations, Part 1
Which of these statements is true? A. Waste isn't a problem in reaching group goals. B. Sacrifice isn't necessary to achieve group goals. C. Individual productivity is necessary for group productivity. D. Individual productivity is more important than group productivity.

SS
Which of these groups contribute to total GDP? A. human records, raw materials, capital goods B. government spending, capital goods, net imports C. net imports, net exports, household spending D. net exports, household spending, government spending D?

Plz, plz help! SS
What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England? During the early 1800s, the United States tried to make peace with other countries in order to grow and develop. Give an example of one of these peace efforts and briefly explain what it hoped to...

science
production. Describe at least two alternatives to oil that are currently available and discuss the barriers that keep these alternatives from replacing oil as our primary means of energy? Additionally, utilizing at least two scholarly or reputable resources and your textbook, ...

English
Hello. Will you please help me with the use of articles in English? 1)The situation is as follows: I heard something bad about a person I know, for example my friend Anna, and I want to say it's not true, which is correct then "it's an unfair accusation of the honest person" ...

Help with science
1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees standing B. cutting down all of the trees...

Science
1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees standing B. cutting down all of the trees...

Science
I don't understand these problems can you help me. Multiple Choice 1. At the chromosomal level, what is the difference between human males and human females? (1 point)All males have a Y chromosome, and females do not. All males have an X chromosome, and females do not. All ...

Anatomy and Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis Student Answer: B Answer: Incorrect Reference: 18. In which phase of the cell cycle are the ...

Anatomy and Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis In which phase of the cell cycle are the chromosomes split? A. Anaphase B. Telophase C. Prophase D. ...

Anatomy and Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis

law
Case Discussion A patient has filed a $3 million medical malpractice lawsuit against St. Patrick Hospital. In light of the patient’s litigious background and the facts of the case, hospital administration is adamant that it is not liable. It has instructed its legal counsel ...

reading
why is the book "the stranger" by albert camus considered a classic? is it morality, effective language, truthfulness, universality, timelessness here a bit about this: Meursault learns of his mother's death. At her funeral, he expresses none of the expected emotions of grief...

human service
As a social service professional, you will have an ethical obligation to become familiar with cultures that differ from your own and to provide culturally competent services to a multicultural client population. Develop a culturally competent training for fellow counselors ...

Science
Which of the following determines the type of biome classification that will be made for a particular reason? a. Climate* b. Size c. Mineral deposits d. Number of human settlements

science
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...

science
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...

Physics
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...

Science
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...

human and social biology
what causes the decreases of the oestrogen levels and on which days of the cycle it occured?

HEALTH SCIENCES
. Who or what determines the information to be included in an incident report? A. Department of Health and Human Services B. Health care facility C. HIPAA D. JCAHO

English
I have to find articles that are based on biased or are unbiased from truthful resources. The 4 topics I have to do are: 1) Animal rights (2)Poverty (3)Hunger (4 child protection. Please tell me websites, that I can find them. Thank you!

American History
Among members of George Washington cabinet _____ had a pessimic view of human nature and a dread of democratic excess. A. Adams B. Halimton C. Jefferson D. Marshall Im not sure of this answer I can't seem to find it in workbook..

BUS 303 Human Resource
What are your legal restraints and boundaries in hiring and promotion policies?

History8
Which of the following most affects the size of the Great Salt Lake? A.the salt in the lake B. the region’s climate C. human modifications of the lake D. the minerals in the soil under the lake

History
1. Before Islam developed in Africa: A. most of the continent, aside from Egypt and Axum, did not have organized religions. B. many religions believed that human life had two stages, one earthly and the other “external.” C. the Ashanti worshiped a supreme god, Siva. D. all...

Anatomy & Physiology
1. What are the constituents of DNA? A. Sugars and lipids B. Proteins and sugars C. Sugars, phosphates, and nitrogenous bases D. Lipids, nitrogenous bases, and proteins 2. What is the mechanism that maintains a stable environment within the body? A. Symptoms B. Syndrome C. ...

vocabulary
Has the ability of human beings to produce new inventions (quenched, outstripped) our ability to use them wisely Ans... outstripped

science
Imagine you are an energyexpert on a planning council for a new town to be built on an island. Evaluate resources or methods you will suggest that the new town use. Justify your choices and provide possible challenges to the project.

Anatomy & Physiology
Someone please check my answer and tell me if they are right or wrong. 1. What are the constituents of DNA? A. Sugars and lipids B. Proteins and sugars C. Sugars, phosphates, and nitrogenous bases D. Lipids, nitrogenous bases, and proteins 2. What is the mechanism that ...

social studies
1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors.(I PICK THIS) D.settling along the coasts where they could fish. 6.What feature of the Aztec capital ...

socialstudies help
please answer these already?? 1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors. D.settling along the coasts where they could fish. 6.What feature of ...

Anatomy & Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis MY ANSWER IS B

academic execellence
Becoming a discerning consumer of research is something you can achieve by practicing good research skills and using your A. critical thinking B. education C. resources D. college library

English
Write this in your own words. what is Pollution? Pollution is the introduction of contaminants into the natural environment that cause adverse change.[1] Pollution can take the form of chemical substances or energy, such as noise, heat or light. Pollutants, the components of ...

Paye
Discuss the morphologically the importance of human tissues.

Paye
Discuss the physiologically the importance of human tissues.

social studies
I need to answer the questions on my study guide, it is my homework but I forgot my book,I need to read chapter 3 it's about our earth,s renewable and non renewable resources.where else I find out about it

science
Why is it important to preserve biodiversity? A. Preservation of biodiversity prevents extinction of species, b. Preservation of biodiversity prevents the human population from increasing exponentially, c. Preservation of biodiversity disturbs the balance of ecosystems, d. ...

Philosophy( Please Help Me))
Hi, I would appreciate if someone can let me know what they think about the answer that I choose for these questions? Mortimer argues that right actions are the ones that: a.We believe to be right. b.Are culturally valid. c.God commands us to perform. d.Our conscience guides ...

Philosophy(Having Problems)
Hi, I would appreciate if someone can let me know what they think about the answer that I choose for these questions? Mortimer argues that right actions are the ones that: a.We believe to be right. b.Are culturally valid. c.God commands us to perform. d.Our conscience guides ...

Multicultural Dimenstions
I am writing an essay on Prejudice and Discrimination. I cannot come up with an introduction. I have a quote and one line so far. "Do you know what we call opinions in the absence of evidence? We call it Prejudice"- Michael Crichton Prejudice and discrimination have been ...

new mexico histoy
1. Why does New Mexico have a varied climate? (1 point) It stretches along a long coastline. Part of its border lies along Mexico. Its physicalfeatures divide the land into different regions. Its land is mostly flat so weather moves quickly. 2. Which New Mexican geographic ...

Science - 7th grade
Is radiation damaging to the health of humans? If so, in what way/ways? My answer is: Yes, radiation though helpful in treating certain diseases is damaging to the health of human beings in many ways one of which being that it mutates our DNA and is unhealthy. It can also make...

science
disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species, which is a measure of its

Biology
Describe how the muscle work in the human body

sociology
A representative form of democracy includes which of the following? (Points : 1) Ballot initiatives Public referenda Election of delegates Stakeholder collaborations MY answer stake holder collaborations Passage of the Comprehensive Environmental Response, Compensation and ...

Science
Have to answer these in a reflection. Help? How has science evolved over time? How is human ingenuity portrayed in sciences? In what ways have humans shaped science? In what ways has science shaped our lives? What would the world be like without science? In what way has ...

SCIENCE HELP JUST 2 QUESTIONS!! PLZZ HELP! :)
1) Identify the systems of your body, and explain how these systems work together. 2) Describe the flow of blood to the human body, including through each of the four chambers of the heart. Explain how the blood changes as it moves through the various locations in the body.

Math
A plane was flying at an altitude of 30,000 feet when it began the descent toward the airport. The airplane descends at a rate of 850 feet per minute. a. What is the function rule that describes this situation? b. What is the altitude of the plane after it has descended for 8 ...

Science help !
Thanks for all who has been helping (Ms.sue)and more !! I couldn't remember all the name just that ms.sue! If changing conditions lead to decreased oxygen levels in this stream,the carrying capacity of the stream for the trout will decrease.Oxygen level in water is therefore ...

What Does This Mean?
This looks like a fairly straightforward question, but I am not getting exactly what they are trying to say. "Earth's energy sources include both renewable and nonrenewable resources. Name at least three sources of energy that could be used in your house. Then describe the ...

Human Resource
Familiarize yourself with the major environmental forces facing Canadian business by reading pages 6 to 19 of your textbook. The forces are: economic, demographic, technological, cultural, and legal. Watch the following recruitment ads for IBM: A: Go to youtube and watch the ...

LAW
According to the Supreme Court, the defendant is protected by which constitutional amendment(s) during the plea bargaining process? A. Fourth B. Sixth C. Eighth D. None of the above is it B 2. Which of the following is NOT an argument in support of plea bargaining? A. Allows ...

Please i needd an answer asap!!!
I give medals and 'best answer' :) I need help asap! Which of the following is one way to assess whether or not a learning game is effective? a. Being able to win the game b. doing a quiz before and after the game to see what you have learned c. Making it difficult to win the ...

US History
i really need help with this study guide 30.) Franklin D. Roosevelt became president during the Great Depression and established the New Deal in attempts to help the country recover. The New Deal was made up of several programs that are often times nicknames the alphabet soup ...

Science
13.Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another? A.As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases B.As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases C.As biodiversity ...

Science
There is a mosquito on a human. What type of relationship is that? A. Predation B. Commensalism C. Mutualism D. Parasitism

Science
14.If a forest ecosystem is removed through clear-cutting, many species of organisms that lived in that ecosystem disappear. Their loss is due to ________________________. 15.When fossil fuels are burned, they produce ________________, the main greenhouse gas responsible for ...

Science help.
Where is most freshwater on Earth found? lakes and rivers oceans and seas underground ice caps and glaciers How does algal growth caused by agricultural waste kill marine organisms? by blocking sunlight and depleting oxygen by increasing oxygen levels in the water by ...

World Geograpy
1. Which of the following were the main proponents of NAFTA? A. Environmentalists B. Human rights groups C. Labor unions D. Large corporations 2. Which of the following is the primary subsistence crop in Latin America? A. Potatoes B. Beans C. Corn D. Wheat 3. Among the ...

World Geograpy
1. With respect to global connections, association with _______ offers the brightest immediate future for many African countries. A. India B. the European Union. C. China D. the United States. 2. Slum areas called shantytowns occur in _________ major African cities, housing ...

teachers aide
Resources for educating young children with diverse abilities part-3 Please check my answer?This is my last exam. 1--c 2--b 3--c 4--c 5--a 6--d 7--b(not sure) 8--d 9--b 10-c 11-b 12-a 13-d 14-c 15-d 16-a 17-c 18-d 19-c 20-a

SS
How did this document most likely affect European views of Southeast Asia? "This province is rich in gold. It also abounds in precious spices of all sorts...There are plenty of elephants and animals and many other kinds and lack of no game. The people live on milk, meat, and ...

bio
What is the optimal pH for the following enzymes found in the human body? Explain. (catalase, lipase (in your stomach), pepsin, salivary amylase)

biology
Research the enzyme catalase. What is its function in the human body?

biology
1. Why might the enzyme activity decrease at very high temperatures? 2. Why might a high fever be dangerous to humans? 3.What is the optimal temperature for enzymes in the human body?

teachers aide
This is my answer of Resources for educating young children Part-3.please some one fix if i wrong. 1--c 11--b 2--b 12--a 3--c 13--d 4--c 14--c 5--a 15--d 6--d 16--a 7--b(not sure) 17--c 8--d 18--d 9--b 19--c 10--c 20--a

Creative Writing
Write a small paragraph on any one of the topic..... 1. Greatness comes with sacrifice 2. There is science in every art 3. Religion ennobles a human being 4. Musicians are born and not created

Science
Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another? · As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases. · As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases. · As biodiversity ...

Science
disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species which is a measure of its ___________.?

Science
Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another. · As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases. · As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases. · As biodiversity ...

Psy.
From the standpoint of social and cultural psychologists: A. few societies have changed from warlike to peaceful and vice versa. B. outbreaks of horrifying violence are usually the result of inner aggressive drives and the sheer evilness of the enemy. C. all human beings and ...

social studies
Which of the following statements about the natural resources of the United States is most accurate? A. The many agricultural resources of the United States have made up for its lack of other resources. B. U.S. industry and agriculture have prospered because America has many ...

biology
explain what is the carbon cycle and why its called a cycle *explain four "moves" that occur in this cycle * explain the importance of this cycle to organisms *explain the human impact and effects on this cycle when fossil fuels are burnt

biology
explain what is the carbon cycle and why its called a cycle *explain four "moves" that occur in this cycle * explain the importance of this cycle to organisms *explain the human impact and effects on this cycle when fossil fuels are burnt

chemistry
The human eye responds to a light stimulus (generates a sensation of "light") upon receiving light energy of 10eV (and more). If we take 6000 angstroms as the average wavelength, how many photons must the eye receive to register a light sensation?

science help!!!!
Disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species, which is a measure of its __________________.

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 13
  4. 14
  5. 15
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20
  11. 21
  12. 22
  13. 23
  14. 24
  15. 25
  16. 26
  17. 27
  18. Next>>

Homework Help: Business