math(check answers please)

Can you please help me with writing fraction as decimal because im clueless with it!
-------------------------
write the fraction as a decimal.28/15
A. 1.6
B. 1.86
C. 2.86
D. 28.15
-------------------------
Write an equivalent expression for 4g+2 using distributive property.
A.2(2G+1)( i picked this)
B.2(2G+2)
C.4(G+2)
D.g(4+2)
---------------------
write anequivalent expression for 3f+4s+2f.
A.9fs
B.7fs+2f
C.5f+4s
D.12fs****please help me with this one to***

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 1,047
  1. 1. B

    2. A

    3. 3f + 2f = 5f

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. what answer choice for number 3

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  3. PsyDAG gave you a huge hint.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    👩‍🏫
    Ms. Sue
  4. oh so
    i was soppose to add 4 to the 5 and got 9

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  5. No.

    http://www.freemathhelp.com/combining-like-terms.html

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    👩‍🏫
    Ms. Sue
  6. Here are the answers for the Number Theory and Fractions Unit Test:
    1.A
    2.D
    3.C
    4.C
    5.C
    6.A
    7.C
    8.C
    9.D
    10.B
    11.B
    12.D
    13.B
    14.A
    15.C
    16.B
    17.A
    18.C
    19.B
    20.C
    21.yes, because it divides evenly.
    138,435/3=46145 strides
    22.yes, it is a prime factorization and here are the numbers 2x2x2x2x2x3x5x5x5x5x11x11

    I'm sorry if i got 1 or 2 questions wrong if I did it's probably cuz there are a lot of questions and a lot of answers so i may have messed up if i did, please let me know!

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. One Last Help

    1. 423% as a decimal a. 0.423 b. 42.3 c. 4.23 (GOT THIS) d. 423 2. 4 1/4 as a percent a. 4.20% b. 4.25% (Debating on this or...) c. 420% d. 425% (...this.) 3. 120% as a fraction a. 1 1/5 (GOT THIS) b. 3/25 c. 1 3/25 d. 1 1/2 4.

  2. Math

    What is 5/9 written as a decimal? 0.45 0.4 repeating 0.5 0.5 repeating What is 0.26 written as a fraction in simplest form? 26 over 100 13 over 50 26 over 10 13 over 25 In a fraction with a denominator of 15,which value could the

  3. Math~Fractions ans decimals

    1. Write the fraction or mixed number as a decimal. 7/8 0.78 0.875* 0.8777 1.875 2. Write the fraction or mixed number as a decimal 1 1/2 0.50 1.5* 1.05 1.1 3. Write the fraction or mixed number as a decimal. 4 3/8 0.375 4.35

  4. unt

    A coin is tossed 9 times. What is the probability of getting all heads? Express your answer as a simplified fraction or a decimal rounded to four decimal places.

  1. Math

    1.In a fraction with a denominator of 15, which value could the numerator be to produce a repeating decimal? A. 15 B. 9 C. 11 D. 12•• 2.Which of the following is an example of a nonterminating, nonrepeating decimal? a

  2. math PLEASE HELP

    26. a. Show that the ratios Start Fraction 10 over 20 End Fraction and Start Fraction 30 over 60 End Fraction form a proportion by finding a common multiplier. b. Show that the ratios in part (a) are equal by writing them in

  3. Some help me- Math

    Chris tells Adam that the decimal value of −1/13 is not a repeating decimal. Is Chris correct? A) No, because the fraction has a decimal period of 3 B) No, because the fraction has a decimal period of 6 C) No, because the

  4. Math

    Give a real-world example in which decimals are used and a real-world example of when fractions are used. Be specific with your examples. Why is it important to know how to convert from one form into another form? What strategies

  1. Helpppppp

    Use benchmarks to estimate the sum. three-fifths+start fraction 3 over 17 end fraction A. 2 B. one-half C. 1 D. 0 Estimate the difference. 6five twelvths – 4one ninth A. 2 B. 3 C. 1 D. 4 Estimate the product. 6four

  2. Math

    Multiple Choice What are the equivalent fraction and decimal for thirty three and one-third%? A. start fraction 1 over 33 end fraction and 0.3 B. start fraction 1 over 33 end fraction and 3 C. 3start fraction 1 over 3 end fraction

  3. Math

    If one hundredth is divided into ten equal parts, each part represents one what? 1- decimal, 2- decimal point, 3- fraction, or 4- thousandth.

  4. math help [lease?

    What strategies do you use to convert a fraction to a decimal and a decimal into a fraction?

You can view more similar questions or ask a new question.