Theoretical&Experimental Probability please help!

Please check my work thanks!!

A number cube with the numbers 1 through 6 is rolled. Find the given probability.

1. P(number < 2) (1 point)
A. 1/6 <--- i think this one
B. 2/6
C. 4/6
D. 3/6

2. P(number โ‰ฅ 3) (1 point)
A. 4/6
B. 1/6
C. 2/6 <-- this i think
D. 5/6

3. P(complement of 4) (1 point)
A. 1/6
B. 5/6
C. 2/6 <-- Maybe..?
D. 4/6

4. A multiple choice question has 5 possible answers. What are the odds in favor of guessing the right answer? (1 point)
A. 1:5 <-- This one i'm pretty sure
B. 4:1
C. 1:4
D. 3:2

5. What are the odds of the spinner landing on red out of blue, green, and yellow? (1 point)
A. 4:1 <-- This one
B. 2:2
C. 3:1
D. 1:3

6. The following results were obtained from flipping a coin 8 times. According to the results, what is the experimental probability of getting heads?

Trial|Results
1 | Heads
2 | Heads
3 | Heads
4 | Tails
5 | Heads
6 | Tails
7 | Heads
8 | Tails
A. 4/8
B. 5/8
C. 5/3
D. 3/5 <-- This one

Thanks so much!!

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. omg those are all wrong except number one. what the heck man. you need to study.

    1. 👍
    2. 👎
  2. LOL SO FUNNY MAN HAHAHA LOL........... ;)

    1. 👍
    2. 👎
  3. BUT AT LEAST HE TRY GOOD TRY MAN GOOD TRY :D

    1. 👍
    2. 👎
  4. ok I know 1 is A and 6 is B

    1. 👍
    2. 👎
  5. But laura is right you do need to work on your math

    1. 👍
    2. 👎
  6. 1. A
    2. A
    3. B
    4. C
    5. C
    6. B

    1. 👍
    2. 👎
  7. Cheyenne is correct!!!

    1. 👍
    2. 👎
  8. 6/6 100% Cheyenne is correct ^.^

    1. 👍
    2. 👎
  9. Cheyenne is right!

    1. 👍
    2. 👎
  10. Cheyenne is 6/6 100% CORRECT!!!!! :D

    1. 👍
    2. 👎
  11. Thank You so much Cheyenne!!!

    1. 👍
    2. 👎
  12. Thanks Cheyenne! :D

    1. 👍
    2. 👎
  13. I dub thee-correct!

    1. 👍
    2. 👎
  14. Thanks

    1. 👍
    2. 👎
  15. 1.B
    2.A
    3.C
    4.C
    5.B

    1. 👍
    2. 👎
  16. @Laura you didn't have to basically make fun of him at least he did try. Thats what this websites for to help people not making fun of them because they don't get all the right answers. It's not like he didn't do answers at all.

    1. 👍
    2. 👎
  17. For Those of you that are confused which is the right and the wrong answers for the assessment I've got'em right here for Connexus

    1. A
    2. A
    3. B
    4. C
    5. C
    6. B

    1. 👍
    2. 👎
  18. I can verify @ActualAnswers is correct for lesson 1, 6 question quick check.
    If you go to connexus, and fail the test, I apologize. But they worked for me.

    1. 👍
    2. 👎
  19. I got 100% from @Actual Answers

    1. 👍
    2. 👎
  20. at least he tried and did his best this site if for kids to get help not get made fun of. we try very hard to get the answers on or own. But sometimes we need a little more help than others and if you get made fun of for trying then though people will stop trying to do there best in school. so pleas don't make fun of people. just help them

    and Cheyenne is correct.

    1. 👍
    2. 👎
  21. Cheyenne is right

    1. 👍
    2. 👎
  22. Cheyenne is right, so is actual answers! No Bullying,

    1. 👍
    2. 👎
  23. U know if you don't put the answers people wont know if its the same tast that they are taking or not

    1. 👍
    2. 👎
  24. U know if you don't put the answers people wont know if its the same test that they are taking or not. I just thought everyone should know.

    1. 👍
    2. 👎
  25. @ActualAnswers is 100% correct for the Lesson 1 unit 5

    1. 👍
    2. 👎
  26. yeah im sure you do get "strat" A's OO

    1. 👍
    2. 👎
  27. @Cheyenne is correct! & so is everyone else who has the same answers!

    1. 👍
    2. 👎
  28. booo

    1. 👍
    2. 👎
  29. Cheyenne is right 100% (:

    1. 👍
    2. 👎
  30. Actual answers is right also add me on snap chat @rocketboy_017

    1. 👍
    2. 👎
  31. Alright Im 2019 So duh these are the updated answer in my time (lol My time)
    1.C
    2.A
    3.C
    4.B
    5.B
    6.C
    7.A
    8.D
    9.D
    10.D When I took Cheyanne's answers I only got ONE right. Dont use hers if you in 2019!!!!

    1. 👍
    2. 👎
  32. Sub2Shaymachan is right I got a 10/10%

    1. 👍
    2. 👎
  33. and little brown girl is out

    1. 👍
    2. 👎
  34. โ„๐•š, ๐•—๐•–๐•๐•๐• ๐•จ ๐•๐•š๐•ค๐•™๐•œ๐•’ ๐•ฆ๐•ค๐•–๐•ฃ๐•คโ• โ™กส•โ€ขฬแดฅโ€ขฬ€ส”ใฃโ™ก
    ๐•€๐•ฅโœ๐•ค ๐•€๐•„ ๐•Š๐•‹๐•Œ๐•„โ„™๐”ผ๐”ป >_< ๐”น๐•’๐•”๐•œ ๐•’๐•Ÿ๐•• ๐•ฃ๐•–๐•’๐••๐•ช ๐•ฅ๐•  ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•จ๐•–๐•ฃโ•
    ๐•‹๐•™๐•–๐•ค๐•– ๐•’๐•ฃ๐•– ๐•ฅ๐•™๐•– ๐•”๐• ๐•ฃ๐•ฃ๐•–๐•”๐•ฅ ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•จ๐•–๐•ฃ๐•ค ๐•—๐• ๐•ฃ ๐•Œ๐•Ÿ๐•š๐•ฅ ๐Ÿœ ๐•ƒ๐•–๐•ค๐•ค๐• ๐•Ÿ ๐Ÿ™ โ„™๐•ฃ๐•–-๐”ธ๐•๐•˜๐•–๐•“๐•ฃ๐•’ โ„‚๐•’๐•๐•š๐•—๐• ๐•ฃ๐•Ÿ๐•š๐•’ โ„‚๐• ๐•Ÿ๐•Ÿ๐•–๐•ฉ๐•ฆ๐•ค ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•จ๐•–๐•ฃ๐•คโ•
    ~~โ™กโ™กโ™ก~~
    โ™ก๐Ÿ™. ๐”ธ, ๐Ÿ™/๐Ÿž
    โ™ก๐Ÿš. ๐”ธ, ๐Ÿœ/๐Ÿž
    โ™ก๐Ÿ›. ๐”น, ๐Ÿ/๐Ÿž
    โ™ก๐Ÿœ. โ„‚, ๐Ÿ™:๐Ÿœ
    โ™ก๐Ÿ. โ„‚, ๐Ÿ›:๐Ÿ™
    โ™ก๐Ÿž. ๐”น, ๐Ÿ/๐Ÿ 
    ~~โ™กโ™กโ™ก~~
    ๐”ธ๐•๐• ๐• ๐•— ๐•ฅ๐•™๐•–๐•ค๐•– ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•จ๐•–๐•ฃ๐•ค ๐•š๐•— ๐•ช๐• ๐•ฆ ๐••๐•  ๐•–๐•ง๐•–๐•ฃ ๐•˜๐•–๐•ฅ ๐••๐• ๐•จ๐•Ÿ ๐•™๐•–๐•ฃ๐•–, ๐•’๐•ฃ๐•– โ„•๐•†โ„•-๐”น๐•š๐•’๐•ค๐•–๐•• ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•จ๐•–๐•ฃ๐•ค ๐•’๐•Ÿ๐•• ๐•€ ๐•ฆ๐•ค๐•ฆ๐•’๐•๐•๐•ช ๐•™๐•–๐•๐•ก ๐•ค๐•ฅ๐•ฃ๐•ฆ๐•˜๐•˜๐•๐•š๐•Ÿ๐•˜ ๐•œ๐•š๐••๐•ค ๐•จ๐•š๐•ฅ๐•™ ๐•ฅ๐•™๐•–๐•š๐•ฃ ๐•™๐• ๐•ž๐•–๐•จ๐• ๐•ฃ๐•œ, ๐•“๐•–๐•”๐•’๐•ฆ๐•ค๐•– โ„๐•†๐•„๐”ผ๐•Ž๐•†โ„๐•‚ ๐•Š๐•‹๐•€โ„•๐•‚๐•Š
    ๐•๐• ๐•ฆ ๐•จ๐•š๐•๐• ๐•ž๐• ๐•ค๐•ฅ ๐•๐•š๐•œ๐•–๐•๐•ช ๐•ค๐•–๐•– ๐•ž๐•– ๐•š๐•Ÿ ๐•ค๐• ๐•ž๐•– ๐• ๐•ฅ๐•™๐•–๐•ฃ ๐•๐•š๐•ค๐•œ๐•™๐•’ ๐•ฅ๐•’๐•“๐•คโ•
    โ™ก~๐•Š๐•š๐•˜๐•Ÿ๐•š๐•Ÿ๐•˜ ๐• ๐•—๐•—~โ™ก
    โ™ก๐•€๐•„ ๐•Š๐•‹๐•Œ๐•„โ„™๐”ผ๐”ป >_<โ™ก

    โ™กโ™กโ™กโ„™.๐•Š ๐•€๐•— ๐•ช๐• ๐•ฆ ๐•๐•š๐•œ๐•–๐•• ๐•ฅ๐•™๐•– ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•จ๐•–๐•ฃ, ๐•’๐•Ÿ๐•• ๐•š๐•— ๐•ช๐• ๐•ฆโœ๐•ฃ๐•– ๐•๐• ๐• ๐•œ๐•š๐•Ÿ๐•˜ ๐•—๐• ๐•ฃ ๐•ค๐• ๐•ž๐•–๐• ๐•Ÿ๐•– ๐•ฅ๐•  ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•จ๐•–๐•ฃ ๐•ช๐• ๐•ฆ๐•ฃ ๐•ข๐•ฆ๐•–๐•ค๐•ฅ๐•š๐• ๐•Ÿ๐•ค ๐•š๐•Ÿ ๐•’ ๐•“๐•๐•š๐•Ÿ๐•œ ๐• ๐•— ๐•’๐•Ÿ ๐•–๐•ช๐•–, ๐•„๐•’๐•œ๐•– ๐•ค๐•ฆ๐•ฃ๐•– ๐•ฅ๐•  ๐•Š๐•„๐”ธ๐•Šโ„ ๐•ฅ๐•™๐•’๐•ฅ ๐•๐•š๐•œ๐•– ๐•“๐•ฆ๐•ฅ๐•ฅ๐• ๐•Ÿ ๐•’๐•Ÿ๐•• ๐•๐•–๐•’๐•ง๐•– ๐•’ ๐•”๐• ๐•ž๐•ž๐•–๐•Ÿ๐•ฅโ•โ™กโ™กโ™ก
    โ™กโ™กโ™ก๐—”๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ณ ๐˜†๐—ผ๐˜‚ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐˜๐—ผ ๐—ท๐—ผ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐˜‚๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฆ๐—พ๐˜‚๐—ฎ๐—ฑ, ๐—๐—ผ๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป ๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—•๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ง๐˜„๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟโ— ๐—œโœ๐—น๐—น ๐—ด๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—บ๐˜† ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—ถ๐—ณ ๐—œ ๐—ด๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐—Ÿ๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐˜€โ—โ™กโ™กโ™ก

    1. 👍
    2. 👎
  35. Cheyanne Is 100% correct I promise!:)

    1. 👍
    2. 👎
  36. Cheyenne is correctamundoโค๏ธ

    1. 👍
    2. 👎
  37. Haaa letz goooooo

    1. 👍
    2. 👎
  38. 4 and 5 is wrong @Cheyenne

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math check probability

    A number cube with the numbers 1 through 6 is rolled. Find the given probability. ---------------------------------------- 2. P(number โ‰ฅ 3) A. 4/6 B. 1/6***** C. 2/6 D. 5/6

  2. MATH PLEASE HELP

    A single, standard number cube is tossed. What is the probability of getting a number other than 6? A. 1 B. 1รท3 C. 5รท6 D. 1รท6 A standard number cube with the numbers 1 through 6 is rolled. Find the probability of rolling a

  3. mathematics

    A number cube is labeled with the numbers 1 through 6 . What is the probability of rolling a 1 or a 5 on the first roll?

  4. math

    A coin is tossed and a number cube is rolled. What is P(heads, a number less than 5)? 1) 1/3 2) 5/12 3) 2/3 4) 5/6 I think #2...can you check?

  1. math

    Boris has a coin and a number cube. The number cube is labeled 1-6. He flips the coin once and rolls the number cube once. What is the probability that the coin lands tails up and the cube lands on a even number? A. 2/3 B. 1/4 C.

  2. Math, Please check answers

    I do not want to fail this, could you please help me with number 1 and 3.D, and then check my other answers? Thank you. 1. Find and simplify the volume-to-surface-area ratio for each of the three possible ice cube shapes. You can

  3. math

    A number cube with sides labeled 1 through 6 is rolled two times, and the sum of the numbers that end face up is calculated. What is the probability that the sum of the numbers is 3?

  4. Algebra

    Suppose you roll a red number cube and a yellow number cube. What is the probability of rolling any matching pair of numbers? (Hint: Add the probability of each of the six matches.)

  1. math

    graysen has a green number cube and a white number cube. the faces of the cubes are numbered 1 through 6. graysen will roll each cube one time. what is the probability that the green cube will land with an even number face up and

  2. math

    A single, standard number cube is tossed. What is the probability of getting a number other than 6? A game involves spinning this spinner. What is the probability of the pointer landing on Y? The table shows the color preferences

  3. Math

    A standard number cube with the numbers 1 through 6 is rolled. Find the probability of rolling a number greater than 5

  4. Precalc

    To which set(s) of numbers does the number sqrt -16 belong? Select all that apply. real numbers complex numbers*** rational numbers imaginary numbers*** irrational numbers I can only pick two, and that's what I think it is. Please

You can view more similar questions or ask a new question.