Math for Ms. Sue Or Steve

Use an equation to solve the problem.

1. What is 57% of 11?

a. 11 = 0.57 • n; 19.3
b. n = 57 • 11; 627
c. n = 0.57 • 11; 6.27***
d. 11 = 57 • n; 0.19

2. 224 is 25% of what number?

a. 224 • 0.25 = w; 560
b. 224 = 0.25 • w; 896
c. 224 • 0.25 = w; 56***
d. 224 = 0.25 • w; 90

3. What is 45% of 10?

a. 450
b. 45
c. 4.5***
d. 0.45

Find the percent of increase.

4. 50 to 70

a. 20%***
b. 30%
c. 40%
d. 50%

Find the percent of decrease. Round your answer to the nearest tenth of a percent where necessary.

5. 75 to 60

a. 20%
b. 30%
c. 40%
d. 50%***

Find the percent markup. Round to the nearest whole percent.

6. Store's cost: $100.00
Selling price: $160.00

a. 50%
b. 60%***
c. 70%
d. 80%

Find the sale price. Round to the nearest cent.

7. Sale price: $57.63
Percent of discount: 10%

a. $63.39
b. $5.76
c. $51.87
d. $57.53***

Find the sale price. Round to the nearest cent.

8. Sale price: $56.00
Percent discount : 40%

a. $50.00
b. $22.40***
c. $40.00
d. $33.60

9. Find the interest earned in an account with $600.00 invested at 4.5% annual simple interest for 2 years.

a. $540.00
b. $5,400.00
c. $54.00***
d. $13.50

10. Find the interest earned by an account with $1,200 of simple interest of 4% for 3 years.

a. $144.00
b. $244.00
c. $44.00
d. $88.00***

*** mean my answers

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 1,256
  1. Please check my answers.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. You have a lot of studying to do.

    Your answers for 2, 4, 5, 7, 8, and 10 are wrong.

  3. Why is 2 wrong? i came up as a answer 56.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  4. 2. 224 is 25% of what number?

    We're looking for a much larger number. Think: one dollar is 25% of 4 dollars

    0.25w = 224

    w = 224/0.25

    w = 896

  5. Oh.....

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  6. 224 is 25% of what number

    you are told that 224 is 1/4 of a number. The number must be 4 times as big as 224.

    56 is 1/4 of 224
    224 is 1/4 of 896

    algebraically,

    224 = .25 x
    224/.25 = x
    x = 896

    it always helps to write down each step, then check your answer.

    you answered the question
    "25% of 224 is what?"
    not "225 is 25% of what?"

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  7. Can you or Steve help me with the others.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  8. Jman -- you first need to show us that you've gone back and really studied your math text. Try these problems again, and explain why you did what you did.

  9. I have an Online textbook not hardcover. It takes forever to get to the right page.

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  10. You and your parents chose this school and text; I didn't.

    Now, get to work and learn what you're supposed to learn.

  11. I don't have parents. :(

    1. 👍 4
    2. 👎 0
  12. im stuck on this too

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  13. cool steven your emo

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  14. That sounds mean, Mrs. Sue.

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  15. that wasn't nice ms.sue. not cool at all

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  16. Ms Sue, stop it with the insults! That's not cool!

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  17. 1.C
    2.B
    3.B
    4.A
    5.D
    6.C
    7.A
    8.A
    9.D
    10.B
    Im in Connections Academy and I got 100%

  18. You are wrong connections academy source.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  19. Their wrong af I just got a 20% on it.

    here are the answers.

    1.c
    2.b
    3.c
    4.c
    5.a
    6.c
    7.c
    8.d
    9.c
    10.a

    1. 👍 3
    2. 👎 1
  20. Stop giving wrong answer this site is for helping and giving the wrong answers is not helping a single person.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  21. random doesn't equal Thank you sooooo much! 100%

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  22. Who is right?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  23. *random doen't equal f* is 9/10 so 90% right.

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    Rajinder collects hockey cards. He currently has 75. He has a plan to collect 12 more each week. after how many weeks will he have a total of 147? a) write an equation that you can use to solve this problem. b) solve the equation

    asked by dakota on June 22, 2020
  2. algebra

    Explain in your own words what it means for an equation to model a real world situation an give an example. -it is right to say that when given a problem, we want to identify the quality of the problem we want to find, translate

    asked by lan on November 15, 2011
  3. Algebra

    1.Solve the system of equations. y = 2x^2 - 3 y = 3x - 1 a. no solution b. (-1/2, 5), (2, -5/2) c. (-1/2, -5/2), (2,5) d. (1/2, 5/2), (2, 5) 2.how many real number solutions does the equation have 0 = -3x^2 + x - 4 a. 0 b. 1 c. 2

    asked by Gameknight on March 19, 2020
  4. math

    4) The school’s sports teams held a banquet. The teams were charged $125 for the rental of the hall, plus $12 for each meal served. The total bill was $545. How many people attended the banquet? Write an equation you could use

    asked by dakota on June 23, 2020
  5. Math

    Lesson 8: Systems of Linear and Quadratic Equations Check my work 1. Solve the system of equations. y = 2x^2 - 3 y = 3x - 1 a. no solution b. (-1/2, 5), (2, -5/2) c. (-1/2, -5/2), (2,5)*** d. (1/2, 5/2), (2, 5) 2.how many real

    asked by Gameknight on March 19, 2020
  1. GENERAL CHEMISTRY

    CALCULATE THE pH AND HYDROLYSIS IN 0.10 M AlCl3 SOLUTION.Ka = 1.2 X 10-5 FOR [Al(OH2)6]+3,OFTEN ABBREVIATED Al+3.TELL WHETHER pH IS ACID OR BASE.GIVE IONIC EQUATION. Help us a little by telling us how much you know to do and

    asked by SHAWN on July 29, 2007
  2. Substitution Method-Plz help

    Use the Substitution method to solve the system of equations. x + y = -4 x - y = 2 solve for x in the second equation. x= y+2 Put that in for x in the first equation: x+y=-4 (y+2) + y = -4 solve for y. Then, x= y+2 i don't get

    asked by Svetlana on October 17, 2006
  3. Algebra

    To solve the system of equations, which expression could be substituted for x into the first equation? 3x-5y=14 x+4y=10 a)10-4y b)4y+10 c)(1/4)x+(5/2) d)(-1/4)x+(5/2) I have another problem just like this one so if you could

    asked by maddie on July 27, 2007
  4. Physics

    When you see a traffic light turn red, you apply the brakes until you come to a stop. Suppose your initial speed was 12.9 m/s, and you come to rest in 35.0 m. How much time does this take? Assume constant deceleration. What

    asked by Chad on October 4, 2012
  5. sixth grade math

    Write a real-world situation that could be modeled by the equation 24/y=3. Then solve the problem. My answer: There are 24 seats available at the movies. There were total of 3 rows after the seats were divided and more seats on

    asked by Stephon on January 7, 2015
  6. ALGEBRA 1!PLZ HELP!

    Use the Substitution method to solve the system of equations. y - 2x = -5 3y - x = 5 Solve the first equation for y. y = 2x-5 Substitute that for y in the second equation and solve for x. Then use the value of x to substitute back

    asked by SANDRO! on November 6, 2006

You can view more similar questions or ask a new question.