math

Could someone double check my answers.
1. Write the number in expanded form
684

answer: (6x100)+(8x10)+(4x1)

2.Give the place value for the indicated digit
8 in the number 138,350

answer: thousands

3. Write the following in the standard form of a number
Four hundred sixty thousand, two hundred sourty-eight

answer: 460,248

4. Name the property of addition that is illustrated.
4+3=3+4

answer: communtative property of addition

5.Perform the idicated addition
23,132 + 54,055

answer: 77,187

6. Find the number that is 432 more than 1,443

answer: 1,875

7. perform the indicated addition
2,580+675+36

answer: 3,291

8. Do the indicated subtraction
44,377-25,058

answer: 19,319

9. Turner agrees to buy a boat for 2,800 down and $129 a month for 48 month. What is the total cost of the boat.

answer: $6,192

10. Estimate the result in the following divisors problem. ( Remember to round divisors to the nearest ten and dividends to the nearest hundreds).

answer: 19r4

11. You wish to cover a bathroom floor with 1-square foot(1-ft2) tiles that cost $2 each. If the bathroom is rectangular,6 ft by 7 ft, how much will the cost?

answer: $84

12. Choose the correct list of the factors of the number

answer: 1,2,4 and 8

12. Choose the correct list of prime numbers between 10 and 30

answer: 11,13,17,19,and 29

13. Choose the correct prime factorization of the number 117

answer: 3x3x13

14.Choose the correct greatest common factor of 16 and 24

answer: 2

15. Are 3/21 and 5/34 equivalent fractions?

answer: no

16. Divide 4 1/5 /14. Write the result in simple form

answer: 3/10

17. Find the reciprocal of 8/3

answer: 3/8

18. A computer can excute 64 instructions per microsecond. How many instructions can it execute in 10 minute?

answer: 384,000,000,000

19. You make $140 a day on a job. What will you receive for working 3/4 day?

answer: $105

20.Multiply 13/15 x 2/3. Write your answer in simple form

answer: 26/45

21. Multiply 3 1/6 x 9/11 x 6/17. Write your answer in simple form

answer: 1 171/187

22. Evalute 120 cal/g x4 4 g. Be sure to use the proper units

answer: 480 cal

23. Divide 6/25 / 2/15. Write the result in simplest form

answer: 4/125

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. up to 10 ok
    #10 makes no sense

    #12 ???
    you have two #12's
    for the prime number one, you forgot prime 23

    #14 , 8 divides into both of your numbers

    Ps: could you not have checked most of these yourself with a calculator?

    1. 👍
    2. 👎
  2. aqyznjcxt tpyunzlx iljwexzo oduabgk ldbqzr uwepxqz jfgcdmp

    1. 👍
    2. 👎
  3. choose the correct prime factorization of the number 117

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Science

    1) Which of the following is true about photosynthesis? A. It is an exothermic reaction B.It is a endothermic reaction ***** C.It produces carbon dioxide D. It occurs in animals 2) Atomic Theory is A.Subject to change if new

  2. Maths

    (3.6x10^-5)/(1.8x10^2) What's the answer in standard form?

  3. Math

    1. Write 6 x 10^4 in standard form. A. 600 B. 6,000 C. 60,000 D. 600,000 2. write 2.3 x 10^3 in standard form. A. 230 B. 2,300 C. 23,000 D. 230,000 3. Write 968,000 in scientific notation. A. 968 x 10^3 B. 9.68 x 10^2 C. 9.68 x

  4. math

    how do i write 7.8x10^7 in standard form?

  1. math

    A cook needs 5 cups of vegetable stock for a soup recipe. How much is this in pints? Write your answer as a whole number or a mixed number in simplest form. Include the correct unit in your answer. And the units are, fl oz, C, pt,

  2. math

    Use the distributive property to write an expression that is equivalent to the example below: 5(2x + 7) I think my answer is... 45.....How I got this answer was 5 x 2 + 5 x 7=45 10 + 35 = 45 Can you please double check my work?

  3. math

    A rectangular garden, with length twice its width, is to be expanded so that each side is increased by 4 yards. a. Write expressions for the dimensions of the expanded garden. b. Write and simplify an expression to represent the

  4. Math

    How do you write 2.78 in expanded form

  1. math

    write 3931 in expanded form

  2. Calculus

    Two cars start moving from the same point. One travels south at 60 mph and the other travels west at 25 mph. At what rate is the distance between the cars increasing 2 hours later? Let x = the distance covered by the south

  3. Algebra

    Which of the following is less than 6.5×10^-5 A. 1.4x10^-3*** B. 2.5x10^-4 C. 7.8x10^-5 D. 4.6x10^-6 Please check my answer

  4. Math

    Solve each problem and write your answer in scientific notation. 1.(6.0x10^5)x(3.0x10^4) A.18x10^20 B.18x10^9 C.1.8X10^20 D.1.8x10^10 2.(5x10^-2) ÷(2x10^3) A.2.5x10^-5 B.2.5x10^-1 C.25x10^1 D.25x10^2 3.(2.56x10^6)x(3.56x10^2)

You can view more similar questions or ask a new question.