physics

A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s.
(a) Find the acceleration of the block.
m/s2

(b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline.


(c) Find the frictional force acting on the block.
N

(d) Find the speed of the block after it has slid 2.00 m.
m/s

asked by Anonymous

Respond to this Question

First Name

Your Answer

Similar Questions

  1. physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 27.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.20 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the
  2. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the
  3. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the
  4. Physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 33.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.30 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the
  5. physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 31.0° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.40 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the
  6. Physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 25.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.75 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the
  7. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 33.0° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.75 s. Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline
  8. Physics

    A 2.90 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 2.23 m in 1.90 s. a) Find the magnitude of the acceleration of the block. (b) Find the coefficient of kinetic
  9. Physics

    A 2.90 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 2.23 m in 1.90 s. (a) Find the magnitude of the acceleration of the block. (b) Find the coefficient of kinetic
  10. Physics

    A 2.84 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 1.92 m in 1.90 s. (a) Find the magnitude of the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic

More Similar Questions