Chemistry Help Pls!!!

A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial
volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when
the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 143
asked by Jerome

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. college Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?

    asked by Ivy on December 6, 2010
  2. college Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?

    asked by Ivy on December 7, 2010
  3. Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of H2SO4?

    asked by Ivy on December 7, 2010
  4. chemistry

    5.0 mL of H2SO4 solution was titrated with 0.20 M NaOH standard solution. The volume of NaOH needed to reach the equivalent point was 9.5 mL. 1. In this titration setup, what is the titrant? and what is the analyte? 2. What is the

    asked by hj3s on November 12, 2014
  5. Chemisty

    A 25-mL sample of 0.160M solution of NaOH is titrated with 17 mL of an unknown solution of H2SO4. What is the molarity of the sulfuric acid solution? A. 0.004M H2SO4 B. 0.235M H2SO4 C. 0.117M H2SO4 D. 0.002M H2SO4

    asked by Elizabeth on February 18, 2014
  6. chemistry

    Sulfuric was titrated with NaOH solution. 208 mL of .250 M NaOH solution was needed to completely neutralize 65.0 mL of H2SO4. What is the concentration of the sulfuric acid solution?

    asked by Trent on January 10, 2011
  7. Chemistry

    In the reaction: P4 (S) +Cl2 (g)PCl5(s), 1. If you have 10.00 grams of Phosphorus to react with 220 grams of Chlorine gas, what would be the theoretical yield of PCl5(s), in grams? 2. Why was there condensation of the beaker of

    asked by Jerome on December 4, 2010
  8. Chemistry

    a 23ml H2SO4 solution is titrated by 50 ml 0.10 M NaOH solution, what is the molarity of H2SO4 solution? (Note that H2SO4 is a diprotic acid)

    asked by Joel on March 14, 2011
  9. chemistry

    The acidity of a water with initial pH of 5.5 was tested using the following procedure: The pH of a volume of 50.00 mL water sample was adjusted to 4.0 using 5 mL 0.1 N H2SO4 solution. Then this sample was titrated using 0.2 N

    asked by damon on July 13, 2019
  10. Chemistry

    How many milimetres of 0.114 M sulphuric acid solution provide the sulfuric acid required to react with the sodium hydroxide in 32.3 ml of 0.122 M NaOH according to the following equation? H2SO4 + 2 NAOH ---> Na2SO4 + 2 H20 A

    asked by Cadi Almond on September 11, 2006

More Similar Questions