8th grade math

7z-z can someone please check my answer for the above math question. My answer is 62 is this correct?

asked by cindy
  1. SORRY MY ANSWER IS 6z. IS THIS CORRECT?

    posted by cindy
  2. How did you get 62?

    posted by Ms. Sue
  3. Yes. 6z is correct.

    posted by Ms. Sue
  4. Sorry Ms. Sue I meant 6z

    posted by cindy

Respond to this Question

First Name

Your Answer

Similar Questions

  1. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5)
  2. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12
  3. 8th grade math

    I am not sure if I did it correct, can you please check this answer for me, Ms.Sue? :) Writing equations in point-slope form: m:3, p:(-1, -2) (y-y1) = m(x-x1) y-(-2)=3(x-(-1)) y+2=3x+3 y+2-2=3x+3-2 y=3x+1
  4. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?? 8. (48 + (75 Answer: 9(3 9.(3(10) Answer: 19 + 6ã10 10. (27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ?? 11.
  5. Soanish-8th grade please check answer

    I'm not sure what they're asking in this question- are they asking where you are when you vacation? ¿Dondé te ustedes cuando de vacaciones? Answer-Yo estoy en Florida.
  6. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square
  7. 8th grade Math

    Can you please check my answer? Solve for x. 7- 7/2x = -5 my answer: x = 42
  8. 8th grade math

    is this expression correct? Question: translate 14 increased by y to an algebraic expression. my answer: 14 + y
  9. 6th Grade Math

    My Question: When Im doing multiplication, do i check it by using 2? For example: 84 times 37 = 3,078 How do i check my answer using estimation? - Answer: Im sorry, but i really need help on this question, I'm kinda stuck
  10. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers)

More Similar Questions