French

could you please check these thanks

Directions: Connaître et savoir: Rewrite the following sentence with each pronoun and make all necessary changes.

Use this model for each sentence
Je connais Marie et je sais qu'elle est française.

1. Il -----------------------------
Answer: Il connaît Marie et il sait qu'elle est française.

2. Elle ---------------------------
Answer: Elle connaît Marie et elle sait qu'elle est française.

3. Nous ---------------------------
Answer: Nous connaissons Marie et nous savons qu'elle est française.

4. Je -----------------------------
Answer: Je connais Marie et je sais qu'elle est française.

5. Tu ----------------------------
Answer: Tu connais Marie et tu sais qu'elle française.

6. Vous --------------------------
Answer: Vous connaissez Marie et vous savez qu'elle est française.

7. Ils ---------------------------
Answer: Ils connaissent Marie et ils savent qu'elle est française.

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 129
asked by Rachel
  1. Good work :)

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Kanon
  2. excellent!

    Sra (aka Mme)

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. french

    What is the difference between savoir and connaitre?

    asked by french on May 20, 2008
  2. french

    Je ____ une agence de voyages ou on doit le ____, ils ____ tres bien le pays. Complete it with connaitre of savoir. i think the first one is connais?...second one dunno...third one is savent?

    asked by french on May 20, 2008
  3. Fused Sentence

    How do I re-write this sentence using the fused sentence format? See below The creature sat upright and tugged at the shackles binding his ankles, Frankenstein uttered a piercing scream. Check this site for ideas about how to

    asked by Cindy on June 26, 2007
  4. French

    Could you please check this also thanks Directions: L'Alsace, vous connaissez? Complete with the correct form of connaître or savoir. Karen et Melissa vont en France. Elles vont visiter l'Alsace. Elles

    asked by Rachel on December 2, 2009
  5. math

    directions: rewrite each sentence using parentheses to make it true. 1.) 4x6+2-6=26

    asked by tika on February 26, 2014
  6. English

    The following sentence contains a dangling or misplaced modifier. Rewrite the sentence so that its meaning is clear. 7. Walking the dogs in the park on Sunday afternoon, it began to rain hard. I totally don't understand how to

    asked by Emily on May 25, 2009
  7. French

    Could You Please Check These Thanks. Directions: Choose the correct word that completes the sentence. 1. Une pomme et une poire sont des ------------. A. fraises B. légumes C. fruits. Answer: C 2. C'est ------ un kilo de

    asked by Carrie on April 6, 2009
  8. english 4

    Change the italicized clause to a nominative absolute. Rewrite the entire sentence in the box below. As the hurricane season was over, people returned to the cottages on the beach. Change the italicized clause to a nominative

    asked by dana on November 9, 2014
  9. grammar

    directions: rewrite the 2 sentences as 1 sentence by combining the main verbs and helping verbs...The carriage has crossed the bridge. The carriage has arrived at the mansion.

    asked by jb on December 10, 2013
  10. English Help Please!!!

    Cohesion and Coherency/Sentence Variety This short paragraph has two distinct problems. First, to improve cohesion, rewrite these sentences so that old information is at the beginning of each sentence. Second, combine sentences

    asked by Kader on April 20, 2014

More Similar Questions