French

Could you please check these thanks.

Directions: Complete the following with croir.

1. Il------- que tout est moins cher pendant les soldes. Et vous, vous ---------- ça aussi?
Answer 1: croit
Answer 2: croyez

2. Julien -------- que l'examen va être facile, mais nous, on ------- qu'il va être difficile.
Answer 1: croit
Answer 2: croit

3. Tu------- que les chats sont plus intelligents que les chiens, mais moi, je -------- que les chiens sont plus intelligents que les chats.
Answer 1: crois
Answer 2: crois

4. Alice --------- que Paris est près de Nice, mais nous, nous --------- que c'est loin de Nice.
Answer 1: croit
Answer 2: croyons

5. Moi, je --------- que la cousine de Sandra est françise, mais mes copains --------- qu'elle est italienne.
Answer 1: crois
Answer 2: croit

  1. 0
  2. 0
  3. 13
asked by Taylor
  1. Look at that infinitive one more time; it is croire.

    For a second I thought you had them all, and that was before the very last answer.
    mes copains = ils (croient)

    Sra (aka Mme)

    1. 0
    2. 0
    posted by SraJMcGin

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. French

    Après ça, j’ai enseigné à mes amies tout l’information au sujet... I got points marked off for the agreement of tout (I wasn't sure if my teacher meant between je and tout, mes amies and tout or tout and

    asked by Eleanor on March 1, 2011
  2. French

    Could you please check these thanks Directions: Complete each with the correct form of quel followed by the item of clothing. So you can just make sure I used the right verb and make sure it sounds right. 1. Quelle jupe plissée.

    asked by Lisa on September 2, 2009
  3. French

    Could you please check these thanks. Directions: Complétez avec quel et puis répondez. 1. Tu fais un voyage? ------ voyage? Answer: quel 2. Ton avion part à ------- heure? Answer: quelle 3. Ton avion part de -------- porte?

    asked by Lisa on September 2, 2009
  4. French

    Could you check these thanks Directions: Complete each sentence with the correct form of the verb in parentheses. 1. Le matin, tout le monde veut la salle de bains. Moi, je -------- à sept heures. (se réveiller) Answer: me

    asked by Maria on November 12, 2009
  5. French

    Could you please check these thanks. Part 1 Directions: Choose the right word with the right statement. Word Bank A. donner B. téléphoner C. mettre D. décrocher E. commposer 1. ------ le numéro Answer: E 2. ----- le

    asked by Kesha on February 9, 2010
  6. French

    Could you check these thanks: Directions: Chose the one that best matches. A. Mais elle a une roue de secours dans le coffre. B. Elle brend des leçons de conduite. C. Elle a besoin d'essence. D. Elle doit freiner. 1. Elle va à

    asked by Lisa on April 29, 2010
  7. French

    Could you please check these thanks. Directions: Write another word or expression for each phrase below. 1. un vol qui arrive de Paris. Answer: Un vol en provenance de Paris. 2. un vol qui va à Paris. Answer: Un vol à desination

    asked by Missy on August 27, 2009
  8. Spanish

    How do you say tout in spanish? Tout: To praise or publicize loudly

    asked by Lola on October 1, 2009
  9. French - The Imperative - SraMcGin

    Okay. I really need help understanding "The Imperative", and some notes on the Superlative would be great too. I just finished understanding about the "Comparative". And it is pretty easy. I actually think that the Superlative

    asked by Sydney on April 14, 2011
  10. English

    You should mark the blank in the smile emoticon column if you like the activity. If you don't like an activity, you should check the box in the sad emoticon column. By doing that you should complete the table on the page. After

    asked by rfvv on March 9, 2013

More Similar Questions