French

Could you please check these answers to thanks.

Directions: Answer the questions

1. La majoritè des élèves prennent le car scolaire pour aller à l' école?
Answer: Oui, la majoritè des élèves prennent le car scolaire pour aller à l'école.

2. Les élèves prennent l' escalier ou l' ascenseur pour monter au premier étage?
Answer: Oui, les élèves prennent l' escalier pour monter au premier étage.

3. En cours de français, tout le monde comprend bien quand le professeur parle?
Answer: En cours de français, tout le monde comprend bien quand le professeur parle.

4. Vous apprenez beaucoup de choses en cours de français?
Answer: Nous apprenons beaucoup de choses en cours de français.

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 118
  1. Looks good to me. (Perhaps on 3. and 4. I would have added "oui" in front of the answer.)

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by E.G.
  2. absolument! (meaning E.G. has it!)

    Sra (aka Mme)

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. French

    Could you check these thanks Directions: Answer as indicated, using the pronoun en. Part 1 1. Tu as de l'aspirine? Answer: Oui, j'en ai. 2. Tu as du sirop? Answer: Non, je n'en ai pas. 3. Tu as des médicatments? Answer: Non, je

    asked by Rachel on January 15, 2010
  2. French

    Bonjour! Could you please check these thank you very much!! Directions: Use the form of de la, du, des, or de l' and also le la or les. Oh, j' achète des carottes, (1)------ épinards, (2)------- haricots verts. (1)Answer: des

    asked by Lady Gaga fan on March 25, 2009
  3. French

    Could you please check these thanks. Directions: Use with only the d form(de la, de l' des, or du) Au marché, Jean-Marc achète (1)------- pain, (2)------- jambon, (3) ------- fromage, (4)-------- fraises et (5)------- crème. Il

    asked by Lady Gaga fan on March 25, 2009
  4. French, foreign languages

    I need help completing an assignment that includes completing sentences from a reading. T The questions have my answers within them to complete the sentence. Once you have read the the questions with my answers within the

    asked by Alex on June 13, 2015
  5. French

    Could you check these thanks: Directions: Vrai ou Faux? 1. Un film doublé a des sous-titres. Answer: vrai 2. Un film en version originale est toujours en français. Answer: faux 3. Au cinéma, il y plusieures séances le

    asked by Maria on November 30, 2009
  6. math, correction plz

    Can someone correct these for me.PLZ Problem#1 Directions solve equation ãx+4 = 3 My answer: x = 5 Probelm #2 Directions solve equation ã(4x+1) + 3 = 0 My answer x = 2 Problem #3 Directions solve equation ã(2y+7)+4=y My

    asked by jas20 on March 24, 2007
  7. French

    Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4.

    asked by Cupcakes (YUM) on April 20, 2009
  8. French

    Can you please check these thanks. Directions: Identify each person described below (we are in the sports chapter by the way) Part 1 1. Un garçon ou une fille qui joue -------------. Answer: un joueur ou une joueuse 2. Un joueur

    asked by Missy on October 1, 2009
  9. French

    Part 3: Encore des questions: Faites des questions directes avec les phraes de l'activité 10 (from previous part 2 post) 1. ----------- intéresse Paul? Answer: Qu'est-ce qu' 2. ----------- lui est arrivé? Answer: Qu'est-ce qui

    asked by Missy on September 19, 2010
  10. French

    Could you check these thanks Part 1 Directions: Vrai or Faux? 1. --------- Les passagers récupèrent leurs bagages avant d'embarquer. Answer: vrai 2. -------- Les passagers récupèrent leurs bagages après avoir débarqué.

    asked by Lisa on February 17, 2010

More Similar Questions