Ask questions and get helpful responses.

Languge arts

Which best explains why John DiConsiglio includes supporting texts in When Birds Get Flu and Cows Go Mad! How Safe Are We?

A. to better explain some of the ideas in the main text ***
B. to draw conclusions about the ideas in the main text
C. to ask more questions about the ideas in the main text
D. to present new ideas on the same topic as the main text

When a story is organized as an informational text, the reader knows the central idea will have to do with
A. education.
B. history.
C. real life.***
D. science fiction.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩
  1. 1. a
    2. a
    3. c
    4. a
    5. d
    6. b

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  2. do not trust "X3 these are 100% correct" if you are a connexus student you will get a 3/6. Maybe for a different quiz but not Lesson 3 Unit 4.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. well which ones are right and which ones arent?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  4. 1. A
    2. C
    3. C
    4. B
    5. B
    6. B
    for the Main Lesson Content.
    Lesson 3: Text Structure
    Language Arts 8 B Unit 4: Making Communities Safe quick check these are the right answers "X3 these are 100 correct" is wrong :( and I only got 3/6 so these are the right answers

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. Bland flavor is still wrong.
    1. A
    2. C
    3. C
    4. B
    5. A
    6. B

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  6. I just took the test here are the answers 1000%

    1. (A) to better explain some of the ideas in the main text
    2. (A) because it draws a conclusion based on the evidence presented throughout the text
    3. (A) He presents the central idea first.
    4. (B) another worldwide flu like the Spanish flu is possible
    5. (D) set off in a different format than a case study.
    6. (B) Dr. Dowell will be successful, given the CDC’s history of success.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. 1. A. to better explain...
    2. A. Because it draws...
    3. B. Did the girl...
    4. A. He presents the central idea first
    5. D. Set off...
    6. A. Reinforce the case studys point that bird flu is dangerous

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. I am posting the absolute correct answers to Language Arts 8B Unit 4: Making Communities Safer, Lesson 3: Text Structure. Check to see if this is the test you are taking, first! If not, ignore these answers.

    1. Which best explains why John DiConsiglio includes supporting texts in "When Birds Get Flu and Cows Go Mad! How Safe Are We?"
    Answer: A

    (There is a passage involved in this one. Read the passage given to you.)
    2. Which is most likely the author's purpose in this passage?
    Answer: C

    3. When a story is organized as an informational text, the reader knows the central idea will have to do with...?
    Answer: C

    (There is a passage involved in this one too. Like I said before, read the passage given to you on the test.)
    4. The author most likely includes this evidence to support the conclusion that...?
    Answer: B

    (Read the passage on your test!)
    5. The author most likely includes this supporting text to...?
    Answer: A.

    (Last question. READ THE PASSAGE!)
    6. What do these two passages have in common?
    Answer: D.

    I just finished taking this test and I promise that these answers are 100% correct. If you don't believe me, then why am I the only one here using correct grammar, when everyone here should be 8th graders and know how to spell correctly? No one can say I am incorrect, when I know what I am doing and already have gotten these correct answers on the test.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  9. STOP CHEATING

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  10. Shut up @STOP CHEATING

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  11. You guys are all incorrect. The answer are:
    1. A
    2.C
    3.C
    4.B
    5.A
    6.D
    I just took the test, I promise these are right. Trust me or not. It's your grade.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  12. Claire is right, I got an 100%, thanks Claire.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  13. You're welcome, "Claire is right." :-)

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  14. Stop cheating or else I will lock your parents up in a basement, because I'm one of the teachers at Idontgiveacrap Junior High School.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  15. Why are you guys doing school at night? Y'all good?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  16. Well, why am I doing school at night???

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  17. i swear to god

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  18. Alright yall. I got 33.33 from using the wrong answers so here you go as of April 3rd 2021.
    1.A
    2.A
    3.B
    4.B
    5.B
    6.C
    This is for Gifted and Talented Language Arts 8 B 4.3.2 Quiz: Text Structure Quiz

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  19. 1) When organizing the information in a case study..
    Answer- A (Proof of something)
    2) Which best explains why John DiConsiglio includes supporting texts..
    Answer- A (To better explain some)
    3) When a story is organized as an informational text...
    Answer- C (Real life)
    4) How does John DiConsiglio organize the text in "Disease Central," ..
    Answer- A (He presents the central idea first)
    5) A supporting text may be
    Answer- D (set off a different)
    6) Dr. Dowell is a doctor with the Centers for Disease Control...
    Answer- B (what the CDC does in response to deadly diseases)
    Conexus does change around the answer, so I added the first parts of every question and answer. Goodluck everyone =] <3

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  20. everyone is wrong!!!

    The wright answers are-

    A
    C
    C
    B
    C
    A

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  21. 1.A-to better explain some of the ideas in the main text
    2.A-because it draws a conclusion based on the evidence presented throughout the text
    3.A-he presents the central idea first
    4.B-another worldwide flu like the Spanish flu is possible
    5.D-both mention diseases the CDC studies
    6.B-by explaining what the CDC does in response to deadly diseases

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  22. the answers are
    A
    A
    A
    C
    A
    B

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  23. You know what? I really should've never given answers, because now y'all are complaining about my answers. I'm leaving this website for good. Bye pieces of that I'll never see again.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  24. Bye Claire I won't miss you lol :)

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  25. Shut up "ererererererer." Nobody asked you.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  26. Sheeesh I just need to check my answers

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  27. Language arts always is random for students. Depending on your student id and state you will get a random 6 questions out of 100 pre set questions. Just search each question up 1 by one if you want to guarantee and 100%

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  28. well i got a 2/6 thxs -_-

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  29. you guys are so wrong here you poor children are the Correct answers
    A
    C
    A
    B
    A
    B

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  30. .

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Respond to this Question

First Name

Your Response

Still need help? You can ask a new question.