Math

Which property is shown by 2 + 5 = 5 + 2?
A. Associative Property of Addition
B. Commutative Property of Addition
C. Distributive Property ****
D. Identity Property of Addition

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Nope. Try again.

    1. 👍
    2. 👎
  2. No, that would be x+0=x. Try again.

    1. 👍
    2. 👎
  3. No, that would be (a+b)+c=a+(b+c). Only one answer left so, I'll explain. The Communitive property means x+y=y+x. In this, x=2, and y=5.

    1. 👍
    2. 👎
  4. Yes. You should try to remember what each property is, or perhaps look at your textbook before coming on here and asking.

    1. 👍
    2. 👎
  5. just so everyone knows because the original replies from OP got deleted somehow but it is the commutative property of addition

    1. 👍
    2. 👎
  6. Carmen... dude.. you didn't have to spell it out like that.. but otherwise thnx for the info and answer!

    1. 👍
    2. 👎
  7. The answer is B. Commutative Property of Addition

    1. 👍
    2. 👎
  8. Thanks

    1. 👍
    2. 👎
  9. what are the rest of the answers

    1. 👍
    2. 👎
  10. B. Commutative Property of Addition

    1. 👍
    2. 👎
  11. 1. D
    2. B
    3. C
    4. B
    5. C
    6. D
    7. A
    8. B
    9. C
    10. C
    11. B
    12. D
    13. A
    14. B
    15. A

    100% on connexus ,, hope this helps !! :)

    1. 👍
    2. 👎
  12. What Property of Addition is the correct one🤔

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Math

    Which property is illustrated by the statement. (2+3.4) + 6 = 2 + (3.4 + 6) Associative property of addition (i chose this) Commutative property of multipliction Inverse property of multiplication Commutative property of addition

  2. Algebra

    Which property is illustrated by the following statement? 6 + (x + 8) = ( 6 + x) + 8 Commutative Property of Addition. Associative Property of Addition. Commutative Property of Multiplication. Inverse Property of Addition.

  3. Math (Check answers)

    1. Which statement is an example of Identity Property of multiplication? A. 8x0=0 B. 8x1=8 C. 8x-1=-8 D. -8x-1=8 2. What is another way to write 3x(4+7)? A. 3x4+7 B. 3x4x7 C. 3x4+4x7 D. (3x4)+(3x7) 3. Which property is represented

  4. Please I need help with math please help

    1 Which property is used in the equation below? 12(x + 4) = 12x + 48 A Associative Property of Addition B Commutative Property of Addition C Distributive Property D Reflexive Property 2 Which expression is equivalent to 3 x – 3

  1. math.

    Which property is shown by 4+(5+6)=(4+5)+6 ? A. Communitive property of addition B.Distributive property C.Additive identity D.Associative property of addition Is the answer D?

  2. math

    Which property is shown by 2+0=2? A. Associative property of addition B. Commutative property of addition C. Distributive property D. Identity property of addition Is the answer B?

  3. Math

    1. 16y + 0 = 16y Associate Property of Addition Zero Property of Multiplication Commutative Property of Addition Identity Property of Addition 2. d • r = r • d Commutative Property of Multiplication Identity Property of

  4. math Please help!!

    1. which property is shown by 6 + 9 = 9 + 6 A) Commutative property of addition B) Distributiove property C) Identity property of addition D) Associative property of addition 2. Which symbol will make /-8/ ? 8 true? A) > B) < C) =

  1. MATH HELP

    1)What is the simplified form of the following expression? 2x^2y+3x^2+4y+3x^2y+2y A)5x^4y^2+3x^2y+2y B)8x^2y+6y^2 C)5x^2y+3x^2=6y D)14x^2y 2)Simplify the following expression 1/3 (21m+27) A)7m+27 B)7m+9 C)63m+9 D)7m+81 3) What is

  2. Algebra

    What is the property of this equation? -3(x+4)=-3x-12 Distributive Property Associative Property of Addition Associative Property of Multiplication Commutative Property of Addition

  3. Algebra Answer Check

    Which property is illustrated by the following statement? 2x(6) = (6)2x a. Associative Property of Addition b. Commutative Property of Multiplication (?) c. Inverse Property of Multiplication d. Commutative Property of Addition

  4. Math

    Check my answers please. 1)Which statement is an example of the Identity Property of Multiplication? a)8 • 0 = 0 b)8 • 1 = 8

You can view more similar questions or ask a new question.