Principles of marketing

1. Experimental research is used to study A. Consumer behaviors B. The natural habitats of consumers C. Cause of effect relationships D. Focus group responses
2. Customer relationship management is used for all of the following except A. To target highly valued customers B. To identify all customers who shop with company C. To develop strong customer relationships D. To create offers tailored to specific customers
3. Value marketing refers to A. A marketing plan that costs very little to implement
B. A marketing plan for products that stress quality for less C. A marketing plan that plays on a good set of values D. A marketing plan for products that are inexpensive
4. Which of the following is not a major influence on business buyer behavior A. Environment factors B. Organizational factors C. Individual factors D. Procurement factors
5. The value proposition includes all of the benefits that the A. Product promises to deliver B. Customers receives from a product C. Seller promises to deliver D. A customer attributed to the product
6. When a company chooses to market to several market segments and uses separate offers for each market the company is using a what strategy A. Differentiated marketing B. Concentrated marketing C. Micro marketing D. Undifferentiated marketing 7. Direct channels of distribution include what as members A. Manufactures, retailers, and customers B. Manufactures and retailers C. Manufactures and wholesalers D. Manufactures and customers 9. What occurs when businesses offering competitive products attempt to satisfy the same consumers wants and needs A. Brand competition B. A monopoly C. Monopolistic competition D. Product competition 10. Marketers try to spot what shifts in order to discover new products that might be wanted A. Social class B. Subcultural C. Cultural D. Social role 11. Product promotion refers specifically to all activities undertaken to A. Inform consumers about the product B. Ensure that the product price is what consumers will pay C. Ensure that the product price is higher than the competition D. Inform consumers and encourage them to buy the product. Please need help

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 298
  1. My answers are I’m not good at this
    1. B
    2. A
    3. C
    4. A
    5. B
    6. A
    7. C
    9. D
    10. D
    11. A

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. History

    Which best describes the political relationship between oil-producing states and their consumers? Consumer states use their economic influence to persuade oil-producing states to set lower prices on oil. The government of an

    asked by Heather on August 5, 2018
  2. history

    Which describes the relationship between oil-producing Middle Eastern nations and the consumer states that consume their petroleum? Consumer states often are dependent on Mideast oil producers, but potential ties to terrorist

    asked by dianni on December 12, 2018
  3. History

    Which best describes the political relationship between oil-producing states and their consumers? The government of an oil-producing state has a vested interest in protecting the governments of consumer states. The government of a

    asked by bree on November 19, 2018
  4. Living environment(check please)

    When the food relationship in a habitat are illustrated by means of diagram, the result is always a complicated web like pattern. This is due to the fact that 1 many consumers are adapted to use more than one food source 2

    asked by Lisa on January 3, 2012
  5. Science

    Ecology is the study of __________________________ and their habitats. All the habitats that make up a forest, river, or desert are called an ________________. The __________ and non-__________ parts of an ecosystem are all

    asked by SHIP OF ALL KIND! on May 7, 2019
  1. la

    Selection 1: There's good news and bad news about grizzly bears in the American West. The good news? Their numbers have been increasing in recent years. In 1975, grizzlies made the threatened-species list under the federal

    asked by po on May 17, 2018
  2. Social Studies

    According to the article which action is suggested as the best way to prevent death and injury from natural disasters? 1 control inflation 2 limit information about natural disasters that occur 3 put more money into scientific

    asked by Brianna Tate on June 25, 2019
  3. Social studies

    What three things have threatened snow leopards in their natural habitats?

    asked by JJ_gotHomework on April 26, 2020
  4. marketing

    5. Which of the following is a criticism of cause-related marketing? a. Cause-related marketing is more of a strategy for selling than giving. b. Cause-related marketing is placing the burden of giving on the consumer instead of

    asked by meep on September 21, 2018
  5. psy

    Ms. Sue, could you please help me find two peer reviewed articles that discuss attitudes and behaviors. How behaviors can influence attitudes. Include specific behaviors, such as role playing, speech, and the foot-in-the-door

    asked by rose - Ms. Sue on November 2, 2008

You can view more similar questions or ask a new question.