math

1.write the fraction 8/9 as a percent.Round to the nearest hundredth percent if necessary.
A. 88.89%
B. 1.13%
C. 44.44%
D. 66.67%

2. write the decimal 0.237 as a percentage.
A. 0.237%
B. 2.37%
C. 23.7%
D. 237%

3. A survey at your school found that 792 in 1220 students have a cell phone in school.what percent of the students in school has a cell phone?Round to the nearest hundredth percent if necessary.
A. 6.48%
B. 54.04%
C. 64.92%
D. 79.20%

4. write the percent 96.55% as a decimal.
A. 9655
B. 965.5
C. 0.9655
D. 9.655

5. Eryn and 7 of her friends go out to lunch.The total bill comes to 143.35 they decide to leave a 15% tip.Each person will contribute an equal amount to total the tip. Estimate what each person should pay.
A. 2.70
B. 3.10
C. 18.00
D. 26.00

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 550
  1. Looking all over for your choices so I can check them, couldn't find them.
    You didn't expect that somebody would just give you the answers,
    did you ?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. Uh yea...He/she did....thats why he/she posted them....

    geez

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  3. Simple Interest Quiz Part One

    1. Write 8/9 as percent… (1 point) Answer: 88.89%

    2. Write decimal 0.041 as percent… (1 point) Answer: 4.1%

    3. A study in your town found that 54 in 1, 762 people… (1 point) Answer: 3.06%

    4. Write percent 23.44% as decimal… (1 point) Answer: 0.2344

    5. Carrie and her nine friends go… Total bill is $191.10… 15% tips… What should each person contribute…? (1 point) Answer: $2.85

    6. Use proportion to solve problem… 34% of 83… (1 point) Answer: x/83 = 34/100 ; 28.22

    7. 39 is what percent of 156? (1 point) Answer: x/100 = 39/156 ; 25%

    8. According to scores on the last math test, 80%, or 20%, of the students got an A… Find the total amount of students… (1 point) Answer: 20/x = 80/100 ; 25 students

    9. During basketball season. Diane… (1 point) Answer: 75 shots ; 15.1%

    10. What percent of 40 is 24? (1 point) Answer: 24= p x 40 ; 60%

    11. The sales tax rate is 74% (1 point) Answer: $6.88; $99.88

    12. Jaime is a salesperson… (1 point) Answer: $1,900

    13. In 2000, the population of Arlington Middle school was… (1 point) Answer: 38.7% increase

    14. The owner of an electronics store received… (1 point) Answer: 56%

    15. In Store A, a book that regularly sells for… (1 point) Answer: Store B; Store A’s sale price is $21.24, and Store B’s sale price is $20.99.

    16. Find the final balance in an account with $730 invested at 3% annual simple interest for four years (1 point) Answer: $817.60

    You’re Welcome. Remember the quiz test can change so that’s why I put the question and the answers not just the letters. Have a nice night or day and I hope you pass with flying colors.

    “The darkest nights produce the brightest stars”- Bumble/Weight Watchers
    Just a word of encouragement… =)

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  4. I meant Applications of percent Unit Test Part One
    not simple interest quiz

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    An Apple Computer Center sells computers for $1,192.80. Assuming the computers cost $10,080 per dozen. a. Find the dollar markup for each computer. (Round your answer to the nearest cent.) Dollar markup $ b. Find the percent

    asked by monica on June 20, 2016
  2. Math

    You estimate that a puppy weighs 12 pounds. The actual weight of the puppy is 14 pounds. Find the percent error. Round your answer to the nearest hundredth of a percent. Help me Im stuck..!

    asked by Melissa on February 29, 2016
  3. Math help ms sue.

    1. What is 57% of 11? (1 point) 11 = 0.57 • n; 19.3 n = 57 • 11; 627 n = 0.57 • 11; 6.27 11 = 57 • n; 0.19 2. 224 is 25% of what number? (1 point) 224 • 0.25 = w; 560 224 = 0.25 • w; 896 224 • 0.25 = w; 56 224 = 0.25

    asked by josh on January 12, 2014
  4. Check my answer?

    Write the fraction 8/9 as a percent. Round to the nearest hundredth of a percent where necessary. My answer: 88.9%

    asked by Kate on January 8, 2014
  5. 7th grade math Ms. Sue please

    Multiple Choice Use an equation to solve the problem. 1. What is 57% of 11? (1 point) 11 = 0.57 • n; 19.3 n = 57 • 11; 627 n = 0.57 • 11; 6.27 11 = 57 • n; 0.19 2. 224 is 25% of what number? (1 point) 224 • 0.25 = w; 560

    asked by Delilah on November 28, 2012
  1. 7th grade math Ms. Sue please

    1. Write the fraction eight-ninths as a percent. Round to the nearest hundredth of a percent where necessary. (1 point) 88.89% 1.13% 44.44% 66.67% 2. Write the decimal 0.041 as a percent. (1 point) 41% 4.1% 410% 0.41% 3. A study

    asked by Delilah on December 5, 2012
  2. Math Help

    Math unit test. (1) write the fraction 1/8 as a percent. round to the nearest hundredth of a percent where necessary. 12.50% 37.50%**** 62.50% 80.00%

    asked by Jimmy on December 15, 2016
  3. math plz help

    write the fraction 5/6 as a percent.rounded to the nearest hundredth of a percent where necessary A.33.33% B.66.67% C.83.33 D.1.20%

    asked by Anonymous on December 9, 2013
  4. math

    what percent of 67 is 33? round to the nearest tenth of a percent. the answer is 49.3% but i don't know how he got that can you explain

    asked by Taylor on June 17, 2012
  5. math

    1) Write the fraction 5/9 as a percent.Round to the nearest hundredth of a percent where necessary. 2)Write the decimal 0.079 as a percent. 3)In the country of Sweden, a bill becomes a law only if 38/50 of the senators approve it.

    asked by luz, please answer =) on November 29, 2012
  6. Math

    1. Write the fraction 1/8 as a percent. Round to the nearest hundredth of a percent where necessary. 2. Write the decimal 0.041 as a percent.

    asked by Helper! on December 3, 2019

You can view more similar questions or ask a new question.