Math

which property is shown by 0+9=9
A.) Distributive Property
B.) Commutative Property of Addition
C.) Identity Property of Addition
D.) Associative Property of Addition

I think its A but I'm not really sure

  1. 👍 1
  2. 👎 1
  3. 👁 1,688
  1. I meant B or D****

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. You've made 3 guesses. Study this, and then post your thought-out answer:
    http://www.aaamath.com/pro74ax2.htm

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  3. and, so you know now, your three guesses A, B, D are all wrong. Is that a hint?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    👨‍🏫
    bobpursley
  4. where do u see 0 +a = a

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  5. Really Anonymous, he was talking about The letter that he should choose, like A, B, C, or D, did you get that???

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  6. Updated do you??

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  7. 1.) Up to you
    2.) Up to you
    3.) B
    4.) A
    5.) A
    6.) C
    7.) B
    8.) C
    9.) B
    10.) C
    11.) B
    12.) D
    13.) C
    14.) A
    15.) A
    16.) C
    17.) C
    18.) B
    19.) C
    20.) C
    21.) A
    22.) C
    23.) Up to you
    24.) Up to you

    1. 👍 1
    2. 👎 4
  8. Your wrong Karma. For connexus anyways. I'll post my answers here

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  9. pls true answers

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  10. Anonymus where da answer

    1. 👍 4
    2. 👎 0
  11. bruh were the answers @ im tryna pass this..

    1. 👍 6
    2. 👎 0
  12. what are the answerssssss

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  13. i need answersss

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  14. what are the answers pls

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Math (Check answers)

    1. Which statement is an example of Identity Property of multiplication? A. 8x0=0 B. 8x1=8 C. 8x-1=-8 D. -8x-1=8 2. What is another way to write 3x(4+7)? A. 3x4+7 B. 3x4x7 C. 3x4+4x7 D. (3x4)+(3x7) 3. Which property is represented

  2. Math

    1. 16y + 0 = 16y Associate Property of Addition Zero Property of Multiplication Commutative Property of Addition Identity Property of Addition 2. d • r = r • d Commutative Property of Multiplication Identity Property of

  3. Math

    Which property is shown by 2 + 5 = 5 + 2? A. Associative Property of Addition B. Commutative Property of Addition C. Distributive Property **** D. Identity Property of Addition

  4. math

    Which property is shown by 2+0=2? A. Associative property of addition B. Commutative property of addition C. Distributive property D. Identity property of addition Is the answer B?

  1. Algebra Answer Check

    Which property is illustrated by the following statement? 2x(6) = (6)2x a. Associative Property of Addition b. Commutative Property of Multiplication (?) c. Inverse Property of Multiplication d. Commutative Property of Addition

  2. math Please help!!

    1. which property is shown by 6 + 9 = 9 + 6 A) Commutative property of addition B) Distributiove property C) Identity property of addition D) Associative property of addition 2. Which symbol will make /-8/ ? 8 true? A) > B) < C) =

  3. MATH HELP

    1)What is the simplified form of the following expression? 2x^2y+3x^2+4y+3x^2y+2y A)5x^4y^2+3x^2y+2y B)8x^2y+6y^2 C)5x^2y+3x^2=6y D)14x^2y 2)Simplify the following expression 1/3 (21m+27) A)7m+27 B)7m+9 C)63m+9 D)7m+81 3) What is

  4. algebra

    Name the property of real numbers illustrated by the equation 2·(8·7)=(2·8)·7 answers are distributive property, Associative property multiplication, Communicative property multiplication , Associative property addition

  1. Math

    Which property is illustrated by the statement. (2+3.4) + 6 = 2 + (3.4 + 6) Associative property of addition (i chose this) Commutative property of multipliction Inverse property of multiplication Commutative property of addition

  2. geometry

    Name the property of equality or congruence that justifies going from the first statement to the second statement. StartFraction x Over 2 EndFraction equals 3x2=3 x equals 6x=6 symmetric property of congruencesymmetric property of

  3. math.

    Which property is shown by 4+(5+6)=(4+5)+6 ? A. Communitive property of addition B.Distributive property C.Additive identity D.Associative property of addition Is the answer D?

  4. Algebra

    Which property is illustrated by the following statement? (7p)mn = 7p(mn) a. Commutative Property of Multiplication b. Associative Property of Multiplication(?) c. Inverse Property of Multiplication d. Commutative Property of

You can view more similar questions or ask a new question.