Science

100ml of 1.0 m KOH solution will neutralize 100 ml of 1.0 M H2SO4 solution
Thank you!

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 64
asked by Sarah
  1. no, it won't

    H2SO4 is diprotic (two H+ per molecule)

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by scott

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. chemistry

    35.00mL of 0.250M KOH solution is required to completely neutralize 10.50mL of H2SO4 solution. what is the molarity of the sulfuric acid solution KOH(aq)+ H2SO4 -------> K2SO4(aq) +H2O(l

    asked by brina on March 15, 2012
  2. chemistry

    calculate the volume(ml) of a 0.215M KOH solution that will completely neutralize each of the following? a) 2.50ml of a 0.825M H2SO4 solution b) 18.5ml of a 0.560 M HNO3 solution c) 5.00mL of a 3.18 M H2SO4 solution

    asked by Connie on April 28, 2011
  3. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the

    asked by coug on January 4, 2010
  4. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the

    asked by coug on January 4, 2010
  5. Chemistry

    It takes 56 mL of 0.124 M KOH to neutralize 45.4 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in units of moles/liter

    asked by Cheyenne on September 24, 2010
  6. chemistry

    It takes 62 mL of 0.124 M KOH to neutralize 46.7 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in units of moles/liter

    asked by cheri on September 17, 2012
  7. AP Chem

    It takes 58 mL of 0.124 M KOH to neutralize 34.5 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in unites of moles/liter.

    asked by Chandler on September 12, 2011
  8. chemistry

    It takes 62 mL of 0.124 M KOH to neutralize 46.7 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in units of moles/liter

    asked by cheri on September 13, 2012
  9. chemistry

    It takes 75 mL of 0.124 M KOH to neutralize 28.5 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in moles/liter.

    asked by matt on October 1, 2011
  10. Chemistry

    Determine the volume of 0.240 M KOH solution required to neutralize each of the following samples of sulfuric acid. The neutralization reaction is shown below. H2SO4(aq) + 2 KOH(aq)---> K2SO4(aq) + 2 H2O(l) a) 26 mL of 0.240 M

    asked by Rebekah on March 18, 2011

More Similar Questions