Spanish

Click on the audio button below to listen to the following Spanish word: el hogar. Which word is the English translation of the Spanish word?

A.
dining room

B.
kitchen

C.
home****
=========
What popular Mexican dish uses stuffed poblano chiles?

A.
guacamole

B.
chiles rellenos****

C.
Mexican hot chocolate
============
Which of the following uses the correct form of the verb estar (to be)?

A.
ustedes estamos**

B.
nosotros están

C.
ellos están
==========
Click on the audio buttons below to listen to the following Spanish words: la estufa, la cocina, la sartén.
Which is the Spanish word for stove?

A. ****

B.

C.
====
How do you ask the question “Where are we?” in Spanish?

A.
¿Dónde están ellos?

B.
¿Dónde estamos nosotros?***

C.
¿Dónde están ustedes?
------
Which of the following chiles is considered to be mild?

A.
serrano

B.
poblano

C.
jalapeño****
==========
Click on the audio button below to listen to the following Spanish word: la olla. Which word is the English translation of the Spanish word?

A.
pot********

B.
wash

C.
they
===========
What are “molcajetes y tejolotes” used for?

A.
melting cheese and crushing spices

B.
serving condiments and washing chiles

C.
crushing spices and serving condiments
================
Which of the following would be found in many kitchens in the United States, but not usually in a kitchen in the Spanish-speaking world?

A.
microwave oven

B.
dishwasher

C.
freezer*******
==========

MY ANSWERS! *CHECK PLEASE*
1. C
2. B
3. A
4. A
5. B
6. A
7. C
8. A
9. C
10. B

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. C
    B
    C
    A
    B
    A
    B
    A
    C
    B

    1. 👍
    2. 👎
  2. I have the answers is right!!!

    1. 👍
    2. 👎
  3. bru he is not even close

    1. 👍
    2. 👎
  4. .-.

    1. 👍
    2. 👎
  5. stop throwing people off. he is right. 10/10
    100%

    1. 👍
    2. 👎
  6. I have the answers is right :3

    1. 👍
    2. 👎
  7. Thanks everyone!!!!!

    1. 👍
    2. 👎
  8. "I have the answers" is right! Thank you, I was able to check my answers.

    1. 👍
    2. 👎
  9. thx dude/dudett

    1. 👍
    2. 👎
  10. I got 10/10 thank u so much

    1. 👍
    2. 👎
  11. I passed thx i have the answers

    1. 👍
    2. 👎
  12. bra he's wrong for connexes

    1. 👍
    2. 👎
  13. no he's not, got 100%

    1. 👍
    2. 👎
  14. I HAVE ANSWERS IS RIGHT PERIODT

    1. 👍
    2. 👎
  15. Keep in mind the questions might be switched around. So the answers could be right, there are just in a different order for some people

    1. 👍
    2. 👎
  16. I HAVE THE ANSWERS IS RIGHT GUYS 10/10

    1. 👍
    2. 👎
  17. There are only seven questions

    1. 👍
    2. 👎
  18. BRUH THERE IS ONLY 7 QUESTIONS

    1. 👍
    2. 👎
  19. bakugo shut up he is correct 10/10

    1. 👍
    2. 👎
  20. no he is 100% wrong. i would have gotten a zero if i didnt both pay attention to the lesson and check this. the other peoples answers are out dated. don trust answers from 2019

    1. 👍
    2. 👎
  21. the answers are as follows:
    .B
    .C
    .C
    .A
    .C

    1. 👍
    2. 👎
  22. @I have the answers, was correct for me. For those who don't feel comfortable using the letters, let me help you out: (This is for the "Our Kitchen Quiz:)
    1: Home
    2: Chilies Rellenos
    3: Ellos Están
    4: 1st audio recommendation (sounds like leh-eh-stoo-fah : La estufa)
    5: ¿Dónde están ellos? (Where are they?)
    6: Nosotros estamos en la sala (We are in the living room)
    7: Poblano
    8: Pot
    9: Crushing spices and serving condiments
    10: Dishwasher

    Hope this helps!
    --Homework Helper

    1. 👍
    2. 👎
  23. i-i just came for this word i've never heard before
    keyado la FRacea- i think it said

    1. 👍
    2. 👎
  24. nvm it was "Quiero la fresa"
    anyways.
    for those who was like me
    its
    1. C or "I want the strawberry"
    2. C or "a mountain overlooking the capital city of lima"
    3. C or "Fruit"
    4. A or "quiere una manzana"
    5. B or " a uniqe chinese-style cooking that uses peruvian ingredients"
    6. C or " A snack"
    7. C or "Fish and asparagus"

    smh. the research i do just to realize someone alrdy put out the answers elsewhere :/

    1. 👍
    2. 👎
  25. and thats for "middle spanish I: Snack time"

    1. 👍
    2. 👎
  26. dude i have the answers was right but not for the 2021 connexus middle spanish... cri

    1. 👍
    2. 👎
  27. ain't you like newww?? OMG HIIII^^

    1. 👍
    2. 👎
  28. doja's visible lace <3 is correct but for question 2 "What is Machu Picchu", its not "a mountain overlooking the capital city of lima" its "a site of ancient incan ruins in Peru"

    1. 👍
    2. 👎
  29. If your in connexus Middle Spanish 1 then "I have the answers" is right for Unit 2 My home Lesson 4 Our Kitchen

    1. 👍
    2. 👎
  30. Does anyone have answers to the test?

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. music

    1. Click the play button to listen to the audio sample. What is the texture of this music? (1 point) monophonic polyphonic homophonic quadraphonic 2. Choose the correct definition of timbre. (1 point) volume level of the music

  2. computer

    1. Default tab stops are set in Word every _______ inch. A. 1 B. 1/2 C. 1/4 D. 3/4 2. Once you've saved a block of text or graphics for easy insertion in other documents, you'll see it in the _______ gallery. A. Photo Space B.

  3. Spanish

    Click on the link below to listen to the Spanish sentence. Which of the following is the correct English translation? *Audio Button* = manzana = apple

  4. Spanish

    click on the audio button below to listen to the following spanish word: la entrada. which word is the english translation of the spanish word A.room B.door C.entrance

  1. MUSIC

    I NEED A GOOD GRADE ON THIS TO PASS Which term best describes the style of Gregorian chant? A. a capella B. polyphonic C. cantus firmus D. imitative What did Arnold Schoenberg, Anton Webern, and Alban Berg call themselves? A. the

  2. Music

    Multiple Choice Which type of scale follows this pattern of whole and half steps? W-H-W-W-H-W-W A. major B. natural minor C. harmonic minor D. melodic minor Which type of scale follows this pattern of whole and half steps?

  3. MUSIC

    1.) In six-eighth time, which note value receives one beat? A. sixteenth B. eighth *** C. quarter D. dotted quarter 2.) In eight-sixteenth time, how many beats are there in each measure? A. four B. eight C. sixteen D. thirty-two

  4. math

    The quality-control department of Starr Communications, the manufacturer of video-game cartridges, has determined from records that 1.7% of the cartridges sold have video defects, 0.9% have audio defects, and 0.2% have both audio

  1. Spanish

    I have to write a basic paragraph describing myself for Spanish class. I have translated it several times on several different sites, but I'm still not sure if it is correct. Something seems wrong.. I would greatly appreciate any

  2. Spanish

    Listen to the following audio clip. You may listen to it as many times as you need to answer the following question. A man is talking to a server in a restaurant. Answer the questions in ENGLISH. The questions go in order of the

  3. geology

    Building Isochrons and Determining the Ages of Three Rocks Page 15 of 17 For each of the three rocks listed below follow these steps to determine the rock's age of formation. 1. Prepare an isochron by plotting the points that

  4. Spanish help anyone?

    1. which of the following is the Spanish word for a female "friend"? A. el amigo B. ella C. la amiga***** 2. what is most likely equivalent of "estacion" in Spanish? A. station B. state C. stationary***** 3.which of the following

You can view more similar questions or ask a new question.