Math PLZ check soon!

1 Which of the following sample spaces correctly lists all the possible outcomes for flipping a coin and spinning a four-colored spinner (red, blue, green, and yellow)?
(A) H-red, H-blue, H-green, H-yellow, T-yellow, T-green, T-blue, T-red ***
(B) H-red, T-red, H-blue, T-blue, H-green, T-yellow
(C) T-yellow, H-red, T-blue, H-green, T-green, H-yellow, T-red
(D) H-red, T-blue, H-green, T-yellow

#2:How many different lunch combinations can be made from two sandwich choices, three side item choices, and three beverage choices if you choose one sandwich, one side, and one beverage?
(A) 8
(B) 9
(C) 18***
(D) 11

#3: Which of the following is a certain event?
(A) Rolling a composite number on a number cube
(B) Rolling a number greater than 1 on a number cube
(C) Rolling an odd or even number on a number cube*****
(D) Rolling an odd or even number greater than 7

#4: A class has 9 girls and 12 boys. What is the probability of a teacher randomly calling on a boy?
(A) 3/4
(B) 4/7***
(C) 3/7
(D) 4/3

5. A number cube is rolled. What is P(3 or an even number)?
A. 1/2
B. 2/3***
C. 4/2
D. 1/6

6. You write each letter of the word MATHEMATICIAN on a piece of paper and put them in a bag. You randomly select one piece from the bag. What is P(T or A)?
A. 5/13***
B. 5/8
C. 1/3
D. 8/13

7. A jar contains 5 green erasers, 2 striped erasers, 4 pink erasers, and 3 white erasers. You select an eraser at random. What is P(not pink)?
A. 4/14
B. 2/5
C. 5/7***
D. 1/7

8. You have 3 pairs of white socks, 4 pairs of black socks, and 2 pairs of colored socks in your drawer. What is the probability that you reach into the drawer and randomly select a pair of white socks?
A. 1/2
B. 1/3***
C. 2/3
D. 3/7

Can someone plz check my answers? Thanks!

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. I agree with all of your answers.
    Good job

    1. 👍
    2. 👎
  2. Thx! But can you help me work out #5 I just took an educated guess on that

    1. 👍
    2. 👎
  3. Six possibilities with these desired outcomes -- 2, 3, 4, 6

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  4. Ohhh now I get it.. Thanks to all
    (^-^)

    1. 👍
    2. 👎
  5. Ms.sue and Me.dunno at work are both great thx for helping Ms
    Sue with all the stuff you help with Me dunno thx as well but not as much as Ms. Sue

    1. 👍
    2. 👎
  6. Quiz Answers For Connexus:
    1.B
    2.A
    3.C
    4.B
    5.C
    6.B
    7.C
    8.B
    9.A
    10.B
    Your welcome.

    1. 👍
    2. 👎
  7. AVeryViolentGirl IS RIGHT

    1. 👍
    2. 👎
  8. Really?

    1. 👍
    2. 👎
  9. They are right 100%

    1. 👍
    2. 👎
  10. Quiz Answers For Connexus:
    1.B
    2.A
    3.C
    4.B
    5.C
    6.B
    7.C
    8.B
    9.A
    10.B

    I have tested them all and got 100%
    3<

    1. 👍
    2. 👎
  11. but i only have 5 questions on a quick check in math

    1. 👍
    2. 👎
  12. Give us the name of the quick check and maybe we can help. Cheating is not the way to learn, but we can help you, hint you to success.

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Math: Probablity

    A penny, a nickel, and a dime are flipped at the same time. Each coin can come out either heads (H) or tails (T). a. What name is given to the act of flipping the coins? b. There are eight elements in the sample space (i.e.,

  2. Social Studies 8

    1. for the additional green spaces to be considered public services, what must be true? A. The local government uses tax money to create them B. a national business provides funding for some of the spaces C. people who purchased

  3. MATH HELP

    When the function f(x) = 4(2)^x is changed to f(x) = 4(2)^x − 13, what is the effect? There is no change to the graph because the exponential portion of the function remains the same. The x-intercept is 13 spaces higher. The

  4. math-metrics

    can you check my work Please and thank you. Which Direction Does the Decimal Move? (L or R) my answers 30. From centimeters to meters? left 31. From megameters to meters? right 32. From kilometers to millimeters? left 33. From

  1. Math someone plz check

    1. How many different lunch combinations can be made from three sandwich choices, two item choices, and four beverage choices if you choose one sandwich, one side, and one beverage? 9 20 24** 2.A bicycle manufacturer offers two

  2. Math

    If you make a tree diagram and then list all of the possible outcomes for flipping a coin and rolling a 6-sided die, how many possible outcomes are there? A) 2 B) 6 C) 12 D) 36

  3. math probabilty- please help

    You spin the spinner twice. draw a tree diagram and list sample spaces to show the possible outcomes. From that answer questions 1,2 and 3. The spinner is 4 equal parts for a, b, c ,d I know the tree diagram- you Have a,b,c,d, and

  4. Probability

    1. The chart below shows the possible options for pants, shirts, and shoes in Tom’s closet. Which tree diagram correctly shows the possible outfits he can wear? Pants- jeans(j) khakis(k) Shirts- yellow(y) blue(b) checked(c)

  1. science

    Mary and Tom park their cars in an empty parking lot with n >_ 2 consecutive parking spaces (i.e, spaces in a row, where only one car fits in each space). Mary and Tom pick parking spaces at random. (All pairs of parking spaces

  2. Chemistry

    1) Given the following “substances” and their normal boiling points, in celsius. G:43.8 Celsius J:93.7 M:56.7 T: 83.5 R:63.6 Which set below correctly lists some of these liquids in order of increasing intermolecular forces at

  3. Math

    A softball player bats twice in a game. Each at-bat results in an out, getting on base, or hitting a home run. What is the number of possible outcomes in the sample space? A) 3 B) 6 C) 9 D) 12

  4. math

    You spin the spinner twice. draw a tree diagram and list sample spaces to show the possible outcomes. From that answer questions 1,2 and 3. The spinner is 4 equal parts for a, b, c ,d I know the tree diagram- you Have a,b,c,d, and

You can view more similar questions or ask a new question.