Biology help needed bad!

A biologist discovers a new unicellular organism and classifies it as a prokaryote. The cell is very small, contains a cell membrane, a cytoplasm, DNA in a nucleus, and no other cell organelles. Which statement below represents a correct response to the biologist’s discovery and classification? (1 point)
a. The organism is a prokaryote, because it lacks cell organelles such as mitochondria, Golgi apparatus, and endoplasmic reticulum.
b. The organism is a prokaryote, because it is so small and simple in structure.
c. The organism is a eukaryote, because it has a nucleus.
d. The organism is a eukaryote, because it has a cell membrane, a cytoplasm, and DNA.***

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 2,688
  1. its actually C cuz prokaryotes have a cell membrane, DNA, and cytoplasm as well.

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  2. 1. B
    2. C
    3. A
    4. D
    5. B
    6. D
    7. B
    8. C
    9. D
    10. D

    1. 👍 29
    2. 👎 5
  3. Kagamine is correct for ALCA I made a 100

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  4. right for connexues

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  5. For conneuxs Cells overview mid unit review quiz the answers are
    B
    C
    A
    D
    A
    D
    B
    B
    B
    A

    1. 👍 4
    2. 👎 7
  6. Bannabread is 100% correct

    1. 👍 0
    2. 👎 6
  7. Kagamine is still correct.

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  8. b
    c
    a
    d
    b
    d
    b
    c
    d
    d
    this are correct answers for connexes thing that banana bread got wrong. i got some of them wrong cuz of banana bread and i saw what was right afterwards.

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  9. Kagamine got me a 100% But make sure to look over answers

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  10. i hate it when people give you the wrong answers on purpose lol btw Kagamine is 100% correct! Thank you! Stay Safe!

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  11. thanks

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  12. kaigamie is WROOOOOOOOOOONG

    1. 👍 1
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Science

    1.) when might preserved remains of an entire organism form? A.) when sediment buries the hard part of an organism B.) when an event such as a quick burial or freezing preserves an entire organism ******* C.) when minerals replace

  2. Health 😘

    Which is the correct order of the organization of the human body? A.)Cell--->tissue—>organ--->organ system----->organism B.)Cell---->organ---->system organ--->tissue->organism C.)Tissue--->organ---->cell---->organ

  3. Biology

    Looking at a cell under a microscope, you note that it is a prokaryote. How do you know? A. The cell lacks cytoplasm. B. The cell lacks a cell membrane. C. The cell lacks a nucleus. D. The cell lacks genetic material.

  4. Science Fossils

    When might preserved remains of an entire organism form? A. When sediment buries the hard part of an organism. (this one) B. When an event such as quick burial or freezing preserves an entire organism. C. When minerals replace

  1. science (URGENT!! CORRECT PLEASE))

    (1) in order for an organism to develop specialized tissues the organism must be which of the following A) A Plant B) An Animal C) Unicellular D) Multicellular ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ My answer: D

  2. biology

    Which of the following statements is true? 1.Both unicellular and multicellular organisms are at risk of having too much water entering their cells if they are exposed to water containing no salts. 2.Only multicellular organisms

  3. Science

    A scientist discovered a microscopic, unicellular organism with no nucleus. Which of the following correctly describes the organism? A.The organism is a plant. B.The organism is an animal. C.The organism is a prokaryote.** D.The

  4. science

    A transmission electron microscope was used to examine a microscopic organism. No nucleus was found. Which of the following correctly describes the organism? A. The organism is a prokaryote. B. The organism is a eukaryote. C. The

  1. Science - "Cells" Unit test Answers

    For my connexus friends, Here is an (almost) entire sheet for the Cells unit test. 1. No, viruses are not alive because they rely on a host organism to be able to reproduce. 2. reproduction 3. chloroplast 4. Both plant cells and

  2. Bio

    In spite of factors that tend to restrict cell size, some plant cells are very large. For example, some marine algae have cells almost as large as a chicken egg which of the following characteristics would favor the growth of

  3. biology

    which of the following is not a characteristic of life A. maintains homeostasis B. composed of cells C. composed of atoms D. carries out metabolism which of the following must be true to consider something to be alive? A. it must

  4. Biology

    Which of the following are examples of asexual reproduction? Select all that apply. - a male and female organism producing offspring together - a bacterial cell dividing - a bacterial cell sharing a plasmid with a different

You can view more similar questions or ask a new question.