Language

which sentence has proper subject-verb agreement?
even my cousin steve feel sad today.
even my cousin steve look sad today.
even my cousin steve feels sad today.***
even my cousin steve looking sad today.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Yes, you're right.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. okay thx :)

    1. 👍
    2. 👎
  3. YW.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  4. Im confused whats the answer

    1. 👍
    2. 👎
  5. the answer is even my cousin Steve feels sad today

    1. 👍
    2. 👎
  6. Which sentence has proper subject-verb agreement?
    Missouri and Illinois are states along the Mississippi River.

    Either you or I are responsible for cleaning the house this afternoon.

    Neither Harper nor Finn are aware of the details.

    Hope, peace, and love is achievable for everyone.

    1. 👍
    2. 👎
  7. i need all the answers for this test

    1. 👍
    2. 👎
  8. welp since its like a month since you sent this do you happen to have the answers????

    1. 👍
    2. 👎
  9. yesss!!! i do

    1. 👍
    2. 👎
  10. could you maybe tell us

    1. 👍
    2. 👎
  11. hi guys umm are we doing the same thing

    1. 👍
    2. 👎
  12. and why are we all here at the sme time'

    1. 👍
    2. 👎
  13. plz i need to do good or i am going to be in a lot of trouble

    1. 👍
    2. 👎
  14. does anyone know the answer to the test?

    1. 👍
    2. 👎
  15. plz I have got to make a 100 on this test

    1. 👍
    2. 👎
  16. I need help on the test. And NOBODY helps me in Connexus!!! I have to get a freaking 100 to pass and raise the grade up!

    1. 👍
    2. 👎
  17. please help!!!!

    1. 👍
    2. 👎
  18. Anyone going to help.

    1. 👍
    2. 👎
  19. I'll Help Your Guys With The Answer I'll take the hit for you guys

    1. 👍
    2. 👎
  20. So what are the answers

    1. 👍
    2. 👎
  21. hello

    1. 👍
    2. 👎
  22. guys i dont know thats why im here

    1. 👍
    2. 👎
  23. is anyone there to give

    1. 👍
    2. 👎
  24. Answers :

    1. D
    2. B
    3. B
    4. A
    5. C
    6. C
    7. C
    8. A
    9. B
    10. A
    11. Alex Muro won the science fair this year. The project that Alex made
    explained why leaves change colors in the fall. Alex was given a prize from
    the principal for winning the science fair. Alex will go to statewide science
    fair in spring to present his project. Alex's parents will took Alex out to get
    some ice cream to celebrate Alex's hard work.

    12. DO ON YOUR OWN

    13.A gerund is a subject with the ending of ''ing''.
    It can be a subject, a complement, a direct object, a direct object, etc.
    The subject in the sentence that ends with ''ing'' is choice ( traveling ).

    14. DO ON YOUR OWN

    100% CORRECT

    1. 👍
    2. 👎
  25. Hpyi is so wrong. I got 3 out 10 right. dude.

    1. 👍
    2. 👎
  26. sorry I'm a few days late but here r the answers to check ur work :

    Either the mountains of Colorado or the ocean of Florida _____ my next vacation destination.
    Which verb correctly completes this sentence?
    1.be
    2.are
    3.am
    4.is<<<<

    Which sentence has proper subject-verb agreement?
    1.Missouri and Illinois are states along the Mississippi River.<<<<
    2.Neither Harper nor Finn are aware of the details.
    3.Either you or I are responsible for cleaning the house this afternoon.
    4.Hope, peace, and love is achievable for everyone.

    The boat that belongs to Fred creates large waves.
    What is the subject in the sentence?
    1.waves
    2.boat<<<<
    3.creates
    4.Fred

    Which sentence displays correct subject-verb agreement?
    1.The herd of cattle are huge!
    2.The staff at the library are very helpful.
    3.My collection of stamps is extensive.<<<<
    4.The crew of workers are finishing the job.

    Which sentence contains a gerund?
    1.Some baseball teams are successful because they acquire players reaching for their highest potential.
    2.The number one leader in runs scored for his team is batting first in today's game.
    3.A pastime of people who appreciate summer is watching little league baseball games at the hometown park.<<<<
    4.Playing baseball with his friends, Noah decided he needed a new bat and glove.

    Which sentence includes a participle phrase?
    1.I would like to go to the new mountain resort.
    2.I looked in the closet for my sweater.
    3.During winter break, we will be going skiing.<<<<
    4.Would you help our planning the trip?

    Which sentence has a misplaced modifier?
    1.They gave sandwiches to the children on paper plates.<<<<
    2.The boy received a dog named Rover for his birthday.
    3.On the way to the store, she saw a lost cat.
    4.When looking out the window, they saw the first leaf fall.

    Which sentence has a pronoun and antecedent that agree in number and person?
    1.Kerry and Sarah wanted to get a pizza, but she did not agree on the toppings.
    2.My mom gave me a new book because they have an interesting plot twist.
    3.Our neighbors are celebrating his son’s birthday today.
    4.My cousin is getting married, and she is very excited.<<<<

    Which sentence has correct pronoun and antecedent agreement?
    1.When the teachers arrived at school, she saw the students writing with chalk.
    2.Because the brothers were tired, he forgot to shut the gate and the dog ran out.
    3.While the neighbors were walking to the store, they dropped their money and the wind blew it away.<<<<
    4.Carol wanted to go outside, but it was raining and she could not find our rain jacket.

    Read the following sentence written in passive voice.
    “Many mistakes were made today,” the coach said after the team’s loss.
    Which option turns the sentence into active voice?
    1.The team's loss was caused by mistakes being made.
    2.The team lost the game because the players made mistakes.<<<<
    3.The coach said the mistakes made the team lose.
    4.The coach said the team lost by making many mistakes.

    sorry I can't put 11-14 but hope this helps some people out :)

    1. 👍
    2. 👎
  27. Is kenma right?

    1. 👍
    2. 👎
  28. Is she right?

    1. 👍
    2. 👎
  29. kenmas right.

    1. 👍
    2. 👎
  30. so kenmas left

    1. 👍
    2. 👎
  31. ^ ^
    (o o)
    |\ /|
    u u

    1. 👍
    2. 👎
  32. so

    1. 👍
    2. 👎
  33. I'm about to submit kenma asnwers '_'

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Math

    I got in my car and drove 40 miles to see my cousin at a rate of 20 mph. Then, I left my cousin’s house and drove another 30 miles to the store but this time went 10 mph. What was my average speed for the whole trip?

  2. Technical writing

    In order to have a complete sentence, you need a ________. Select one: a. subject, verb, and a complete thought b. subject and verb c. subject, verb, and a prepositional phrase d. subject, verb, and a dependent clause

  3. English

    Identify the correct sentence. A. Has your cousin and her boyfriend come by to visit you? B. Have your cousin in addition to her boyfriend come by to visit you? C. Have your cousin plus her boyfriend come by to visit you? D. Have

  4. english

    Identify the correct sentence. A. Where is the necklace from your sister and the earrings from your cousin? B. Where are the necklace from your sister and the earrings from your cousin? C. Where are the necklace from your sister

  1. grammar

    1. Select the sentence that has correct subject-verb agreement. (Points : 1) Applied mathematics was my major in college. Applied mathematics were my major in college. 2. Most singular nouns that end in “s”—such as politics,

  2. English

    In “Summer,” the line “Bugs buzzin from cousin to cousin” illustrates which sound device? A. alliteration B. assonance C. onomatopoeia D. all of the above I believe it is D, Do you agree?

  3. English

    PLEASE HELP ME :C Which sentence is correct?(1 point) a. The surface of the parking lots were redone this summer. b. The sidewalks in the courtyards has been decorated with chalk. c.The bike on the bike rack is blue. d. The cars

  4. English

    Which sentence displays correct subject-verb agreement?(1 point) A. My collection of stamps is extensive. B. The herd of cattle are huge! C. The staff at the library are very helpful. D.The crew of workers are finishing the job.

  1. English

    Which sentence displays proper subject-verb agreement?(1 point) Each of the friends bring gifts for Harper's party. Few people know how to water ski. Everybody take life jackets when boarding the boat. Any of the musicians is

  2. English

    Which one of the following sentences demonstrates correct subject-verb agreement? A. A number of my friends have bought new cars recently B.Epena thinks five dollars are a lot of money C.Roberts friend Steve ,as well as his wife

  3. English

    Either the mountains of Colorado or the ocean of Florida _____ my next vacation destination. Which verb correctly completes this sentence?(1 point) am is are*** be Which sentence has proper subject-verb agreement?(1 point) Either

  4. English

    5. Identify the simple subject in the sentence "There are too many people on this elevator." A. many B. people C. There D. elevator I picked B, because people is the subject and the verb is are. This places the verb before the

You can view more similar questions or ask a new question.