Algebra

Please check my answers I don't need for you to give me answers just say yes or no if they are all correct TY

1. X-6=8

A. X=-2
B. x=2
C. X=-14
D. X=14๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น

4. -2c=-18

A. c=-9๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น?
B. c=-36
C. c=9
D. c=36

5. 2/3x=6
A. x=9๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
B. x=4

4. -2c=-18

A. c=-9
B. c=-36
C.=9๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น

5. 2/3x=6

A. x=9
B. x=4
C. x=18
D. x=12 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น

6. 6.5=-3+n

A. n=3.5
B. n=9.5 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
C. n=19.5
D. n=-19.5

7. x/4=12/6

A. x=6
B. x=12
C. x=8 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
D. x=48

8. 9=m-4

A. m=36
B. m=13 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
C. m=5
D. m=9/4

9. j-3=-7

A. j=-10
B. j=21
C. j=-4
D. j=4 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น

10.You need to make 18 cupcakes for a birthday party.You have already made 11.How many more cupcakes do you need to make?write an equation and solve.

A. 12 more cupcakes
B. 8 more cupcakes
C. 7 more cupcakes ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
D. 11 more cupcakes

Thx for reading hope u help me

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. 4. -2c=-18

    A. c=-9๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น?
    B. c=-36
    C. c=9
    D. c=36

    NO!!!!!!

    1. 👍
    2. 👎
  2. 4. -2c=-18

    A. c=-9
    B. c=-36
    C.=9๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
    YES THIS TIME

    1. 👍
    2. 👎
  3. 5. 2/3x=6

    A. x=9
    B. x=4
    C. x=18
    D. x=12 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น

    NO, what on earth are you doing?

    1. 👍
    2. 👎
  4. 9. j-3=-7

    A. j=-10
    B. j=21
    C. j=-4
    D. j=4 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
    NO!!!! add 3 to both sides, result negative

    1. 👍
    2. 👎
  5. Lol okay thank you

    1. 👍
    2. 👎
  6. Here are the correct answers! 100% CORRECT! I just took the quick check!

    1. D
    2. B
    3. C
    4. C
    5. A
    6. B
    7. C
    8. C
    They are changing the answer often, so do some questions, maybe 2 or 3. Make sure that your answer is correct. Then check my answers, if they are the same, then we have the same quick check! And therefore, the answers are correct!
    USE AT YOUR OWN RISK!
    YOU ARE BREAKING THE HONOR CODE, JUST LIKE ME, AND YOU!

    1. 👍
    2. 👎
  7. Betta fish is right as of now

    1. 👍
    2. 👎
  8. 1) 14
    2)-17
    3) 12
    4) 9
    5)9
    6) 9.5
    7)8
    8) 13
    9) -4
    10) 11+c=18;7 more cupcakes

    1. 👍
    2. 👎
  9. umm help? 11 + 14 does not make 18

    1. 👍
    2. 👎
  10. Use mathpapa boss human
    It works well
    Iโ€™ll tell u the answers after I finish taking it

    1. 👍
    2. 👎
  11. Iโ€™ll put the problem and next to it the answer
    1. X-6=8 X=14 So D
    2. Y+5=-12 Y=-17 So B
    3. 1/4a=3 A=12 So C
    4. -2c=-18 C=9 So C
    5. 2/3x=6 X=9 So A
    6. 6.5=-3+n N=9.5 So B
    7. X/4=12/6 X=8 So c
    8. You need 18 cupcakes for a birthday party. You have already made 11. How many more cupcakes do you need to make? Write and equation and solve.

    7more cupcakes So C

    ๐Ÿ ๐Ÿ”ซ

    I hope that helpedโ™จ๏ธ

    They where correct for me

    100%

    1. 👍
    2. 👎
  12. Help is correct i got 10/10

    1. 👍
    2. 👎
  13. 1.D
    2.B
    3.C
    4.C
    5.A
    6.B
    7.C
    8.B
    9.C
    10.C
    100% and thatโ€™s on jaw

    1. 👍
    2. 👎
  14. 13+14=3xf;f=9

    1. 👍
    2. 👎
  15. What is the answer??????

    1. 👍
    2. 👎
  16. thank you betta fish! ๐Ÿ’•

    1. 👍
    2. 👎
  17. Evaluate 7 3/4 + (-2 1/5) x for x -10

    Can somebody help me with this?

    1. 👍
    2. 👎
  18. Betta fish was right exept for 3,4,8

    3) c
    4) c
    8) c

    1. 👍
    2. 👎
  19. 1.
    Multiple Choice
    Solve the equation.
    x โ€“ 6 = 8
    Incorrect answer A. x = โ€“2
    Incorrect answer B. x = 2
    Incorrect answer C. x = โ€“14
    Correct answer D. x = 14
    2.
    y + 5 = โ€“12
    Incorrect answer A. y = โ€“19
    Correct answer B. y = โ€“17
    Incorrect answer C. y = โ€“7
    Incorrect answer D. y = 7
    3.
    one-fourth a = 3
    Incorrect answer A. a = 0.75
    Incorrect answer B. a = 3
    Correct answer C. a = 12
    Incorrect answer D. a = 16
    4.
    โ€“2c = โ€“18
    Incorrect answer A. c = โ€“9
    Incorrect answer B. c = โ€“36
    Correct answer C. c = 9
    Incorrect answer D. c = 36
    5.
    two-thirds x = 6
    Correct answer A. x = 9
    Incorrect answer B. x = 4
    Incorrect answer C. x = 18
    Incorrect answer D. x = 12
    6.
    6.5 = โ€“3 + n
    Incorrect answer A. n = 3.5
    Correct answer B. n = 9.5
    Incorrect answer C. n = 19.5
    Incorrect answer D. n = โ€“19.5
    7.
    x over 4 = 12 over 6
    Incorrect answer A. x = 6
    Incorrect answer B. x = 12
    Correct answer C. x = 8
    Incorrect answer D. x = 48
    8.
    You need to make 18 cupcakes for a birthday party. You have already made 11. How many more cupcakes do you need to make? Write an equation and solve.
    Incorrect answer A. 12 more cupcakes
    Incorrect answer B. 8 more cupcakes
    Correct answer C. 7 more cupcakes
    Incorrect answer D. 11 more cupcakes

    so to sumerize it up
    1-D
    2-B
    3-C
    4-C
    5-A
    6-B
    7-C
    8-C
    thise answer will get you 100%only
    hope this help sorry about it being so long wanted to put the questions in here so if someone get different answer (cause teacher change them) that i am NOT held responsable.

    1. 👍
    2. 👎
  20. Mines go up to 18 can someone help me please

    1. 👍
    2. 👎
  21. What is: You can use the order of operations to evaluate the expressions containing exponents. First, evaluate anything in Parentheses or grouping symbols. Next, look for Exponents, followed by Multiplication and Division (reading from left to right), and lastly, Addition and Subtraction (again, reading from left to right).

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Algebra

    1. Find the surface area for the given prism. ( 1 point ) - 7,154 ft^2 2,624 ft^2 9,778 ft^2 8,432 ft^2 I don't want the answers to the whole test, I been trying to maintain good grades but I haven't been learning anything. Any

  2. math

    Please check my answers! Simplify the product. 7x(x+4) A. 7x^2+4 B. 7x^2+28x

  3. math

    I need someone to check a few answers for me, please! 1. Which expression has an approximate value between 6 and 7? Select two answers. A. โˆš36*** B. โˆš38 C. โˆš42*** D. โˆš50 2. How many decimal places does an irrational number

  4. Science

    Lesson 10: Introduction to Planet Earth Unit Test Science 6 B, i have my answers i need someone to check them please!! and thanks you. connexus academy answers only pls thanks.

  1. Science

    Can anyone help me check my answers for the connexus lesson 2 Science 6 A final I need a good grade and I really would like to check my answers

  2. Science help(Science 8B Unit 4 Test)

    1. A golfer collected data on the distance a golf cart traveled in a straight line and plotted it on a graph. Which of these does NOT describe the cartโ€™s motion on this graph? This is from the Science 8B Unit 4 Test, if you know

  3. Math

    I need to check my answers for Lesson 5: Adding and Subtracting fractions mid unit review so if anyone has something so I can check my answers that would be nice. Thank you.

  4. Language Arts

    Hey guys if you need the 2.12.1 Test Answers on language arts 6th grade than read below The answers change on this test a lot but I have found all of the answers that donโ€™t change the rest will be on you to find out. 1. โ€”โ€”

  1. math

    Can someone give the answers for lesson 9 unit 3 connexus math unit test, grade 9? I know I won't get the answers in time, but I was hoping someone would see this topic and get the answers from it.

  2. English

    what type of words are used to describe tone (1 point) A: Words that relate to a particual subject B: Words that evoke a particular feeling C: Words that have percise meanings D: Words that describe emotion (I have the answers for

  3. ELA

    Can someone please give me the answers to unit 4 lesson 3 cause and effect quiz. I want to check my answers.

  4. Math

    Please Check My Answer I don't know if they are right or wrong and if they are wrong can u give me the correct answers. ? Thanks PS: The answers are the * one's. 1) 2/3 = 12/x x= 18 x= 12 x= 36 x= 8 **************** 2) 6/11 = 84/x

You can view more similar questions or ask a new question.