English

1.Which sentence would make the best opening for a speech arguing for more nutritious school lunches?
A. Many students dislike the current lunch menus, and I feel they should be changed.
B. Evidence from a number of expert sources suggest that schools should design more nutritious lunch menus.*****
C. Spaghetti is my favorite school lunch, and I have read that is is nutritious.
D. Even though fruits and vegetables are not that popular with students, they are good sources of vitamins.

2. Why must a research paper always include a works cited page?
A. To convince readers that common knowledge is valid
B. To give proper credit to original source material****
C. To explain in detail why quotations are used in the paper
D. To list all arthors names correctly

3. Which of the following parenthetical citations is placed and punctuated correctly?
A. William Shakespeare's original Globe Theater was built in 1599 (Ferguson 25).****
B.William Shakespeare's original Globe Theater was built in 1599. (Ferguson 25)
C.William Shakespeare's original Globe Theater was built in 1599 (Ferguson, 25).
D. William Shakespeare's original Globe Theater was built in 1599. (Ferguson, 25)

4. A__ provides the author's last name and page number for paraphrased or quoted information within the body of a report or essay
A. Footnote
B. Bibliography
C. Works cited page****
D. Parenthetical citation

5. Which of the following is a specific word as opposed to a general word?
A. Job
B. Occupation
C. Physician****
D. Profession

6. Choose the topic that best limits the board subject history.
A. History of money
B. History of Irish music
C. History of pirate Jean Lafitte
D. History of Smugglers and the United States****

7. Use your knowledge of prefixes and suffixes to determine the meaning of the italicized words in the sentences below.

The Author mercifully decided to (dignify) the interview's silly question with a response.
A. Awkward
B. Make worthy
C. Misunderstand
D. Ignore completely****

8. Which of the following is the most negative connotation of the word (absconded)?
A. Left
B. Exited
C. Fled****
D. Departed

9. Which of the following is the denotation of the word (ambitious)?
A. Power hungry
B. Driven and successful
C. Determined to succeed****
D. Greedy and materialistic

10. Use context clues to determine the meaning of the italicized word in the sentence below.

And umpire should be (importal) showing no preference for each team.
A. Biased
B. Fair****
C. Focused
D. Cold

11. Which prefix would you add to the noun (colonialism) to make the word meaning "after the period of colonialism?"
A. Post-
B. Ante-****
C. Pre-
D. Mid-

12. Mazo wants to write an essay persuading people to walk more and drive less.

He has made the following table.

Reasons why people chose to walk or to drive

[Walk]
- inexpensive
- requires no license
- environmentally responsible
- _________

[Drive]
- can travel more quickly
- can carry more cargo
- can travel long distance more easily

Which of the following reasons belong on the blank line?
A. Require special training
B. Provides good exercise****
C. Easy to find parking space
D. Require sturdy Footwear

I think the answers are:
1.B
2.B
3.A
4.C
5.C
6.D
7.B
8.C
9.C
10.B
11.B
12.B
Please correct me if I'm wrong.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. disagree with #7 answer
    disagree with #11, ante means "before"

    1. 👍
    2. 👎
  2. #3 - I don't know what style manual you are using/learning.
    #4 - wrong
    #6 - what is meant by "best limits"? Each is rather broad, except on that focuses on one man.
    #7 - wrong
    #11 - Damon is right. You are wrong.
    The other answers seem to be correct.

    1. 👍
    2. 👎
  3. Sorry I made the mistake of putter the (****) near D when I ment B
    I think #7 is B and #11 is A
    Because #11 for mid it mean middle, pre means before,apperintly ante means before so im guessing post haves to be it and if not its Mid

    (Did I get the rest correct?)

    1. 👍
    2. 👎
  4. Thank you reed, I'll go back to check the ones you say are incorrect and try to correct them and see if I finally have it right :)

    1. 👍
    2. 👎
  5. Post means after.

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. English

    As a school prefect of your school write a speech on what your school needs

  2. English

    As the headboy of your school write a speech on the send forth party of the principal of your school.

  3. English

    Choose the best answer. Which sentence would make the best opening for a speech arguing for more nutritious school lunches? A.) Many students dislike the current lunch menus, and I feel they should be

  4. English

    As a senior prefect of your school,write a speech you would give to fresh students telling them,at least, three things that can make their stay in the school successful.

  1. MATH!!! NEED HELP FAST!!!

    which of the following types of information is NOT suited for display on a double bar graph? A. populations of boys and girls at three different schools B. number of records versus compact discs sold each week during a one month

  2. MAth

    Which of the following types of information is NOT suited for display on a double bar graph? A. population of boys and girls at three different schools. B. Numbers of records versus compact discs sold each week during a one month

  3. English

    As the senior prefect of your school,write a speech you would give to fresh student telling them at least three things that can make their stay in the school successful.

  4. English

    As a senior prefect , write a speech you would give to fresh students ,telling them at least three things that can make their stay in the school successful.

  1. english

    Which of the following is an allusion?(1 point) an interpretation a part of speech a sound device a figure of speech Which of the following is most important in the interpretation of an allusion?(1 point) communicating effectively

  2. ELA

    Lesson 7: Visions of the Past & Future Unit Review Language Arts 7 B Unit 3: Visions of the Past and Future 1)What is the primary purpose of this blog? answer: A 2) What piece of research would BEST support the author's argument

  3. civics

    jill, the editor of the school newspaper, is running for class president. Her opponent is Jack, the captain of the school's ski club. Jill decides to make up a story to embarrass Jack and hurt his chances of wining the election.

  4. English

    1. After school, I go to a taekwondo center to learn taekwondo. 2. After school, I go to a taekwondo studio to learn taekwondo. [Which noun do we have to use? Do you have some more expressions?] 3. After school, I go to an

You can view more similar questions or ask a new question.