Spanish

1. Nosotros _____ tarde para las vacaciones.

a. sali
b. saliste
c. salio
d. salimos***

2. _____ tu al supermercado?

a. Fui
b. Fuiste***
c. Fue
d. Fueron

3. In the following sentence, which direct object requires the personal a?

Vi _____

a. el tren
b. el monumento
c. la amiga de mi mama***
d. el barco

  1. 👍 1
  2. 👎 0
  3. 👁 1,433
asked by Kaai97
  1. ¡¡¡Trabajo asombroso!!! You got them all right!

    1. 👍 1
    2. 👎 0
    posted by Maya
  2. 1. C
    2. D
    3. C
    4. A
    5. C
    6. B
    7. A
    8. D
    9. A
    10. C
    answers for unit 7 lesson 5

    1. 👍 12
    2. 👎 2
  3. everything is correct from DeFAced_TEAR$ except number 10 is b. im a different person from defaced i promise. go get yourselves a 100. and if you get the wrong answers it might be because they changed them but those answers are for 2019 rn

    1. 👍 8
    2. 👎 0
    posted by unknown
  4. 1. C
    2. D
    3. C
    4. A
    5. C
    6. B
    7. A
    8. D
    9. A
    10. B

    1. 👍 21
    2. 👎 0
  5. that other unknown user is correct, it's 2019 and both he and defaced are correct

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  6. These guys above are 100% correct

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Priest
  7. 10 is BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB8BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

    1. 👍 1
    2. 👎 0
    posted by umm....
  8. There is an 8 in the b's

    1. 👍 2
    2. 👎 0
    posted by umm....
  9. lmao what i just noticed that B is at the bottom of your keyboard and 8 is at the top....you put it there on purpose didnt you

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  10. i really am

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  11. im just smarter than you

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by me too

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Spanish

    Nosotros _____ tarde para las vacaciones. a. sali b. saliste c. salio d. salimos***

    asked by Kaai97 on April 21, 2016
  2. Spanish Check

    Vamos a... Form sentences using the following information. Use ir a + infinitive in each sentence to express what the subject is going to do. Follow the model closely. 1.Leonardo / trabajar / las tres de la tarde -Leonardo está

    asked by Riley on October 4, 2012
  3. Spanish

    Sra do theses look correct? Part I ¿Por o Para? Complete each statement correctly by choosing either POR or PARA. 1. Sacar buenas notas en esta clase es muy importante _____ mí. para 2. El drama Spy Kids fue escrito _____ Robert

    asked by Anna on May 15, 2014
  4. Spanish

    Can you make sure I did this correctly: Lucas's party is tomorrow. Complete the text below, by choosing and correctly conjugating the correct verb in the box. Verbs: traer, dar,salir,decir,and venir. 1. Lucas y su

    asked by John on May 14, 2008
  5. Spanish

    Last 4 questions for a while--- 46. Quiero pasear en bote ______. a. en el lago b. en la selva tropical c. en las montañas en el invierno d. en las cataratas A? 47. Voy al mar ___ a. para la selva b. en las cataratas c. para

    asked by mysterychicken on December 9, 2010
  6. Spanish Check

    Can you tell me if any of my answers are wrong, and if so which/why? Instructions: Choose por or para to fill in the following phrases; 1. Compré las flores __________ mi novia. Compré las flores para mi novia. 2. Hice la tarea

    asked by Joshua on October 12, 2014
  7. spanish

    "Para las vacaciones, sólo pienso ver la tele." "Pero,_____" a. ¿hace mucho tiempo que ves la tele? b. ¿la puedes ver los miércoles? c. no podemos ir de vacaciones d. ¿no te van a doler mucho los ojos? Is the person watching

    asked by Lily on October 5, 2010
  8. spanish

    "Papá, Arturo y yo vamos al bosque para buscar plantas silvestres." "Bueno, pero ya son las seis de la tarde. No quiero que Uds. _____ muy lejos." a. van b. fueron c. vayan d. iban C

    asked by y912f on June 12, 2009
  9. spanish

    1) Le compro un regalo para mi hermana. Me lo compro esta tarde. Se lo compro esta tarde. Te las compro esta tarde. Se la compro esta tarde. 2) Mis padres viajaron a México. Voy a escribir_____ una carta. les la le los 3) Yo te

    asked by Kelsey on August 17, 2013
  10. Spanish

    33. Hace tres horas _____ el piano. Me duelen mucho los dedos. a. que toco b. yo toco c. qué toco d. me toca D? 34. Ayer fui a jugar tenis; ______. a. hoy me duele la nariz b. tengo frío c. me lastimé el brazo d. siempre me

    asked by mysterychicken on February 14, 2011

More Similar Questions