science (URGENT!! CORRECT PLEASE))

(1) in order for an organism to develop specialized tissues the organism must be which of the following

A) A Plant

B) An Animal

C) Unicellular

D) Multicellular

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

My answer: D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(2) Which foods are lipids found in, and what is their function in the body?

A) lipids are found in sugars and starches and are the main source of energy for the body

B) lipids are found in fats and oils and are an essential component of cell membranes

C) lipids are found and fats and oils and they speed up chemical reactions in the body

D) lipids are inorganic nutrients such as calcium iron and potassium and are found in meats, dairy products, and nuts.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

My answer: A

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(3) which of the following is the most complex level of cell organization

A) Cell

B) Organ

C) Organisim

D) Tissue

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

My answer: B

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  1. 👍 1
  2. 👎 1
  3. 👁 2,096
  1. My guess is that the answers are:
    D
    B
    C

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  2. yes, thank you~!

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  3. Did you get the answers right?

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  4. I did. thank you.

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  5. 1. Which of the following shows the correct order of of cell organization starting from the least complex

    1. 👍 0
    2. 👎 2
  6. The correct order of cell organization is Cells, tissue organs organ system.

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  7. answers are:

    1.A
    2.C
    3.D
    4.B
    5.B
    6.D
    7.B
    8.D
    9.D
    10.D

    Love you all, these answers 100%, tell me if i'm wrong, I'll be checking each day, But these are written by a 100% trustworthy knight of jiskha. I wasn't given this award for just any old reason!

    πŸ˜βœŒπŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Šβ€πŸ§‘πŸ’›πŸ’™πŸ’šπŸ’œπŸ–€πŸ’–

    1. 👍 25
    2. 👎 0
  8. Thank you, sir knight.

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  9. 100% correct thanks

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  10. thank you sir knight i got 100% on my test β€πŸ’•πŸ‘βœŒβ€πŸ§‘πŸ’›πŸ’™πŸ’šπŸ’œπŸ–€πŸ’Œ
    ///:3

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  11. thanks bro

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  12. Hey is it Sir Knight I was wondering if you want to go out get some coffee and talk? Thanks for helping my son on his quick check. My number is 912-151-2857 Call me.

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  13. Thank you SO MUCH! <3

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  14. u guys wanna hear sicko mode or mo bamba

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  15. thx

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  16. Thank you😁 this really helped I got 100% thank you so so so so muchπŸ’›

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  17. HE PUT HIS NUMBER ON THE INTERNET HES A ! XD but imma dial it and say hi

    1. 👍 3
    2. 👎 0
  18. sure, i'd love to, but I'm 12 years old!
    proof: I was born in 2007.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  19. xD i think just about everyone here is 12 unless some older or yonger people have the exact same answers. Btw ty for the answers :>

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  20. true, :V.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  21. Thank you sir knight

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  22. wait, is it correct? i was getting diffrent answers from others...

    A A A im confused

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  23. ye it was

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  24. anyone ever had a hershey's kit kat bar?

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  25. Hey sirknight!! thanks for the answers.

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Science

    1.) when might preserved remains of an entire organism form? A.) when sediment buries the hard part of an organism B.) when an event such as a quick burial or freezing preserves an entire organism ******* C.) when minerals replace

  2. Health 😘

    Which is the correct order of the organization of the human body? A.)Cell--->tissueβ€”>organ--->organ system----->organism B.)Cell---->organ---->system organ--->tissue->organism C.)Tissue--->organ---->cell---->organ

  3. science

    A transmission electron microscope was used to examine a microscopic organism. No nucleus was found. Which of the following correctly describes the organism? A. The organism is a prokaryote. B. The organism is a eukaryote. C. The

  4. biology

    which of the following is not a characteristic of life A. maintains homeostasis B. composed of cells C. composed of atoms D. carries out metabolism which of the following must be true to consider something to be alive? A. it must

  1. Science

    1. Unicellular cells must carry out ___ of life. all functions specific functions a single function a few functions 2. Which statement is correct about the movement of unicellular organisms and multicellular organisms? Parts of a

  2. Science Fossils

    When might preserved remains of an entire organism form? A. When sediment buries the hard part of an organism. (this one) B. When an event such as quick burial or freezing preserves an entire organism. C. When minerals replace

  3. Math

    A one-celled organism measures 32 millimeters in length in a photograph. If the photo is enlarged by a factor of 100, what is the actual length of the organism? Can't figure it out someone plz help! -Celeste

  4. Biology help needed bad!

    A biologist discovers a new unicellular organism and classifies it as a prokaryote. The cell is very small, contains a cell membrane, a cytoplasm, DNA in a nucleus, and no other cell organelles. Which statement below represents a

  1. Science

    Which statement is true of an organ system? A. It supports all part of the organism. B. it is not necessary for the survival of the organism. C. One organ system can take over for another organ system. D. It has no connection with

  2. Science

    Which of the following shows the levels of organization in a multi-cell organism from the smallest level to the largest level? A- cell, tissue, organ, organ system, organism B- organism, organ system, organ, tissue, cell C-

  3. Science

    A scientist discovered a microscopic, unicellular organism with no nucleus. Which of the following correctly describes the organism? A.The organism is a plant. B.The organism is an animal. C.The organism is a prokaryote.** D.The

  4. Math help

    In which type of symbiotic relationship is one organism helped while another organism is neither benefitted nor harmed? A: Mutualism B: Predation C: Commensalism D: Parasitism

You can view more similar questions or ask a new question.