Math

1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution.

6y=-5x+24
2.5x+3y=12

a. one solution
b. infinitely many solutions***
c. no solution

2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution.

x=-7y+34
x+7y=32

a. one solution
b. infinitely many solutions
c. no solution***

3. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution.

1.5x+2y=11
3x+6y=22

a. one solution***
b. infinitely many solutions
c. no solution.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. correct on all three.

    1. 👍
    2. 👎
  2. 1.b
    2.a
    3.b
    4.c
    5.d
    6.a
    7.a
    8.b
    9.c
    10.a

    1. 👍
    2. 👎
  3. chomper is 100% correct for connexus

    1. 👍
    2. 👎
  4. Thank you!! Correct

    1. 👍
    2. 👎
  5. thank you chomper

    1. 👍
    2. 👎
  6. 100% 10/10 from chomper

    1. 👍
    2. 👎
  7. 100% thank you!

    1. 👍
    2. 👎
  8. thanks chomper

    1. 👍
    2. 👎
  9. thank you chomper

    1. 👍
    2. 👎
  10. not correct

    1. 👍
    2. 👎
  11. i took it. it is not correct chomper

    1. 👍
    2. 👎
  12. 1. x+y=8 y=3x
    B ---->(2,6)

    2.2x+2y=38 y=x+3
    A ----> (8,11)

    3.y=8-x 7=2-y
    B ----> (13,5)

    4.3x+2y=23 1/2x-4=y
    C ----> (31/4,-1/8)

    5. y-2x=3 3x-2y=5
    D ----> (-11,-19)

    6. 4x=3y-2 18=3x+y
    A ----> (4,6)

    7. Adult tickets to play cost $22. tickets for children cost $15 tickets for a group of 11 people cost a total of $228
    A ----> C2,A9

    8. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12
    B ----> infnitely many solutions

    9. x=-7y+34 x+7y=32
    C ----> no solution

    10. 1.5x+2y=11 3x+6y=22
    A ----> one solution

    Hi I just finish the test and i got 100% 10/10 Good Luck :D

    1. 👍
    2. 👎
  13. U dont know how long i had been looking for this

    1. 👍
    2. 👎
  14. he is right, substitution quiz

    1. 👍
    2. 👎
  15. I can confirm that for the unit 7, lesson 2 practice assignment:

    1. B - (2, 6)
    2. A - (8, 11)
    3. B - (13, -5)
    4. C - (31/4, -1/8)
    5. D - (-11,-19)
    6. A - (4, 6)
    7. A - 2 children, 9 adults
    8. B - Infinitely many solutions
    9. C - No solution
    10. A - One solution

    10/10 (100%). ~ Valid as of 12/13/2020 for AZ and WYO users.

    - Seeker

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    A linear system may have a unique solution, no solution, or infinitely many solutions. Indicate the type of the system for th following examples by U , N , or I , respectively. 1. 2x+3y=5 4x+6y=10 2. 2x+3y=5 2x+4y=6 3. 2x+3y=5

  2. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 9x+8y=15 9x+8y=30 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many

  3. math

    Decide whether each equation has one solution, no solutions, or infinitely many solutions. 1. 2(x – 3) = 2x a.one solution b.no solutions c.infinitely many solutions 2. 3(y – 3) = 2y – 9 + y a.one solution b.no solutions

  4. Algebra 1 check answers

    If you were solving a system of equations and you came to a statement like 1 = 3, what do you know about the solution to the system? The solution is (1, 3). The solution is x = 1 and y = 3. There is no solution. There are

  1. math

    Determine whether the system of linear equations has one and only one solution, infinitely many solutions, or no solution. 3x − y = −3 6x − 2y = 8 a) one and only one solution b) infinitely many solutions c) no solution can

  2. math

    Decide whether each equation has one solution, no solutions, or infinitely many solutions. 1. 2(x – 3) = 2x one solution no solutions infinitely many solutions 2. 3(y – 3) = 2y – 9 + y one solution no solutions infinitely

  3. Math help :(

    I don't get any of these practice problems. 5. 2(x – 3) = 2x one solution no solutions infinitely many solutions 6. 3(y – 3) = 2y – 9 + y one solution no solutions infinitely many solutions 7. 10x – 2 – 6x = 3x – 2 + x

  4. Grade 10 Math

    Write an equation that forms a system of equations with x + y = 4, so that the system has: a) No solution b) Infinitely many solutions c) One solution I know how to figure out if two linear systems have a solution, but I don't

  1. help with math!!!!

    Solve each system using substitution. Tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no solution. 13. -x + y = -13 3x - 1 = 19 15. 1/3y= 7/3 x + 5/3 x - 3y = 5 17. 3x + y = -13 -2x + 5y = -54

  2. math

    How many solutions does the system have? y - 5x = -6 3y - 15x = -12 A) infinitely many solutions B) no solution C) two solutions D) one solution

  3. Linear Algebra

    For which values of 'a' will the following system have no solutions? Exactly one solution? Infinitely many solutions? x + 2y - 3z = 4 3x - y +5z = 2 4x + y + (a^2-14)z = a+2

  4. math

    two systems of equations are giving below for each system choosethe best description of its solution if applicable give solution x+4y=8 -x-4y= -8 choose which one this problem fit in 1)the system has no solution 2) the system has

You can view more similar questions or ask a new question.