FRAGMENTS AND RUN-ONS

i was taking a test online, and i think they gave me the wrong answers. Here take a look at the test and the answers if the answers are wrong, please cahnge them for me so i know the corrects answers!!! THANKS

Fragments and Run-ons

Post test



Identify whether each group of words is a complete sentence, fragment, or a run-on.

1 . Identify whether each group of words is a complete sentence,
fragment, or a run-on.

Which was built in 1950.

a. sentence
b. fragment
c. run on

2 .Needed the materials for the science project.

a. sentence
b. fragment
c. run on
3 . Bertha gave me a computer game for my birthday last week.

a. sentence
b. fragment
c. run on
4 . Talking on the phone for a couple of hours last night, i forgot to do my
homework.

a. sentence
b. fragment
c. run on
5 . When we adopted the cutest puppy at the animal shelter.

a. sentence
b. fragment
c. run on
6. The little boy's toy car was yellow, his sister had a red and white toy truck.

a. sentence
b. fragment
c. run on
7 . Carlos is the team captain on the football team, and he plays defensive tackle.

a. sentence
b. fragment
c. run on
8 .Lifting the heavy boxes, I hurt my back.

a. sentence
b. fragment
c. run on
9 . After I dribbled the ball down the court.

a. sentence
b. fragment
c. run on
10 . She won the spelling contest, she will go to the regional level next month.

a. sentence
b. fragment
c. run on

Please print your answers. Click here to see the correct answers.

Fragments and Run-ons Answers

1-B

2-B

3-A

4-A

5-B

6-C

7-A

8-A

9-A

10-C

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. All the answers are right except for 9.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. i thought # 4 was also wrong because it cant be a sentence unless the "i" becomes capital. now thart u've realized this it is # 4 still a sentence?

    1. 👍
    2. 👎
  3. 9. Fragment

    1. 👍
    2. 👎
  4. Also what is the answer for # 9? (Im checking my work)

    1. 👍
    2. 👎
  5. 9 & 10 are wrong. 9 is a fragment. 10 is a compound sentence. It would be better with a semi-colon instead of a comma, but is acceptable this way. It could also be two sentences.

    1. 👍
    2. 👎
  6. thanks ANONYMOUS! :D

    1. 👍
    2. 👎
  7. Well, what is a run-on? I guess we can disagree. This one looks like a compound sentence to me. With the comma, it looks run-on. With the semi-colon, it would not.

    1. 👍
    2. 👎
  8. Reed is right. 10 is a run-on.

    I overlooked that. Sorry.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  9. No, Ms. Sue, you identified it as a run-on. I said compound. The comma and semi-colon debate does make a difference, though. Many people think the comma is enough in a compound sentence. I think the semi makes a difference. But we are splitting hairs, methinks. I concede it's run-on. :)

    1. 👍
    2. 👎
  10. for number 5 i thought it was a sentence for some reason then i realized it was a fragment because the sentence should've changed when we.

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Technology

    In Which of the following ways can you use test taking tips help you ? You can focus on the information that you need to study •• You will see the answers to the test You will study more You will be less organized Correct me

  2. Social Studies

    Hi so i'm at connections academy. I was doing the feudal Europe unit test and wanted to ensure my grade is good. I'm asking you guys to check my work. (if you did the test, or are a teacher) i will put MY answers down below,

  3. INFO & COMM TECH

    1. What is the grooming process as it relates to online predators? A. the process by which online predators lure in minors to get close enough to hurt them. B. the process by which online predators are trained. C. the process by

  4. Connexus Algebra 2B Semester Exam. Please Help

    I am taking my Algebra Semester exam, and I would really like the answers to the test- There are 50 questions. The first question is What is a simpler form of the radical expression? 4 Sqrt 2401x^12y^16

  1. Cyber safety

    What is the grooming process as it relates to online predators? a.) the process by which online predators lure in minors to get them close enough to hurt them b.) the process by which online predators are trained c.) the process

  2. chemistry

    IM TAKING MY UNIT 9 CHEMICAL REACTIONS UNIT TEST RN AND I AM SO LOST SOMEONE PLS SEND THE ANSWERS

  3. Ed tech

    Check my answers please! 1) What is blogging? A- online journaling B- posting in photo galleries C- uploading movies online D- sharing photos on a social network *** 2) which of the following is not a danger of blogging? A-

  4. LNU math

    math In a class of 50 students it was found 21 are taking English 14 are taking Math 28 are taking History 7 are taking Math and English 10 are taking Math and History 11 are taking History and English 3 are taking all three

  1. Reading

    Which action contributes to the theme "one can always depend on family for support"? A.

  2. Need help asap please

    Does anyone have the answers to Unit 8 Lesson 4 test for Hs introduction to online learning? I would appreciate it.

  3. Algebra

    Unit 1 : Ready, Set, Succeed Lesson 2: Be Your Own Best Resource 1. Which of the following assessment types has the greatest effect on your overall grade? A. discussion B. quiz C. quick check ***D. test 2. Which of the following

  4. math

    A test in Science is scored the following way: each correct answer earns 10 points while each wrong answer earns one point less. In a 30-item test, Rafael got 23 correct answers and 7 wrong answers. What was his score?

You can view more similar questions or ask a new question.