psychology

Teaching children social skills, perspective taking, __________ are important discipline strategies that promote lifelong, harmonious social interaction.
A. forgiveness, and restitution

B. effective communication, and emotion regulation

C. forgiveness, and emotion regulation

D. effective communication, and restitution
i think its B

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. It is B

    1. 👍
    2. 👎
  2. Carl is getting tired of two children in his three-year-old room having wetting accidents on the playground. The class always uses the restroom before they go outside, but two of the boys are wetting themselves at least once a week, making Carl have to send them inside for clean clothes. He has tried talking to their parents and giving them stickers for days when they are dry at the end of playtime, but nothing seems to work. Think about the cause of this problem and choose the best solution.
    A. Use related consequences

    B. Give attention only for desirable behavior

    C. Get outside help

    D. Change adult attitude

    I think its D ?

    1. 👍
    2. 👎
  3. Question 1 of 20
    5.0 Points
    The first step to reaching long term discipline goals is to:
    A. set specific consequences for specific behaviors.

    B. set up a reward program.

    C. determine the cause of the behavior.

    D. determine the desired results of the discipline plan.

    Reset Selection

    Question 2 of 20
    5.0 Points
    Discipline that deals with a behavior rather than the cause of that behavior:
    A. is doomed to failure.

    B. is one effective method out of many.

    C. is a good place to start with very young children.

    D. works best in an emergency situation.

    Reset Selection

    Question 3 of 20
    5.0 Points
    If a child is displaying an inappropriate behavior because he does not understand why the behavior is inappropriate what related solution should be used?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Change adult attitude.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 4 of 20
    5.0 Points
    If a child is unable to meet the expectation that their teacher or caregiver has set forth because it is not age appropriate what would the appropriate solution to the situation be?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Change adult attitude.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 5 of 20
    5.0 Points
    If a child is having outbursts because of a serious emotional problem what would be the appropriate solution to the problem?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Get outside help.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 6 of 20
    5.0 Points
    If a child is unable to connect to others because her parents do not show her love and acceptance what would be the appropriate solution for this situation?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get her needs met.

    C. Get outside help.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 7 of 20
    5.0 Points
    Lilly just started day care today. When her teacher turned on the “clean up song” all of the other 3 year olds began to sing and put their toys away, but Lilly just continued playing. Lilly is displaying:
    A. lack of social skills.

    B. inappropriate adult expectations.

    C. unmet emotional needs.

    D. lack of understanding.

    Reset Selection

    Question 8 of 20
    5.0 Points
    Isaac has never been around other children his age. He is having trouble sharing the toys at the centers. His teacher has seen him hit another student on more than one occasion when they were playing with something he wanted. What is the most likely cause of this behavior?
    A. Lack of social skills

    B. Inappropriate adult expectations

    C. Unmet emotional needs

    D. Lack of understanding

    Reset Selection

    Question 9 of 20
    5.0 Points
    Ms. Wiggs is trying to read a story about elephants before her first grade class leaves that morning for a trip to the local zoo. The children have already sat through calendar and weather time, as well as a sharing time on what they would see at the zoo that day. The children are starting to get restless and some are poking at each other. Mrs. Wiggs is beginning to lose her patience. What is the possible cause of the children’s behavior?
    A. Lack of social skills

    B. Inappropriate adult expectations

    C. Unmet emotional needs

    D. Lack of understanding

    Reset Selection

    Question 10 of 20
    5.0 Points
    Kyle, a two and a half-year-old, is stacking blocks in the block center. Karen is playing beside him with some large cars. As their teacher Melanie watches, Karen rolls her car into Kyle’s tower causing it to fall. Kyle hits Karen causing her to cry. Kyle’s behavior is most likely due to which of the following causes?
    A. Unmet emotional needs

    B. Age-typical behavior

    C. Inappropriate adult expectations

    D. Lack of social skills

    Reset Selection

    Question 11 of 20
    5.0 Points
    Mislearning causes much undesirable behavior. Sometimes mislearning is caused by accidental reinforcement of inappropriate behavior and sometimes mislearning is caused by:
    A. lack of understanding.

    B. lack of social skills.

    C. inappropriate role models.

    D. inappropriate age-typical behavior.

    Reset Selection

    Question 12 of 20
    5.0 Points
    Teaching children social skills, perspective taking, __________ are important discipline strategies that promote lifelong, harmonious social interaction.
    A. forgiveness, and restitution

    B. effective communication, and emotion regulation

    C. forgiveness, and emotion regulation

    D. effective communication, and restitution

    Reset Selection

    Question 13 of 20
    5.0 Points
    As Miss Margaret firmly pries twenty-two-month-old Gary’s clenched fingers one-by-one out of another child’s hair, she says with a concerned tone, “Ouch! Pulling hurts. No pulling. Touch gently please!” Miss Margaret did not punish Gary because she realizes that Gary behaved this way due to:
    A. lack of understanding.

    B. lack of communication skills.

    C. mislearning from models.

    D. unmet emotional needs.

    Reset Selection

    Question 14 of 20
    5.0 Points
    Sierra, a kindergarten student, is no longer willing to share anything aloud at circle time. She has become withdrawn and sad. Her parents have recently separated, and are fighting over custody. What is the most likely cause of Sierra’s behavior?
    A. Unmet emotional needs

    B. Age-typical behavior

    C. Inappropriate adult expectations

    D. Lack of social skills

    Reset Selection

    Question 15 of 20
    5.0 Points
    Mr. White hears Brian loudly yelling across the room for his friend James. Mr. White quietly walks over to Brian and whispers to him the rule about quiet voices inside. Mr. White knows that the noise level in the classroom has been elevated lately, mainly due to him becoming rather relaxed about talking loudly himself. To help Brian and the other children correct these behaviors, which one of the related solutions below would be best?
    A. Change adult expectations

    B. Model desired behavior

    C. Change adult attitude

    D. Use related consequences

    Reset Selection

    Question 16 of 20
    5.0 Points
    Children who have severe emotional deficits or “unmet emotional needs” will often act out in extremely disruptive ways, or they will:
    A. surround themselves with close friends.

    B. express a tremendous amount of fear.

    C. form extreme co-dependencies.

    D. retreat into their shells.

    Reset Selection

    Question 17 of 20
    5.0 Points
    All children need a nurturing teacher, a flexible classroom environment, a challenging curriculum and:
    A. competition.

    B. toys.

    C. friends.

    D. books.

    Reset Selection

    Question 18 of 20
    5.0 Points
    If a child is perfectly content with a situation and the teacher is the unhappy one, it is likely the teacher owns the problem. When this is the case, the approaches a teacher can take are to express “I messages,” change expectations, change the environment, remove himself/herself, or:
    A. get outside help.

    B. use related consequences.

    C. change the curriculum.

    D. model the desired behavior.

    Reset Selection

    Question 19 of 20
    5.0 Points
    Mrs. Brown is feeling a bit irritated by the noise level in her 1st grade classroom. She put all of the students into cooperative groups to work on a social studies project. The room is slightly more noisy then she likes, but when she looks around she sees that all of the children are engaged in active learning and all of the groups are being productive. What might be the best solution to Mrs. Brown’s problem?
    A. Change adult expectations

    B. Model desired behavior

    C. Change adult attitude

    D. Use related consequences

    Reset Selection

    Question 20 of 20
    5.0 Points
    Carl is getting tired of two children in his three-year-old room having wetting accidents on the playground. The class always uses the restroom before they go outside, but two of the boys are wetting themselves at least once a week, making Carl have to send them inside for clean clothes. He has tried talking to their parents and giving them stickers for days when they are dry at the end of playtime, but nothing seems to work. Think about the cause of this problem and choose the best solution.
    A. Use related consequences

    B. Give attention only for desirable behavior

    C. Get outside help

    D. Change adult attitude

    Reset Selection

    Question 1 of 20
    5.0 Points
    The first step to reaching long term discipline goals is to:
    A. set specific consequences for specific behaviors.

    B. set up a reward program.

    C. determine the cause of the behavior.

    D. determine the desired results of the discipline plan.

    Reset Selection

    Question 2 of 20
    5.0 Points
    Discipline that deals with a behavior rather than the cause of that behavior:
    A. is doomed to failure.

    B. is one effective method out of many.

    C. is a good place to start with very young children.

    D. works best in an emergency situation.

    Reset Selection

    Question 3 of 20
    5.0 Points
    If a child is displaying an inappropriate behavior because he does not understand why the behavior is inappropriate what related solution should be used?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Change adult attitude.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 4 of 20
    5.0 Points
    If a child is unable to meet the expectation that their teacher or caregiver has set forth because it is not age appropriate what would the appropriate solution to the situation be?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Change adult attitude.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 5 of 20
    5.0 Points
    If a child is having outbursts because of a serious emotional problem what would be the appropriate solution to the problem?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Get outside help.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 6 of 20
    5.0 Points
    If a child is unable to connect to others because her parents do not show her love and acceptance what would be the appropriate solution for this situation?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get her needs met.

    C. Get outside help.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 7 of 20
    5.0 Points
    Lilly just started day care today. When her teacher turned on the “clean up song” all of the other 3 year olds began to sing and put their toys away, but Lilly just continued playing. Lilly is displaying:
    A. lack of social skills.

    B. inappropriate adult expectations.

    C. unmet emotional needs.

    D. lack of understanding.

    Reset Selection

    Question 8 of 20
    5.0 Points
    Isaac has never been around other children his age. He is having trouble sharing the toys at the centers. His teacher has seen him hit another student on more than one occasion when they were playing with something he wanted. What is the most likely cause of this behavior?
    A. Lack of social skills

    B. Inappropriate adult expectations

    C. Unmet emotional needs

    D. Lack of understanding

    Reset Selection

    Question 9 of 20
    5.0 Points
    Ms. Wiggs is trying to read a story about elephants before her first grade class leaves that morning for a trip to the local zoo. The children have already sat through calendar and weather time, as well as a sharing time on what they would see at the zoo that day. The children are starting to get restless and some are poking at each other. Mrs. Wiggs is beginning to lose her patience. What is the possible cause of the children’s behavior?
    A. Lack of social skills

    B. Inappropriate adult expectations

    C. Unmet emotional needs

    D. Lack of understanding

    Reset Selection

    Question 10 of 20
    5.0 Points
    Kyle, a two and a half-year-old, is stacking blocks in the block center. Karen is playing beside him with some large cars. As their teacher Melanie watches, Karen rolls her car into Kyle’s tower causing it to fall. Kyle hits Karen causing her to cry. Kyle’s behavior is most likely due to which of the following causes?
    A. Unmet emotional needs

    B. Age-typical behavior

    C. Inappropriate adult expectations

    D. Lack of social skills

    Reset Selection

    Question 11 of 20
    5.0 Points
    Mislearning causes much undesirable behavior. Sometimes mislearning is caused by accidental reinforcement of inappropriate behavior and sometimes mislearning is caused by:
    A. lack of understanding.

    B. lack of social skills.

    C. inappropriate role models.

    D. inappropriate age-typical behavior.

    Reset Selection

    Question 12 of 20
    5.0 Points
    Teaching children social skills, perspective taking, __________ are important discipline strategies that promote lifelong, harmonious social interaction.
    A. forgiveness, and restitution

    B. effective communication, and emotion regulation

    C. forgiveness, and emotion regulation

    D. effective communication, and restitution

    Reset Selection

    Question 13 of 20
    5.0 Points
    As Miss Margaret firmly pries twenty-two-month-old Gary’s clenched fingers one-by-one out of another child’s hair, she says with a concerned tone, “Ouch! Pulling hurts. No pulling. Touch gently please!” Miss Margaret did not punish Gary because she realizes that Gary behaved this way due to:
    A. lack of understanding.

    B. lack of communication skills.

    C. mislearning from models.

    D. unmet emotional needs.

    Reset Selection

    Question 14 of 20
    5.0 Points
    Sierra, a kindergarten student, is no longer willing to share anything aloud at circle time. She has become withdrawn and sad. Her parents have recently separated, and are fighting over custody. What is the most likely cause of Sierra’s behavior?
    A. Unmet emotional needs

    B. Age-typical behavior

    C. Inappropriate adult expectations

    D. Lack of social skills

    Reset Selection

    Question 15 of 20
    5.0 Points
    Mr. White hears Brian loudly yelling across the room for his friend James. Mr. White quietly walks over to Brian and whispers to him the rule about quiet voices inside. Mr. White knows that the noise level in the classroom has been elevated lately, mainly due to him becoming rather relaxed about talking loudly himself. To help Brian and the other children correct these behaviors, which one of the related solutions below would be best?
    A. Change adult expectations

    B. Model desired behavior

    C. Change adult attitude

    D. Use related consequences

    Reset Selection

    Question 16 of 20
    5.0 Points
    Children who have severe emotional deficits or “unmet emotional needs” will often act out in extremely disruptive ways, or they will:
    A. surround themselves with close friends.

    B. express a tremendous amount of fear.

    C. form extreme co-dependencies.

    D. retreat into their shells.

    Reset Selection

    Question 17 of 20
    5.0 Points
    All children need a nurturing teacher, a flexible classroom environment, a challenging curriculum and:
    A. competition.

    B. toys.

    C. friends.

    D. books.

    Reset Selection

    Question 18 of 20
    5.0 Points
    If a child is perfectly content with a situation and the teacher is the unhappy one, it is likely the teacher owns the problem. When this is the case, the approaches a teacher can take are to express “I messages,” change expectations, change the environment, remove himself/herself, or:
    A. get outside help.

    B. use related consequences.

    C. change the curriculum.

    D. model the desired behavior.

    Reset Selection

    Question 19 of 20
    5.0 Points
    Mrs. Brown is feeling a bit irritated by the noise level in her 1st grade classroom. She put all of the students into cooperative groups to work on a social studies project. The room is slightly more noisy then she likes, but when she looks around she sees that all of the children are engaged in active learning and all of the groups are being productive. What might be the best solution to Mrs. Brown’s problem?
    A. Change adult expectations

    B. Model desired behavior

    C. Change adult attitude

    D. Use related consequences

    Reset Selection

    Question 20 of 20
    5.0 Points
    Carl is getting tired of two children in his three-year-old room having wetting accidents on the playground. The class always uses the restroom before they go outside, but two of the boys are wetting themselves at least once a week, making Carl have to send them inside for clean clothes. He has tried talking to their parents and giving them stickers for days when they are dry at the end of playtime, but nothing seems to work. Think about the cause of this problem and choose the best solution.
    A. Use related consequences

    B. Give attention only for desirable behavior

    C. Get outside help

    D. Change adult attitude

    Can you please check?
    Question 1 of 20
    5.0 Points
    The first step to reaching long term discipline goals is to:
    A. set specific consequences for specific behaviors.

    B. set up a reward program.

    C. determine the cause of the behavior.

    D. determine the desired results of the discipline plan.

    Reset Selection

    Question 2 of 20
    5.0 Points
    Discipline that deals with a behavior rather than the cause of that behavior:
    A. is doomed to failure.

    B. is one effective method out of many.

    C. is a good place to start with very young children.

    D. works best in an emergency situation.

    Reset Selection

    Question 3 of 20
    5.0 Points
    If a child is displaying an inappropriate behavior because he does not understand why the behavior is inappropriate what related solution should be used?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Change adult attitude.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 4 of 20
    5.0 Points
    If a child is unable to meet the expectation that their teacher or caregiver has set forth because it is not age appropriate what would the appropriate solution to the situation be?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Change adult attitude.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 5 of 20
    5.0 Points
    If a child is having outbursts because of a serious emotional problem what would be the appropriate solution to the problem?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get his needs met.

    C. Get outside help.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 6 of 20
    5.0 Points
    If a child is unable to connect to others because her parents do not show her love and acceptance what would be the appropriate solution for this situation?
    A. Change adult expectations.

    B. Help the child get her needs met.

    C. Get outside help.

    D. Use related consequences.

    Reset Selection

    Question 7 of 20
    5.0 Points
    Lilly just started day care today. When her teacher turned on the “clean up song” all of the other 3 year olds began to sing and put their toys away, but Lilly just continued playing. Lilly is displaying:
    A. lack of social skills.

    B. inappropriate adult expectations.

    C. unmet emotional needs.

    D. lack of understanding.

    Reset Selection

    Question 8 of 20
    5.0 Points
    Isaac has never been around other children his age. He is having trouble sharing the toys at the centers. His teacher has seen him hit another student on more than one occasion when they were playing with something he wanted. What is the most likely cause of this behavior?
    A. Lack of social skills

    B. Inappropriate adult expectations

    C. Unmet emotional needs

    D. Lack of understanding

    Reset Selection

    Question 9 of 20
    5.0 Points
    Ms. Wiggs is trying to read a story about elephants before her first grade class leaves that morning for a trip to the local zoo. The children have already sat through calendar and weather time, as well as a sharing time on what they would see at the zoo that day. The children are starting to get restless and some are poking at each other. Mrs. Wiggs is beginning to lose her patience. What is the possible cause of the children’s behavior?
    A. Lack of social skills

    B. Inappropriate adult expectations

    C. Unmet emotional needs

    D. Lack of understanding

    Reset Selection

    Question 10 of 20
    5.0 Points
    Kyle, a two and a half-year-old, is stacking blocks in the block center. Karen is playing beside him with some large cars. As their teacher Melanie watches, Karen rolls her car into Kyle’s tower causing it to fall. Kyle hits Karen causing her to cry. Kyle’s behavior is most likely due to which of the following causes?
    A. Unmet emotional needs

    B. Age-typical behavior

    C. Inappropriate adult expectations

    D. Lack of social skills

    Reset Selection

    Question 11 of 20
    5.0 Points
    Mislearning causes much undesirable behavior. Sometimes mislearning is caused by accidental reinforcement of inappropriate behavior and sometimes mislearning is caused by:
    A. lack of understanding.

    B. lack of social skills.

    C. inappropriate role models.

    D. inappropriate age-typical behavior.

    Reset Selection

    Question 12 of 20
    5.0 Points
    Teaching children social skills, perspective taking, __________ are important discipline strategies that promote lifelong, harmonious social interaction.
    A. forgiveness, and restitution

    B. effective communication, and emotion regulation

    C. forgiveness, and emotion regulation

    D. effective communication, and restitution

    Reset Selection

    Question 13 of 20
    5.0 Points
    As Miss Margaret firmly pries twenty-two-month-old Gary’s clenched fingers one-by-one out of another child’s hair, she says with a concerned tone, “Ouch! Pulling hurts. No pulling. Touch gently please!” Miss Margaret did not punish Gary because she realizes that Gary behaved this way due to:
    A. lack of understanding.

    B. lack of communication skills.

    C. mislearning from models.

    D. unmet emotional needs.

    Reset Selection

    Question 14 of 20
    5.0 Points
    Sierra, a kindergarten student, is no longer willing to share anything aloud at circle time. She has become withdrawn and sad. Her parents have recently separated, and are fighting over custody. What is the most likely cause of Sierra’s behavior?
    A. Unmet emotional needs

    B. Age-typical behavior

    C. Inappropriate adult expectations

    D. Lack of social skills

    Reset Selection

    Question 15 of 20
    5.0 Points
    Mr. White hears Brian loudly yelling across the room for his friend James. Mr. White quietly walks over to Brian and whispers to him the rule about quiet voices inside. Mr. White knows that the noise level in the classroom has been elevated lately, mainly due to him becoming rather relaxed about talking loudly himself. To help Brian and the other children correct these behaviors, which one of the related solutions below would be best?
    A. Change adult expectations

    B. Model desired behavior

    C. Change adult attitude

    D. Use related consequences

    Reset Selection

    Question 16 of 20
    5.0 Points
    Children who have severe emotional deficits or “unmet emotional needs” will often act out in extremely disruptive ways, or they will:
    A. surround themselves with close friends.

    B. express a tremendous amount of fear.

    C. form extreme co-dependencies.

    D. retreat into their shells.

    Reset Selection

    Question 17 of 20
    5.0 Points
    All children need a nurturing teacher, a flexible classroom environment, a challenging curriculum and:
    A. competition.

    B. toys.

    C. friends.

    D. books.

    Reset Selection

    Question 18 of 20
    5.0 Points
    If a child is perfectly content with a situation and the teacher is the unhappy one, it is likely the teacher owns the problem. When this is the case, the approaches a teacher can take are to express “I messages,” change expectations, change the environment, remove himself/herself, or:
    A. get outside help.

    B. use related consequences.

    C. change the curriculum.

    D. model the desired behavior.

    Reset Selection

    Question 19 of 20
    5.0 Points
    Mrs. Brown is feeling a bit irritated by the noise level in her 1st grade classroom. She put all of the students into cooperative groups to work on a social studies project. The room is slightly more noisy then she likes, but when she looks around she sees that all of the children are engaged in active learning and all of the groups are being productive. What might be the best solution to Mrs. Brown’s problem?
    A. Change adult expectations

    B. Model desired behavior

    C. Change adult attitude

    D. Use related consequences

    Reset Selection

    Question 20 of 20
    5.0 Points
    Carl is getting tired of two children in his three-year-old room having wetting accidents on the playground. The class always uses the restroom before they go outside, but two of the boys are wetting themselves at least once a week, making Carl have to send them inside for clean clothes. He has tried talking to their parents and giving them stickers for days when they are dry at the end of playtime, but nothing seems to work. Think about the cause of this problem and choose the best solution.
    A. Use related consequences

    B. Give attention only for desirable behavior

    C. Get outside help

    D. Change adult attitude

    1-C
    2-A
    3-C
    4-A
    5-C
    6-B
    7-D
    8-A
    9-B
    10-B
    11-C
    12-B
    13-A
    14-A
    15-C
    16-D
    17-C
    18-C
    19-C
    20-D

    Reset Selection

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Focus on the Child, Part 2

    Which of the following is not true of social skills? A. Social skills help to foster cooperation and interdependent relationships. B. Social skills are related to the culture within which they're formed. C. Social skills are more

  2. Sociology

    I am having difficulty understanding the four principles of social stratification. 1. Social stratification is a trait of society, not simply a reflection of individual differences. 2. Social stratification carries over from

  3. Creating High-Quality Centers

    The sensory center can help children develop skills and knowledge in which of the following domains? A. Physical and social B. Physical only C. Physical, social, emotional, and cognitive D. Physical, social, and cognitive my

  4. SOCIAL STUDIES

    Why were settlement houses crucial centers of progressive action??? A.) They provided literary and phil perspective on social questions *** b.)They showed women only concerned were as wives and mothers c.)They brought attention to

  1. child development and human behavior

    My Answers: 1. Which of the following is a characteristic of middle childhood? C. Gaining reading, writing, and mathematical skills 2. If you require children in middle childhood to spend much time in quiet activities, they C. may

  2. CHILD DEVELOPMENT

    CAN YOU PLEASE CHECK... The first step to reaching long term discipline goals is to: A. set specific consequences for specific behaviors. B. set up a reward program. C. determine the cause of the behavior. D. determine the desired

  3. Children Development

    In your words, describe nine learning experiences (activities) that cover each of the following areas: RC II-1 Science/Sensory RC II-2 Language and Literacy RC II-3 Creative Arts RC II-4 Fine Motor (Indoor Activity) RC II-5 Gross

  4. child development

    Which of the following is correct about learning strategies in childhood ? A.most children spontaneously master learning strategies b.children can taught how to use strategies effectively. C.stratees for effective learning and

  1. Early Child Ed.

    Would "D" be the best answer for this question? Which one of the following statements is NOT valid about the presence of a "mismatch between home and school?" A. There are differences in language and social communication patterns.

  2. business

    Social media can have a significant impact on a company’s success (both positive and negative). What are the pros of social media, and how do you think they can be harnessed to promote effective communication? What are the cons,

  3. english

    a speeche on importance of discipline in students life. please ans as soon as possible, as on the tuesday the 27th of june i have to give a speech I'm not sure exactly what you're asking -- surely you're not expecting someone here

  4. Social Psychology

    The topic is Peer-Pressure I see education as such a critical force to "arm children" and combat them into feeling empowered as individuals, not just a face or sheep in the crowd. Although education does a lot to promote team work

You can view more similar questions or ask a new question.