Strategies for the independent learner

1.When you approach a text, you should
A. survey it, using the technique called SQ3R.
B. dive right in at the first page and read the assigned section.
C. skip over words you don’t know.
D. read only the boldface type.

2.The proctored exams for your degree courses are
A. found at the end of your study guides.
B. subjective exams taken in the presence of a proctor.
C. closed-book exams consisting of true/false, multiple-choice,
and essay questions.
D. a minimum of two hours long and proctored by a Penn
Foster College coordinator.

3.Kinesthetic learners best learn information by
A. reading quietly.
B. listening to audiotapes as they fall asleep each night.
C. marking their textbooks as they read and creating charts or models of the information.
D. attending lectures.

4. Once you’ve registered in the Penn Foster College Web site, what information must you supply to enter the site from then on?
A. Social Security number and Student ID number
B. Username and password
C. Social Security number and password
D. Username and Student ID number

5. When reviewing for an examination, you should
A. study for three hours at a time.
B. take breaks every 10 minutes.
C. have snacks while studying.
D. set limits of one to two hours and take breaks.

6. One way to use your visual learning ability effectively is to
A. listen to tapes.
B. construct a model.
C. reread your text and notes.
D. teach the material to a friend.

7.You might want to review as you exercise because
A. it’s good to include an exercise program in your life.
B. most Americans don’t get enough exercise.
C. each sense that you use while reviewing provides another pathway for information to
reach your brain.
D. as a busy student you need to use your time as efficiently as possible.

8. If you’re an auditory learner, you should
A. study quietly.
B. recite important items of the text out loud.
C. read very carefully since you aren’t primarily visual.
D. make flash cards.

9.Suppose you encounter an unfamiliar word as you’re reading. One way to figure out the meaning of this word is to
A. look at the context of the word.
B. use prereading.
C. survey the section of material.
D. use metacognition.

10.Setting up a study schedule means
A. sacrificing all your leisure time to studying.
B. letting your household and other responsibilities slide; after all, school is very
important.
C. looking at how you spend your time and setting up a plan you can use and revise
as needed.
D. getting up an hour earlier than anyone else so you can study quietly.

11. You use a thesaurus to
A. correct your grammar.
B. look up the history of a word.
C. find how to pronounce a word.
D. find the words to express an idea.

12.You’ve adopted the SQ3R method of learning. After surveying a reading assignment, you perform the next step, which is question. What does this mean?
A. Ask yourself why you’re taking the course.
B. Ask yourself how the material relates to your job.
C. Read the headings and turn them into questions.
D. Review the chapter questions and look for the answers in the text.

13. If you can’t study at home,
A. you probably won’t succeed in your course work.
B. you should stay up late at night and study when everyone is asleep.
C. your public library may provide you with a quiet, well-lighted place to study.
D. you should study at work.

14. Which one of the following elements would you find in the end matter of a textbook?
A. Table of contents
B. Introduction
C. Appendix
D. Primary text

15.Metacognition refers to
A. the ability to test well.
B. attaching new material to what you already know.
C. any activity you do before you begin to read.
D. the origin of English words from Latin or Greek roots.

16. What is paraphrasing?
A. Copying an author’s writing into your notebook
B. Pre-reading the headings, table of contents, and list of objectives
C. Making an outline of important headings in each section
D. Using your own words to restate what an author has said

17.Use a dictionary to
A. find the history, date first used, and meaning of a word.
B. find the words you need to express your idea.
C. create study guides.
D. organize your time.

18.What is a mnemonic?
A. A method to improve your scheduling
B. A trick, game, or rhyme to help you remember
C. The technique of reviewing while you exercise
D. Learning while you sleep

19.You should mark your textbook with a
A. red felt-tip marker.
B. blue or black pen.
C.green or red pen
D. pencill

20. A prefix is part of a word that
A. comes after the root word.
B. helps you spell the word.
C. tells you what the word means.
D. comes before the root word.

Can you check this for me please

1.B
2.C
3.C
4.B
5.D
6.B
7.A
8. B or D
9.A
10.C
11.D
12.D
13.C
14.C
15.A
16.D
17.A
18.B
19. A
20.D

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. I disagree with your answers for
    1, 7, 12, 15, and 19.

    The answer for 8 is B.

    The other answers are correct.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. I appreciate that

    1. 👍
    2. 👎
  3. You're welcome.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Science

    1.) Why is it important to have a quiet study space? It is easier to concentrate in a quiet space, and concentration is needed to learn. * It is easier to leave all your study material in a quiet study space so you can find it. A

  2. Math

    A psychologist designs an 8-item pain survey asking athletes to identify their level of pain after a football injury. She is considering a 5-point scale. How many different ways could a person answer the survey? There are 58

  3. language arts

    What is the purpose of an introduction?(1 point) to tell a story related to the main topic of a text to summarize the ideas in a text to provide evidence that supports the central argument of a text to state the goals and purpose

  4. Reading and skills english

    You will identify this through comparing and contrasting the text to other works. Select one: a. What a text says b. What a text means c. What a text does

  1. Study Skills Practice

    What does it mean to survey a text? A. Read the text and take detailed notes B. Look for the main ideas C. Find the answers in your questions (picked this one) D. Answer questions out loud. Why should you consider your teacher a

  2. Statistics

    The weather forecaster reports that the probability of rain tomorrow is 10%. a. Which approach was used to arrive at this number? Was it the analytical (classical) approach, relative frequency approach or subjective approach?

  3. Science

    2. Your friend John complains about his poor grades. You go to his house to study one day. The only place John has to study is at the kitchen table. While you are there, his younger brothers run through the kitchen screaming over

  4. science

    What is the importance of questioning in the SQ3R system? 1.) Questioning helps you read the material quickly. 2.) Questioning keeps your brian actively trying to find answers while you are reading. 3.) Questioning helps you

  1. social studies

    Supporters of the Constitution called themselves Text to speech

  2. Human Resources Management

    . An assessment technique that is graphic in nature and that uses examples of behavior representing particular levels of performance to anchor the scale is called a A) critical-incident technique. B) behavioral observation scale

  3. Math Help Please? c: Thank you :3

    At your summer job with a research company, you must get a random sample of people from your town to answer a question about spending habits. Which of the following methods is most likely to be random? A) You survey customers at

  4. Science

    Logging operations used to use a technique called clear cutting in which all of the trees in an area are cut down. What type of water pollution will this most likely lead to?

You can view more similar questions or ask a new question.